205

Анонимен

преди 3 години

Според една статистика от САЩ, един на всеки 1667 починали е на възраст под 18 години, а един на всеки 25 починали е на възраст до 44 години.

204

статситика

преди 3 години

от пушене на марихуанапри съсипани бели дробове при съсипано кръвоности съдове от амфетаминипри малък процент абутуриентиидва този логичен завършък

203

S

преди 3 години

Защо не умират по 270-290 заразени всеки ден? Защото не са болни от друго. Манипулират ви празните тикви, защото това е модата в цял свят в момента. Иначе благодаря, че се интересуваш от умствения ми капацитет.

202

Анонимен

преди 3 години

Поне под тази статия не разсъждавайте има ли, няма ли вирус и колко е смъртоносен бее, като не вярвате защо четете?! Жалко за погубения млад живот, лека му пръст на момчето, съболезнования на родителите! А, който има поне малко ум в главата да се пази, нито има лечение, нито ваксина!

201

роза

преди 3 години

Вирусът Ковид-19 е особен и още неизучен докрай,разберете го!Никой не знае предварително как ще реагира организмът му на заразата и дали точно в неговия случай вирусът няма да се окаже фатален.Не казвам,че трябва да вярваме сляпо на лекарите и на статистиката,но нали за това на всеки е даден ум,за да прецени кое е добре за него и кое е зле!

200

Анонимен

преди 3 години

То и от куршум не се умира или от удар по главата с брадва, а се умира от кръвоизливите и разкъсванията... Аман от умници. С ХИВ е подобна историята.

199

Анонимен

преди 3 години

Не разбирам , какво е толкова трудно да се проумееМомчето се разболява от коронавирус . В резултат на вирусната инфекция , развива пневмония , която не се поддава на лечение . И за съжаление момчето умира . Това са фактите

198

Анонимен

преди 3 години

До S Умните.... :) А дано. За училище те питам, разбира се. Като ти чета мненията не предполагам да имаш повече от 3-ка по биология. Но и 6-ца да си имал,това не гарантира интелект и адекватни мнения. Поне базови познания.

197

до 191 от славянин

преди 3 години

До около средата на 1993-та и аз вярвах в световната медицина като в господ, но се случиха ключови в моя живот събития, които ме накараха да разбера, че тази медицина както написах по-долу е поне в 90% от случаите въздух под налягане, затова и през ноември 1993-та приключих и с вярата, и с отношенията си с нея, а днес сме 1-ви август 2020-та! Личният ми опит през последните 27 години безспорно ми доказа, че колкото по-малко отношения има човек с тази медицина, толкова по-здрав ще бъде!

196

S

преди 3 години

За училище ли питаш, или за университета? Смешен си. Може би си само с основно. Къде скачаш в А група да спориш с умните..

195

Анонимен

преди 3 години

До Вир0$ Защото мнозинството тежки катастрофи не стават в града. И катастрофите не са заразни.

194

Анонимен

преди 3 години

До до 191 от славянин Това е твое право. Да си жив и здрав и никога да не се налага да ползваш медицината, но понякога човек има нужда от модерна медицина. Ако няма медицина,много болести от средновековието щяха да поразяват милиони хора,както е било в миналото. Не бъде толкова убеден. Медицината е много сложна и отговорна наука. А човек трябва много да чете,за да разбере колко сложна е медицината. Колкото по-малко си чел, толкова по-просто ти изглежда всичко. Има го този психологичен феномен

193

Вир0$

преди 3 години

Все още статистиката на убитите и ранените по пътя в бг е по-висока, от измислената коронастатистика. Интересно защо не се вземат подобаващи мерки, например задължително носене на еърбег от пешеходците и пълна забрана на автомобилите в града.

192

Анонимен

преди 3 години

До S 196 Ти колко имаш по Биология в Училище , какво общо имаш с медицината да се изказваш толкова категорично. Много хора умряха здрави от коронавирус. И днешният случай с 19 год. момче отново го показва. Здрав, идва от бал, с единствено коронавирусна инфекция.

191

до 191 от славянин

преди 3 години

''Световната медицина не ти е длъжна с нещо,за да ти обещава. Това е наука и борави с научни методи. Ти нямаш нито образованието, нито интелекта да проумееш медицинската специфика,за да спориш с медицината.''Аз приключих отношенията си със световната медицина още през месец ноември 1993-та, оттогава се научих да се лекувам сам със съвсем различни от нейните методи и така ще бъде до края на живота ми! А приключих защото разбрах, че тя в 90% от случаите е въздух под налягане!

190

Анонимен

преди 3 години

До славянин 195 Вирусът е възпрепятстван донякъде от разпространение при мерки, забавя с е пиков бум на пациенти в болниците. Втора вълна се получи при разхлабване на мерките. Имунната система не гарантира успех,защото не се изгражда траен имунитет. Вирусът е нов и специфичен.

189

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 174 Някъде го обясняваха това . Разковничето е кой как брои починалите Статията е април "Белгийските власти включват в статистиките и всички починали в старческите домове, дори когато те не са тествани за COVID-19.Това означава, че поне за половината от тези почти 6000 жертви, няма доказателства, че са били заразени. Възрастните хора в Белгия живеят основно в старчески домове. "

188

S

преди 3 години

Не ми се спори с недорасляци, ама се налага. Вирус има, но не е смъртоносен! Когато фактите говорят и боговете мълчат! Няма нито един починал само от корона. Починали са от друго. Лекарите се правят на жертви и светци за пари. Пример- онази Сибила. Болниците са празни. Маските са вредни за здравето на здравите. Липсата на кислород уврежда белия дроб.

187

славянин

преди 3 години

Намаляването на заразените благодарение на ''адекватните'' строги ограничителни мерки е измамно чувство за успех, вирусът не се обезсилва от тези мерки, а от сблъсъка си с имунната система на колкото се може повече здрави хора! Затова и след охлабването на мерките всички държави ''победили'' вируса благодарение на тях, една по една пропищяха от ново разпространение на заразата - защото вирусът не е бил омаломощен и не може да бъде омаломощен чрез никакви ограничения!

186

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 193 Прави с. В Швеция също има мерки, но най-либерални. Някои хора се заблуждата,че в Швеция не е имало никакви мерки.