56

Анонимен

преди 3 години

Типичен бивш комунистически израз! Този проверяван ли е какъв в бил преди 89?Не мога да понасям комунистически подл оги, които да ми обясняват демокрацията през тяхното виждане!.

55

Анонимен

преди 3 години

Типичен бивш комунистически израз! Този проверяван ли е какъв в бил преди 89?Не мога да понасям комунистически ***, които да ми обясняват демокрацията през тяхното виждане!.

54

Анонимен

преди 3 години

Явно много хора смятат, че някакси полицията им е длъжна и не смятат за нужно да ценят какво се прави. Дано да имате същите високи изисквания и към себе си.

53

Анонимен

преди 3 години

" новият министър на вътрешните работи Христо Терзийски е изправен пред сериозно предизвикателство, но има сили и възможности да се справи с ръководенето на МВР." -хайде пак бисери, другите не успяваха - той е само с възможности да се справи.

52

До 57

преди 3 години

В новата ти държава - без полиция, така ли.Да е както по селата Виждаме Ви Без Прокурор- да плячкосвате на едро.И без полиция- да б и ете бабите безнаказано.

51

Анонимен

преди 3 години

Та протеста видяхме как бившият зам. кмет на Младост разговаря с възрастна жена.Той пред хората едвам не я наранил, кой знае какво ги е правил на закрито в Общината.Сега иска пак да дерибейства.

50

Анонимен

преди 3 години

Заглавието е странно.Защо МВР ще трябва да се ,,справя,, с протести? Организаторите им не се справят и правят ексцесии. Тогава чак се намесва МВР.Сега МВР пази протеста от народната ,, любов,,.

49

От Ресторанта

преди 3 години

Бойко, вечерята свърши...Дойде време да платиш сметката!!!

48

Анонимен

преди 3 години

Не знаем, че от тая година униформата на полицая е отпаднала шапката

47

Анонимен

преди 3 години

До 45Пишеш на странен език.За чужденец правописът ти е задоволителен, но логика не се открива в изказването ти. Дали те си под въздействие на химични вещества?

46

Анонимен

преди 3 години

МВР категорично се справя.Пазят протеста от народната любов.

45

Цветан

преди 3 години

Трябва само една буря и после Чистотата да си свърши работа,т.е. да събере каквото е останало от палатките.

44

Анонимен

преди 3 години

Ох миличките милюцайчета, работата им била тежка и рискова. Това като цяло е работа за неуки, срещу къшей хлебец и заем от банка дцк,състояща се в дрямка, драпане на макарите, далаверки и пенсия на младини. Понякога може да бъде тежка и лоша и затова са им двадесетте заплатки и разни други превилегии. Така че да си натискат парцалите и да не мрънка, сами са си го избрали. А от векове наред е известно, че от който нищо не става, го вземат за кияк в милицията.

43

нинов

преди 3 години

въобще не се справят . ако се справяха тая *** сега нямаше да пре4и на нормалният живот в софия

42

Анонимен

преди 3 години

Комунарите по кръстовищата що имат нужда от полицията да ги пази от народната любов?

41

Анонимен

преди 3 години

Полицаите галят с перце протестърите. И ги пазят от "народната любов". Няма нужда да ги разгонват, достатъчно е да се отдрепнат за 2 часа и народната любов ще довърши протестърите.

40

Джендърмерия

преди 3 години

За да си заслужат отпуските и бонусите, трябва да набият поне още 20-30 протестиращи. Откакто Цецо златното ухо стана министър, приличат на некадърна частна охранителна фирма.Понеже са твърде ***, не осъзнават по колко тънък лед ходят и са докарани съвсем до ръба.

39

Анонимен

преди 3 години

Не ви ли прави впечатление колко протестъри са с родителите си на площада? Аз видях поне 4ри двойки баща и син и две - майка и син. Това някаква семейна манифактура ли е или какво?

38

Анонимен

преди 3 години

До АнонименИнтеграл от Хикс 2, писмената реч е като висша математика за теб.--------------Защото НЕ СА българи тези които пишат срещу ГЕРБ и защитават президента,затова и граматиката им е такаваАко не си разбрал досега,само антибългари подрепят Радев!

37

Анонимен

преди 3 години

Интеграл от Хикс 2, писмената реч е като висша математика за теб.