48

Анонимен

преди 3 години

Бил съм на събрания на психодесните. Напълно е в стила им да оставят България на тока на Турция, само и само да не купуваме от Русия.

47

SS

преди 3 години

До 49.Ке падне ама на върба.Депутатите излизат във ваканция,а вие си протестирайте.Не защитавам никого,и никога не съм членувал в никоя партия,но смятам,че тия така са се окопали във власта,че няма да си идат лесно.Още повече знаят,че паднат ли от власт ще се разпаднат,както други партии преди тях.Но дори и да си идат ще дойдат партии от статуквото,и пак същото.

46

Анонимен

преди 3 години

И днес протестиращите са поне два милиона.

45

Анонимен

преди 3 години

Свобода и за Бобоков ,Арабаджиеви,Диневи !Този протест е за вас ,клетници !Ще ви спасим !За да сте винаги до нас !Оставка !Затвор за Гешев !

44

Анонимен

преди 3 години

Психодесните русофоби протестират сега.Ще ни оставят без ток и газ. Искат да се молим за ток и газ на Турция. Предатели на България. Съд и затвор за русофобите.

43

До 52

преди 3 години

Ей, брат, а ти какво предлагаш, брат?Предлагаш Бойко и каскета..заедно а Доган...да държат цялата държава? Който не слуша и не в с тях- баретите с качулките...и бизнеса откраднат?Така ли, брат? Еднокнижника, който ни излага в цял свят...че е пррост и вие сте пррости и се разбирате?Така ли, брат?

42

Анонимен

преди 3 години

А пък един от тия,дето Боко ги докара насила с автобусите,на въпроса защо сте тук,каза дойдохме на екскурзия.Дори не са му казали къде го водят.Смех,смех!

41

Пешо

преди 3 години

Кратко обощение на днешния ден на протести. Станахме свидетели на грозни сцени, на нещо което мен лично винаги ме е отвращавало и го приписвам на най-злокобните моменти от фашизма и комунизма, както и на абсолютната диктатура - обсебването на справедривостта и пълното неприемане на чуждото мнение! Със своя неуравновесен PR Иванчева премахна съмненията ми относно нейната невинност, а един неинтелигентен индивид пред МС нарече несъгласните с него хейтъри. Представяте ли си какъв нов ред иде!?!

40

Бабикян

преди 3 години

Вземай ,де белата си булка и хайде на море,да си починем от теб!

39

Анонимен

преди 3 години

Свобода за всички репресирани от Гербаджийската мафия!! Васил Божков, Цветан Василев братя Галеви!! Този протест е за вас!! Цяла България е с вас!! Долу Бойко, долу Гешев!!

38

До 45

преди 3 години

Вашия кумир Бойко е проводника на руските интереси в България.Обслужва му всички енергийни проекти на Пуття.Радев...че си е комунист. Това е друга тема.

37

До 44

преди 3 години

Абе една к()за каза нещо . Най -изчерпателният мотив,който чух досега .Цитирам по памет :" За какво протестирате ? Аааааамммммм,за нова система . А каква трябва да е новата система ? Ааааамиииии..........по-добра "Смятайййй,брат какво ни чака !

36

Анонимен

преди 3 години

С вас сме. Мутрите вън!Тиквата го подкрепят само еднокнижници като него.

35

Анонимен

преди 3 години

Боко ке падне на 01.08.2020 г.!

34

работещ

преди 3 години

До: 28Е ти ако само се опитваш да работиш... тури му вестник!!!Голям "работник" си да знаеш!

33

Анонимен

преди 3 години

До АнонименЕЕ , как няма ли критична маса ДОСТОЙНИ БЪЛГАРИ ?

32

Анонимен

преди 3 години

Червени кхмери и търговия с байряци. Радеф ОСТАВКА! Руски слуга и предател!

31

Слушах младите п БНТ

преди 3 години

Не успяха да кажат какво искат ъъъ нов конституция ъъъ Велико народно събрание ъъъ без прокуратура ъъъ съдът ъъъ Бойко ъъъ младите те знаят как ъъъ ама май нищо не знаят им са с мозък на тригодишно. Водят ги за носовете заблуждавах ги но НАЙ ВЕЧЕ ЖЕСТОКО ГИ ОБИЖДАТ

30

Анонимен

преди 3 години

Гешев има ,ще го даде,когато трябва.Споко !

29

Анонимен

преди 3 години

А през това време Бойко прави далавера с Виваком за 1 милиард лева.Мутрите не си губят времето.ЗАТОВА ОСТАВКА И ЗАТВОР!