214

Анонимен

преди 3 години

Само на Боко имунитетът е абсолютен, каквото и да направи никой не го закача.

213

Веселяка

преди 3 години

До Анонимен На простите като теб и тиквата, веднъж завинаги трябва да Ви е ясно, че президента по закон трябва да получава цялата информация от разузнаването. Така че този който обикаля и разнася информацията по посолства е Тиквата.

212

Веселяка

преди 3 години

До Проф.Близнашки е Трябва след падането на Борисов, Гешев и предсрочните избори, всички подкрепващи ГЕРБ да върнат заедно откраднатите от народа пари.

211

Анонимен

преди 3 години

Жалко, че на Близнашки и хора като него не им се управлява. Той едва се нави на времето, но повече не иска. За сметка на това си имаме неособено интелигентния Радев и амбициозната му ***.

210

Уряя

преди 3 години

До НФСБДай-боже да има лустрация.Отстраняването на вожда е първата отлична стъпка.

209

смях до откат

преди 3 години

През 2019г по време на срещата на нашето вожд с Тръмп,го учат да каже 2 думи на английски.Но той вместо да пита как сте,пита кой сте.Тръмп с насмешка отгаваря че е мъж на Мелания.Нашия отговаря и аз-което не се връзва с въпроса,който е трябвало да зададе.Пуснали са видео за случката.

208

НФСБ

преди 3 години

Лустрация у нас ще има, тя е неизбежна както в останалите бивши комунистически страни. Бсп и червените олигарси имат само два пътя пред себе си:1 Единият е Главния прокурор да ги вкара за престъпленията им в затвора2 Втория е пътя на Чаушеску този път го извървя и УкрайнаВ следващите седмици ще се избистрят нещата и ще стане ясно по кой път ще тръгне България, разбира се никой не е над закона и отговорност трябва да се търси от всеки упражнявал власт последните повече от 70 г.

207

Лицето РР

преди 3 години

Извади червени рецидивисти да тормозят хората и се скри. Намерете лицето РР и му потърсете отговорност. Защо не е при хората да си защити позицията.

206

дядо Вълко

преди 3 години

А бе , фабрико за ла.на, що не си гледаш здравето, че и ти като Огнян Минчев два стола не могат да те поберат , а си взел акъл да ръсиш !

205

Анонимен

преди 3 години

това е едно смърдящо плазмодийчедетопърво беше социалиста сега може да стане всякакъв даже джихадиств момента обслужва мутритеима решение на конституционния съда то се изпълнява не се коментиразатова сме на тоя хал от такива отровници

204

Проф.Близнашки е

преди 3 години

един от най-вярно и точно говорещите конституционни съдии.Правилно отчете,че с наказателния си вот народът избра за президент едно голямо,изтъкано отамбиции,злоба,с липса на политическа култура недоразумение,което разделяи разбива и малкото останало единство на нацията.Уви,страхувам се,че нещатаскоро ще излязат от контрол-народът ще скочи срещу жадните за властрекетьори и ще хвърчат радевчета,маички,корнелки,сороски храненици.Това,което румънците направиха с Чаушеску,ние ще правим сега.

203

С избирането на РР

преди 3 години

(макар че не съм гласувал за него) сякаш сме избирали бог-да се слави иметому,да бъде волята му,да се изпълняват заповедите му(колкото и глупави да са,измислени от БСП съветниците му),да не се наднича в канчето(и в канчетата на камарилата му),каквито и зулуми да прави да е недосегаем за законите...И ще излизат законотворците,създали тези недоразумения и ще казват,чеискат смяна на системата,която те са създали,защото била несправедлива.Ами тогава, червени чутури,защо сте я направили такава?

202

Скрийте го

преди 3 години

Този професор отдавна е политически труп. Беше сред първите социалисти, но като не го номинираха за евродепутат при предишните избори, обърна палачинката. Фурнаджийските лопати никой не ги уважава.

201

Анонимен

преди 3 години

ЕДИН ВДИГНА ЮМРУЧЕ И КАЗА МУТРИТЕ ВЪН И ДНЕС ИЗЛЕЗЕ ПРИСЪДАТА НА РУМЕН ОВЧ- АМАН ОТ ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ- НИЕ НЕ СМЕ ТЕ СА ГЕРБ...

200

Анонимен

преди 3 години

За какъв имунитет на Бойко става дума?Той сам на два пъти се отказва от него когато на два пъти се подаде оставката.И всеки път се връща на бял кон.Ами стига вече *** ми дойди ми. Ще изчакат редовните избори.А Президентчето давало ли е важни документи на чуждо посолство или не? Това се опита да разбере Гешев, сега КС му забранява да разследва. Защо ли?

199

Анонимен

преди 3 години

БЛОКИРАНЕТО НА ИНФРАСТРУКТУРА Е НЕЗАКОНЕН АКТ- ЧЕРВЕНИТЕ ХИБРИДЧИЦИ ДА СИ ОБИРАТ *** Т Е ОТ КРЪСТОВИЩА И МАГИСТРАЛИ ДА НЕ ГИ ОМЕТЕ ДРУГАТА ЧАСТ ОТ НАРОДА, КОИТО РАБОТЯТ И ХРАНЯТ СЕМЕЙСТВА- ТИЯ ЧЕРВЕНИ ХИБРИДНИ АТАКИ НЕ МИНАВАТ НА БАЛКАНИТЕ....

198

ПроСоТо

преди 3 години

До ДртПрчкойто написа:-"Ето така се прави!"...Абе сладур,точно така НЕ се прави!!!!...Каква е тая присъда?-Три години Овчаровия ще е по-нисък и от тревата и след тях,той ще си е пак "чист като сълза",защото няма да е "осъждан", а ще бъде "РЕАБИЛИТИРАН ПО ПРАВО"!!!!.."Напънал се слона и родил..мишка"...Гешевия да се пробва с Горанов!..-Тук нещата са пределно ясни и документирани и панделата му е вързана в кърпа на Владко.Обаче едва ли....но новия Г.П. вероятно ще го направи.

197

Анонимен

преди 3 години

До до 190Няма "орел" другарю, това ти казах. Орлите не се занимават с такива неща. Мжду другото, доста повече неща са от тия, които ти се е отпуснало сърчицето да споменш тук, просто не ми се занимава да пиша същото за 1000 път.

196

до 202

преди 3 години

Не всички хора вярват че той ще бъде вечно на власт самият той си вярва в това и не може да го преживее да не е на власт

195

Анонимен

преди 3 години

Но имунитетът на Бойко Борисов на практика е Абсолютен! Той дори не се коментира! Всички са убедени, че няма никой прокурор да се заеме с него, дори да не е на власт! Нещо повече - всички вярваме, че той ще е вечно на власт!