245

Сат Н

преди 3 години

Целият НОЩ + Балтов живеят в някаква тяхна измислена реалност, мислят си, че живеят във времената на Едуард Дженер и може да разправят произволно глупави неща на аудиторията, а монархът да налага "мерки", така като му е угодно. Не са тези времена, не е това държавата, а "монархът" ви е един обикновен про стак, милиционерски комсомолец.

244

До 239

преди 3 години

Колега, какво СПОРЕД ТЕБ Е ВЯРНОТО ЛЕКАРСТВО??? АКО МОЖЕ ДА СПОДЕЛИШ ТВОЕТО ОТКРИТИЕ, ЧЕ ДА НЕ УМИРАТ МЛАДИ ХОРА ПОНЕ.

243

До 250

преди 3 години

ТИ ОТКРИ НОВА ГЛАВА В МЕДИЦИНАТА. ПОВРЪЩАТЕЛНА БРОНХОПНЕВМОНИЯ. ХА ХА ХА ХА И ФОКУС - МОКУС БЕЗ БАКТЕРИИ И ВИРУСИ. НЯКОЙ ДА ГИ Е ВИЖДАЛ?????!!!

242

Сата НАТО

преди 3 години

Най-вероятният начин един абитуриент да развие пневмония е като си легне препил или предрусал, повърне и му влезе повърнато в дихателния тракт. Поне 90% от болничните пневмонии са вследствие на небрежност на болничния персонал и погрешно лечение. Убеден съм, че при интубиране поне половината пациенти си заминават поради некадърно изпълнена манипулация - тоест, чисто са убити от докторите. Останалото е фокус-мокус-препаратус при обработка на тестовете.

241

Анонимен

преди 3 години

Момчето вчера било на бал, днеска умряло след заразяване с Ковид 19.Момче на 19 години здраво.------Не пише колко здраво е било, пише само, че вчера НЕ Е БИЛО на бал.

240

Анонимен

преди 3 години

Ами при липса на заболявания, и положителен PCR тест за коронавирус и същите симптоми, Ковид 19 причинява тежка пневмония.------ Да, а също така в 99,999% от случаите НЕ ПРИЧИНЯВА ТЕЖКА ПНЕВМОНИЯ.

239

Анонимен

преди 3 години

Това 19 годишно здраво момче е медицински доказано,че е починало от пневмония с положителен тест за коронавирусна инфекция.-------Не е доказано.Такива неща се доказват със следствена процедура и съдебен процес.

238

Анонимен

преди 3 години

Много хора умряха здрави от коронавирус. И днешният случай с 19 год. момче отново го показва. Здрав, идва от бал, с единствено коронавирусна инфекция.------- Не знам кой и къде ти е казал всичко това. Единственото, което пише в статията е, че момчето е на 19 г. И НЕ ИДВА ОТ БАЛ. Бил е на бал преди 35 дни.

237

Сат Н

преди 3 години

...всеки, който твърди, че ковид е измислица - да иде, да се зарази, а после да намине тук и да сподели впечатления от измисления вирус--------Ами добре, но къде да отида да се заразя?Ходя навсякъде и не ми се получава да се заразя?

236

Анонимен

преди 3 години

Може ли да обясните по-подробно този феномен - как така се развива цял месец и нещо тази болест, която иначе убивала за 15 дни? Кога е бил на бал? Кога е дал положителен тест?Между тези две събития строго изолиран ли е бил от околната среда? Кога е постъпил в болница и с какви симптоми? Как е лекуван? Благодаря предварително!

235

22

преди 3 години

Жалко жалко жалко. Детето е имало мечти, желания, стремежи, планове. Г Ъ З глава затрива. И без балове може дс се хване корона, но шансовете значително се увеличават. Стойте далеч от хората и бъдете сред природата. Не знам защо просто не отмениха баловете тази година.

234

Анонимен

преди 3 години

Кой знае с какво се е нагълтало момчето в наргиле-бара.....

233

Асан

преди 3 години

Детето е умрело от нешту другу. Тука сички така викат.Мангърчето рече дека да са заразеваме сички та да ни мине. Он не е слушал.

232

Пореден

преди 3 години

Леле... Жалко и тъжно за всеки отнет живот, ама и за толкова млад, поел последната прегръдка на майката земя живот, е малко каквото и да се каже. Съболезнованията ни едва ли ще помогнат на това семейство. Кошмар. Жалко. Дано Бог им дава сили да продължат. Пазете се мили хора!

231

Анонимен

преди 3 години

Грешното лекарство колеги.# HCQ

230

Анонимен

преди 3 години

Вирусът действа по генетичен код, ако имаш контактни гени заминаваш дори и да си млад.

229

Анонимен

преди 3 години

Абе няма ли някой болен да ходи да кашла на онези *** в палатките?

228

МОЖЕ ЛИ

преди 3 години

СЛАВЯНИН, МОЖЕ ЛИ ДА СПОДЕЛИШ, ако не ти е много трудно, какво ти се е случило преди 27 години и те е отказалот медицината. Вероятно се лекуваш с хомеопатия. Но тя също Е МЕДИЦИНА.

227

Анонимен

преди 3 години

До 232Дано няма. И те са хора- Макар *** и ограничени и леко дебилни. Но да са живи и здрави

226

Анонимен

преди 3 години

До 231Хората ще се излекуват, ама тъпотията е вечна.