140

Не харесвамРадев

преди 3 години

До Анонимен Човек и пет висши образования да има, ако не е честен,обективен и обединител-ме може да получи всеобщата любов на българския народ. Един акресор с вдигнат юмрук и избрал да подкрепя малка чест от българския народ,като всява омраза към останалите е грешно избраният президент....Жалко за народа ни ! Обединението и ковектността водят до добър край, но за Радев враждебността му носи тщеславие...

139

Анонимен

преди 3 години

Главчев, скоро ГЕРБ, няма да ги има. Всичко свърши и с откраднатите от нас пари на Шиши, пак сте загубени. Оставка и съдебна реформа.

138

Анонимен

преди 3 години

Бих казал, че обедини цялата опозиция, която става все по-голяма докъто летят копромати и записи, а Бойко и Каскетчо се чудят къде да се скрият.

137

Анонимен

преди 3 години

Все пак не ми е ясно. Борисов е завършил школата на ДС в Симеоново която бе под командването на КГБ/ , а Радев в САЩ. Та интересно кой е комунист и кое е по грамотен ? Човек който който ползва с лекота два чужди езика или този който има "торта .. сахер".

136

Анонимен

преди 3 години

До Един от СеверозападаЗа Виденов си прав - както влезе във властта, така и излезе.Считам, че Радев и старите муцуни са вредни. Нека има програми и всеки ще гласува на изборите, не сега през задния вход! Помним какъв беше натиска на Радев при служебното правителство за Грипените. Изключително нечистоплътен човек, а бил военен:)))

135

Гламчев

преди 3 години

Кога е имало едининие? Има единение само между ГЕРБ и ДПС. Защо ли не виждам на протестите нито един турчин или човек от малцинството? Патриотите, Марешки и ВМРО знаят, че вече никога няма да влязат в Парламента и се държа здраво за макарите на Тиквун.

134

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен - Радев е най-неграмотният президент на България. Високото му самочувствие е без покритие. Той смята, че мисията му е да рецитира назубрени изречения показващи незнанието му защо и дошъл на този свят...и да ни върне към руската губерния...Жалък смешен,болен човек и в никакъв случаи милеещ за просперитета на България !

133

1

преди 3 години

др.главчов,и българския народ е убеден,че твоя началник,за нищо не става,и затова вече 24 дена е по площадите.

132

Петров - ДО 152

преди 3 години

Защо мислите,че някой който не е от кохортата на БСП вярва в тези инсинуации...Българският народ не е неграмотен и невеж колкото го подценявате...

131

Анонимен

преди 3 години

Главчев, а шкафчетата с банкноти не разединяват ли нацията? Вие срам нямате ли?

130

Прос Селендур

преди 3 години

Къде е Цецка Цачева дето щеше да става майка на нацията как така ще коментираме без нейното мнение искаме да чуем и нея нека и тя да се изходи по въпроса...!?

129

Христо Христов

преди 3 години

Един - два трола налазили и спамят с предварително подготвени постове, да си заработят надницата... кофти е пичове да защитаваш прогнилите брюкселски опорки, а?

128

Анонимен

преди 3 години

грешшка - думата е л.алпаТова значи да гребеш с голяма лъжица.А не л..апането , което само м.ръ.сно съзнание може да цензурира.

127

Анонимен

преди 3 години

Тук има пишещ са такава вещина, която буди уважение за познаването на Коминтерското говорене. Браво! Някой има друго мнение и то не съвпада с желанието на крадливата пасмина, която смята, че вечно ще *** и ще се подиграва с живота на българите. Това разделя нацията?Нацията е разделена от това, че е непоносимо чувството да бъде съдбата ти в просташки, крадливи ръце, на неграмотни и алчни хора, които не виждат никого, които отровиха водата, въздуха, земята, продадоха достойнството ни.

126

Един от Северозапада

преди 3 години

До Анонимен"Може да издава само заповеди без оглед на хората и средствата. На него не може да му се противоречи"Борисов имаш предвид, нали? Много точна характеристика....Щом с едно негово обаждане по тлф заповядва на *** какво да се гласува и как, в НС......

125

Анонимен

преди 3 години

На Радев всичките му речи са в стил коминтерн.Думи и лозунги без смисъл.Този човек с реални проблеми не се е сблъквал и решавал, може само да замазва нещата. Може да издава само заповеди без оглед на хората и средствата. На него не може да му се противоречи.

124

Анонимен

преди 3 години

Радев ако спечели печелят комунистите и мутрите около тях. И малките деца вече го знаят.

123

Един от Северозапада

преди 3 години

До ЧебурашкаРадев бил комплексиран, казваш??? Не познавам по-комплексиран човек, от Баце.....Сам осъзнава , колко е неадекватен, но и сам се хвали в джипа, даже ПР си води, да го снима и му суфлира, че понякога езика му изпреварва мисълта му, и се налага корекция....

122

Анонимен

преди 3 години

Че Ге Радев иска да вземе властта с революция. Кое му е хубавото на това?Да се изтрепем заради него ли?Айде по-полека.

121

Един от Северозапада

преди 3 години

До Чебурашка Цитирай ми едно изказване на Радев, в което той говори, че ще управлява държавата? Ако имаш предвид сружебен кабинет, ужаса на герберастите, то той ще е до провеждане на изборите само.За да се подготвят изборите. За да се предотврати сменяването на цели урни с протоколи, и принудата по места да се подписват "Правилните" протоколи, за да се предотвратят практиките, с които Герб се самоизбираха до сега-бил съм в изборна секция, знам за какво става дума.Та,цитирай ми такова изказване?