53

Оградкин

преди 3 години

ГОСПОДИ, АКО НАИСТИНА ТЕ ИМА ПРИЧИСТИ РЕДИЦИТЕ НА ТЕЗИ МУТРИ ПОЛИЦАИ !НЕКА ДА ОСТАНАТ САМО ИСТИНСКИТЕ ПОЛИЦАИ !ИЗПРАТИ ИМ НОВИЯТ КОРОНА ВИРУС ,КОЙТО СЕГА СЕ ЗАРАЖДА В КИТАЙ !

52

Анонимен

преди 3 години

Гледам ги тия полицаи нямат значка с номер на униформата Което е голямо нарушение на Зкона за МВР и подлежат на дисциплинарно наказание

51

Анонимен

преди 3 години

Онези четиримата, дето влачеха Антон по площада, заразени ли са? Банкянеца направи Терзийски министър, а Хаджиев шеф на Националната полиция, ама Онзи отгоре сипе зараза на биячите, че и на невинните пищовлии с шепи! Господи, молим ти се, като чистиш редиците, премини и към тези по-нагоре в йерархията! Те повече го заслужават!

50

гражданин

преди 3 години

При наличие на прикалено толкова много зоаразени полицаи които са потенциални приносители ва вируса е задължително разпускане на полицаите и чрез прицизен тест назначаване на нови хора от ДЪРЖАВНАТА АДМИНИСТРАЦИЯ НАЗНАЧЕНИ ПО здс .

49

Анонимен

преди 3 години

5-6 на ден при 50000-60000 в МВР е един на 10000 човека. Толкова са и заразените на тяхната възраст спрямо общият им брой.

48

Анонимен

преди 3 години

То полицията стана училище за обучение на мутри. Какво да ги жаля?!

47

anonimen

преди 3 години

haide bez kometari vsicji imate nuhda ot tezi hora kvo trankate i si se iskazvate ne podgoveni kvo vi zastyaga vas kledaite si panicata pred vas vie sigorno ste kitki za mirisane deto samo drankate ne obijdaite naselenieto

46

до 57

преди 3 години

Ако полицията се махне кой ще пази протестиращите на Орлов мост от бабите с бастуните?

45

Факт

преди 3 години

Щом имало много заразени полицаи, значи полицията трябва да се постави под карантина.

44

anonimen

преди 3 години

i te sa hora i te imat pravo na banicki i da se razbolyavat sasto

43

1

преди 3 години

До ШантажориАз ще ти кажа по какво се различават. Малките деца не разбират и се инатят, а протестърите хем не разбират, хем се инатят, защото си мислят, че са пораснали и разбират от всичко, защото са гоУеми. Искали да живеят по- добре. Ами живейте, кой ви пречи да си уредите живота по ваш вкус! Всеки иска да е добре, но какво може да прави? Има хора на пет заплати, които още не могат да си организират бюджета, но знаят как се управлява държава!

42

до 52

преди 3 години

Протеста на Орлов мост. Настимир Ананиев от реформаторския блок, а след това във Волт.Георги Георгиев бивш гербаджия, а сега е лидер на Боец.Светослав Трайков бивш гербаджия, а след това с Бареков, а сега с Мая Манолова. Минчо Спасов от НДСВ сега е партизанин и си търси място. Димитър Делчев от партията на Кунева, а сега с Мая Манолова. Защитават Петър Кърджилов и се оплакват от една баба с ***, че им застрашавала протеста.

41

Анонимен

преди 3 години

Заразяват се толкова полицаи, колкото и други хора се заразяват. Не виждам някаква разлика.

40

до 51

преди 3 години

Нарича се така човек, който е загубил всичко, но не и достойнството си. Обувай си кубинките и марш да тропаш другаде. Под каскет и фуражка акъл няма.

39

до 49

преди 3 години

А как се става протестиращ който незаконно блокира орлов мост и налита да полива с кафе възрастна жена с ***.

38

Анонимен

преди 3 години

Тиквата 13 години управлява, а Шиши сигурно повече задкулисно, след 6 - 7 месеца има избори. Решиха баш в корона епидемията да вдигат многохилядни протести и да си крещят като луди в лицата!

37

до 46

преди 3 години

Да ти обясня ли БАВНО как се става полицай? То не може да пробяга 10 метра по права линия без инфаркт да получи. Носи си шкембето пред себе си и аха да вземе завоя, ама дай да си вземе едно кафенце, че шкембето изостава. *** и стани полицай като толкова искаш. Вземи заем да шариш, че иначе не става.

36

Тачо Тачев

преди 3 години

Коронките са се побъркали - не полицаите трябва да заразяват,а протестърите и то десет пъти повече ! Протестърите са срам и позор за обществото ! Никъде няма такива ренегати като нашите "славни " протестиращи с благословията на Нинова,президента,отровни и други триота и т. н. Жалки хора ! Пфу!

35

констататор

преди 3 години

Много хора по форумите обиждат полицаите, но когато им се случи нещо неприятно звънят на 112 и търсят помощ от полицията.

34

Анонимен

преди 3 години

Много кекави се оказаха заптиетата