75

Анонимен

преди 3 години

Пълна и цялостна проверка на автомобила пречещ на движението.Проверка на документи, талон на автомобила, шофьора да се проверява със дрегер и средства за наркотици.Проверка на "пътуващите-протестиращи", егн та , регистрации за съдимост и т.н..Да ги побъркат от проверки тези протестиращи.После да им публикуват статуса в сайтове и социални мрежи.Веднага ще се видят кои са тези тарикати.

74

Мда

преди 3 години

От-ка-чал-ки, намерили какво да блокират и пречат на хората. Що не взеха днес да блокират депутатите, които излязоха в отпуск, и да ги отблокират на 4 септември когато трябва да се върнат на работа...

73

До 74

преди 3 години

И като не говори на английски какво ? Теб те е срам от българския език ли ?

72

До 54

преди 3 години

Отчаяни сте,озлобени и безпомощни.Вашата мутренска ера свърши.Бягайте кой накъдето види,че бай Ставри ви чака.Всичките.

71

Анонимен

преди 3 години

Всеки ден ще се борим до победата.

70

Анонимен

преди 3 години

Вижте си управниците! ***,***...Бойко отива в Брюксел и започва да козирува при среща с другите лидери.Но какво да прави, той даже на български трудно се изразява, камо ли английски!Сегашната министърка на туризма- гледах те ли я? Колко е добра с английския??? СРАМ И ПОЗОР! ТЕЗИ ЛИЦА ПРЕДСТАВЯТ БЪЛГАРИЯ ПРЕД ЕВРОПА И СВЕТА!

69

До 66

преди 3 години

Това да не ти е футболен мач бе,скопен ?!Ние не ви вземаме на сериозно ! Европейци сме и не влизаме във физически разправи !.Ще ви смажем на изборите.Въпросът е не кой ще спечели,а дали ще има балотаж !Ясно ли ти е,другарю Божков ?!

68

Анонимен

преди 3 години

Дива селения в действие. Аутсайдери, недоволни от живота блокират читавите хора да не ходят на море..........Типичен пример на селски пролетариат.

67

Анонимен

преди 3 години

Всеки протест трябва да осигури хора за защита на обществения ред. При тия безделници кой отговаря за опазване на обществения ред? Кой е излъчен от тях за това?

66

Анонимен

преди 3 години

Време е полицията пречеща на правото на протест да подаде оставка.Щоч нарушават това демократично право да ходят в северна корея и там да са полицаи.

65

Анонимен

преди 3 години

Протестиращите сигурно искат полицията да ги пази от народната любов. Полицията им направи услуга. Първите 10 коли с желаещи да почиват щяха да ги прегазят.

64

sbs

преди 3 години

ПЪРВИТЕ ПАДНАХА ПЪРВИ -ПОСЛЕДНИТЕ СТАНАХА ПЪРВИ ---КОЙ ОТ ЕКОГЛАСТНОС БЕШЕ В УПРАВЛЕНИЕТО -КОЙ ОТ ТОГАВАШНИТЕ ДЕСИДЕНТИ БЕШЕ НА ВЛАСТ -----ТЕ ПАДНАХА -----И СТАНА иван-костов----ТОГАВА ЛОЗУНГИТЕ БЯХА 45 ГОДИНИ СТИГАТ---защо сега са 10 год стигат ---КЪДЕ СА ПЪРВИТЕ 20 год----тогава ни окрадоха---ТЪРСЕТЕ ТЯХ 20 те год.--тогава започна всичко това

63

Анонимен

преди 3 години

Будни за 50 лева.

62

Анонимен

преди 3 години

Ако хората не искаха оставката на Бико тиквата,щяха да излязят е негова защита...а освен онова умствено изостанало бабе,по улиците не се забелязват никакви герберасти...С писане на простотии на клавишите ,не ще опазите Тиквата беглец...

61

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 62Катаджиите спрели протеста да подоват молба за напускане.На тяхно място ще се назначат свестни хора.

60

Анонимен

преди 3 години

Имали били права да се придвижат до магаистралата и да я блокират. Вие ли имате права, нещастници - били интелигентни, обиждат на мутри - та вие сте по-зле и от хора които ги наричат с имена на зеленчуци, промили сте си мозъка в сайтове за фалшиви новини и си мислите, че сте прави да блокирате живота на останалите хора. Ама да знаете много лошо ще ви накажем и постигнахте само обратен ефект.

59

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 59Протестриращите са будни хора

58

Анонимен

преди 3 години

КАТ да им съставят актове и яко глоби, пък ще видим кои ще "измрат яко"!

57

Анонимен

преди 3 години

Протест е едно. Блокади е друго. Конституцията изрично забранява гражданското неподчинение.

56

Шака зуло

преди 3 години

Никой неможе да затваря магистралата ,тия *** съвсем са прегряли ,има тирове с храна ,тирове с час за пристанища , има си избори за тия работи щ