254

Анонимен

преди 3 години

До АниРадев получава заплата която си е зарабатил, за разлика от крадците от ГЕРБ. Не е на трудов договор а на мандат даден му пряко от народа за разлика от Борисов който е назначен от купени патриоти и Марешки.

253

Блузнашки- Кацамунск

преди 3 години

Близнашки отдавна е чугуген комунист. През 2011 г. Една партийна организация в Слатина го издигна за поста Президент, което му е детска мечта, много властолюбив, прегазва приятели, колеги и другари за власт, но не се получи. И тогава започна да позори БСП. Същият стана консултант на ДПС, и фен на ГЕРБ. Никога не е бил конституционен съдия. Окупира университета, плащаше на студенти от НБУ, ходеше по протести срещу Орешарски, договори се с Плевнелиев, и стана служебен премиер. И плюе Радев отзлоба

252

Президентът?

преди 3 години

Злобна физиономия.Нито едно изказване, което да показва завидни интелектуални възможности.Съсипал семейството, в което е създал дете.Дал пример за корупция, облагодетелствайки своя ЛЮБОВНИЦА ОТ ШОУ БИЗНЕСА, която дава повод за пикантни клюки и е доказала, че не е способна да съхрани семейството, в което е родила единственото си дете.Сключил втори брак точно с тази любовница.Когато за първи път се яви като спечелил изборите, тази над 40-годишна жена го съпроводи с кабаретна миниполичка!

251

анонимен

преди 3 години

Когато президентът си крие продажността зад законите,хората които го разкриват са продажници

250

СТРУВА ми се,

преди 3 години

е студентите на Близнашки са по-компетентни от професора си.

249

Чичо Дачо

преди 3 години

Обаче Жорка, ти си абсолютен политически хамелеон. Трябва на ренегати и продажници като теб да не се дава трибуна. А ние пак ще си изберем честния, почтен и морален президент Радев. И стига с тия идиотщини и конспирации за Костов, Нинова и други ***. Нужно е да се лекуваш.

248

Янис

преди 3 години

Защо не говориш за еврото в чекмеджето на Борисов,а продължаваш да коментираш президента с твои *** заключения?Имунитета на Радев не е абсолютен,но ти си абсолютен подмазвач,който така си е живял живота.

247

Пилат Понтийски

преди 3 години

243. НФСБ, в същност в България конституцията (тогавашната) беше отменена/суспендирана при преврата на Кимон Георгиев 1934 г., известно е че монархът Борис III беше посветен в тези намерения на превратаджиите. Останалите твои твърдения, аргументи, предложения са все в Бойкоборисовски стил и не е желателно да нарушаваш авторското му право. Иначи ще те помислят че си на неговото ниво.

246

Анонимен

преди 3 години

Народа трябва да контролира ЕС и НАТО, дали да има евро, дали да се ликвидира лева, колко да са заплатите и пенсиите, данъците и т.н. По-добре е нова конституция и или пряка демокрация без депутати а с референдуми.

245

Анонимен

преди 3 години

Конституцията на Близашки е писана преди ЕС и НАТО докато сега Борисов е потчинен на ЕС и НАТО и очевидно е само формална власт в България. Така се получава че народа гласува за Борисов но после ни управляват от друго място без народа да може да избира Трънп или Макрон или ердоган. Дори нито един ререферндум не е успешен след 1989 г. а няма уи референдуми за НАТо и ЕС или за нова конституция. Може и сега с нея, но трябва през 1- 2 години да има рефрендум за ЕС и НАТО, за да може народа контрол

244

НФСБ

преди 3 години

Гешев е първия Главен прокурор подгонил открито мафията в България, същото нещо свърши Кьовеши в Румъния- там бяха осъдени червени олигарси, задкулисни пъпетмастъри ос бившите комунистически служби, дори инквизитори на Секуритате мъчили невинни румънци по комунистическите зандани! Нищо че са на па 80+ години или са пукнали в Ада! Затова ни трябват прокурори като Гешев, че и по- смели от него, да бръкнеш в змийското гнездо се иска СМЕЛОСТ!

243

гост

преди 3 години

***

242

гост

преди 3 години

Близнашки е ***. Какво му е хубавото бе льольо - 1% да гласуват и изборите са законни! ***. Конституцията я орязаха откъм президент щото навремето си мислеха, че ще е комунист от БКП. Няма баланс между отделните институции и затова мутрите си разиграват коня. Кой му държи сметка на Гешев бе *** - Бог ли?

241

Валери Янев

преди 3 години

Колко страни има фурнаджийската лопата?

240

van horn

преди 3 години

Ей какви мръсни хора тъпчат тази хубава земя. Обърнаха го на всеки знае всичко,срам и позор!! Блзнашки и той се е навел до земята .да лице чужди ***.

239

НФСБ

преди 3 години

Няма как да се разбереме с русофилските тикви, техното желание е да бъдат избити всички които са със Запада, без значение виновни ( според закона, или не) за тях са виновни, понеже са " предали" мамашка рашка! С това приключва " риформата" и всичко е 6, връщат Дс то и бой по народа, рай като у мамашката им! Ето ви примера с Президента Плевнелиев, в какво нарушение на Закона го обвинявате бе руски роби? Кажете какво е откраднал, кога си е назначил любовницата на две заплати, с какво е прегрешил?

238

Анонимен

преди 3 години

До Гневен 245А Първанов?

237

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 232Ако е от 1989г, то касае всички правителства от тогава.Значи ви се иска силна презденстска република с едноличен лидер ала Путин, Тръмп, Макрон?

236

Гневен

преди 3 години

Мнението на този продажник не значи абсолютно нищо за мислещите хора! Всеки провалил се некадърник се кръщава на експерт,аман от такива подлогари! След витиеватото решение на КС беше неизбежно всички слагачи да тръгнат по медиите да ни "ПРОСВЕЩАВАТ".За тяхно съжаление номерът им не минава,защото са тотално дискредитирани! А и грамотните хора могат сами да си правят изводите за случващото се в РОДИНАТА ни!!! Радев е единственият ДОСТОЕН Прзидент,който сме имали! Близашки да се скрие завинаги!!!

235

НФСБ

преди 3 години

Прехода трябва да бъде РЕВИЗИРАН, Съд за всеки който е нарушил и една запетая от Закона през годините от 44 до ден днешен! Конституцията е Закон, ако я спазваха нямаше да сме на това дередже, Гешев и прокурори като него са нужни за да направим и тук реформата на Кьовеши! От ЕС трябва да помагат, а от Евро прокуратурата да питат Орешарски къде изчезнаха парите на КТБ- ПОНЕ 4 МИЛИАРДА ЕВРО?!? Пак за русия ли отлетяха, и точно началото на 2014 г. и точно по време на Кримската окупация от Рф...абе п