23

Уууу

преди 3 години

По-добре нещо да се прави, каквото е облепването със стиропор, също и площадки, алеи, обаче големи палачори изпълнителите,.. всичко през пръсти. Ето днес отиваме на детска площадка, има счупени има и оправени неща. Обаче в средата на площадката стърчи един винкел и НИКОЙ, никой досега не го е забелязал. Някой баща или майка вързали една торбичка и ..готово! Има табела че е на общината, но като ходя другия път ще взема шлайфчето в багажника и смятам да го отрежа. Ако ме глобят, глобят.

22

Анонимен

преди 3 години

Не разбирам от събиране .но например жилищна сграда на 60 г.още не е санирана ,на 50 метра друг блок на 22 год. Саниран ,е как така бря ?

21

Анонимен

преди 3 години

Без паспорт на панелката-продаване няма. Това го измислиха *** от герп. Както и не една тъпотия, сътворена от тях.

20

Протестъра

преди 3 години

Охоо,още пари за крадене!Борисов и пристъпната Му група скоро няма да искат да си тръгнат.

19

Ново крадене .....

преди 3 години

Започва !

18

spain

преди 3 години

Злобата и зависта ще ви унищожи бре българи. От чужбина изглеждате ноо зле. Все си завиждате. поздрави от Spain

17

Анонимен

преди 3 години

Оная дето преди две години с такова настървение санираше/дебелото Лили/си купуваше чантички по 18 хиляди лева.А колко стотици милиони са влезли в чекмеджето само тия двамата си знаят.После я скриха в Брюксел,за да я забравим по-бързо.Нейният заместник тогава,сега е министър и ще продължи богоугодното/Бойкоугодното/и дело.Евала,та даже и машшала!

16

До 15

преди 3 години

Я уточни за къде и кой блок става въпрос да видим дали наистина казваш истината !!!!Твърденията ти не отговарят на истината !Категорично !Дай e-mail Ще ти пиша !

15

До 4

преди 3 години

Профан долен,обезлюдяването е следствие на възможността да се емигрира свободно ! Ако имахме тази възможност през 1989 г в момента България нямаше да съществува ! Обезлюдяването не е патент нито на Габрово,нито на ГЕРБ ! Работил съм в Нотингам и Ройре ( Австрия) и много добре знам колко емигранти има по цял свят ,в това число емигранти ОТ Испания и Италия !И ,да,Габрово се превърна в доста модерен град благодарение на ГЕРБ,както и Бургас! Това е,когато правилно се усвояват евросредствата!

14

Аз съм от

преди 3 години

"щастливците",чийто блок беше саниран.Почти 70%от домакинствата бяха с алуминиева дограма,която фирмата изпълнител НЕ смени,но отчете като сменена и усвои парите.Искахме да подадем жалба,но се оказа че никоя държавна институция не е заинтересована от тази измама.А за качеството на санирането не си струва да говорим.Воропем това не е саниране,а програма за енергийна ефективност.

13

Анонимен

преди 3 години

Опппаааа,нека новото крадене да започне СЕГА!

12

баба мара

преди 3 години

отделете пари и за техн паспорти на сградите пенсионерите не можем да платим 500 лв за паспорт а съгласно лобиските закони на герб без паспорт не можем да продадемпанелката

11

Ss

преди 3 години

Нанопор 10ка - 10тина лв, 5лв за лепене и шпакловане с про контакт, 5лв за маЗилка, 2лв за дюбели около 20лв квадрата, още толкоз за работа а ся си направете сметката колко се краде!

10

Санирива

преди 3 години

В община Тервел колко апартамент и се санираха и колко процента влязоха в куки Диди ,бат живо а сега и на Симо далавера.

9

за тези пари

преди 3 години

цял нов град ще изградят ако няма крадене

8

квото има за

преди 3 години

опоскване да се доопоска

7

Анонимен

преди 3 години

Санирането на една сграда е по-скъпо от построяването и отново.

6

Анонимен

преди 3 години

Най-голямата далавера в новата ни история е санирането.

5

А дали?

преди 3 години

Бойко сега ще санира и чекмедже? И 29-те милиона ще са изчезнали.

4

Анонимен

преди 3 години

Снимката е от град Габрово. Гордостта на ГЕРБ-ерите в центъра на България където много построиха за 10 години управление и затова сега Габрово е може би най бързо обезлюдяващият се град в България. За стопиха го от 85 хил. до 55 хил души.