30

1%

преди 3 години

Един процент от всички коментирали имат представа за какво става дума и адекватно са си казали мнението. 50% са вечните всичко-разбиращи оплювачи, мрънкачи и критикари, 30 % са всичко-знаещите политиканти от селската кръчма, и останалите ....ами те просто скучаят та да драснат нещо....Красота !

29

Уууу

преди 3 години

От коментарите си правя извод, че повечето са виждали кораб на снимка или отдалече. Всички кораби без контейнеровозите и каркериърите(за колите) се мият след разтоварване и до следващо пристанище трюмовете(танковете) трябва да са готови за нов товар. Ако е допустимо се изхвърля в морето-има 12милна и др зони, където може да се хвърля. В случая е храна, само че е и мазнина т.е.по-лека от водата и плува. Затова не са успяли да я излапат бацилите и рибите. Лошото е че се хвърля много и какво ли не.

28

Анонимен

преди 3 години

Било е за ТЕЦ Ямбол,ама явно някои е объркал товарителницата

27

Язък

преди 3 години

Избяга сиренето за 3 лева

26

хахахахаха

преди 3 години

Морската администрация ,с подарените надуваеми лодки-космическа технология,хехехе от щатите да прави прави проверки по шляещите се безконтролно кораби и гемии по родното черноморие. Не да ми изказва мнения.

25

Анонимен

преди 3 години

E da be super e 4ernomorieto nali taka be6e. To obslujvane, to 4istota, to ka4estvo navsqkade 😄😄

24

Анонимен

преди 3 години

Не са хубави тези работи. :(

23

Жиб.

преди 3 години

Изхвърлил ги е руски кораб или монголски в подкрепа на хазартните служители, които протестират в София.

22

Код Кафяво

преди 3 години

А мазните топчета кафяви ли са?

21

Анонимен

преди 3 години

В интерес на истината, палмовото олио се втечнява на около 50-55 градуса. Хората които са товарили и разтоварвали такова по танкерите знаят. Така че е правдоподобно. И изхвърлянето на подобни миячни води на определено разстояние от брега не е забранено, тъй като е хранителен продукт. И всичко това е по международното право. Кофти течения и вятър са го докарали.

20

Анонимен

преди 3 години

Почивайте на планина, или на село!!! Морето стана един обществен нужник. В Бургас - нефт, във Варна - ла-на. Пък и ще си спестите други неприятности. Харчете си парите, но за нещо качествено, а не за барбарони и плажни кърпи.

19

Тулупа

преди 3 години

каза че водата във варненско е идеална за къпане

18

Анонимен

преди 3 години

България загива със страшни темпове !

17

Анонимен

преди 3 години

Не... - 40 лева дневно за ИНЕТ, който и идея не си имал да ползваш, - хранене по безотпадъчната технология;- Мърсотия;- Мутри по плажовете- Такса "пикание"- Такса "да си ял дини"- Други такси за неползвани услуги, които, ако не п+латиш може да те бият...МАЙНАТА ИМ НА ПРОСТАЦИТЕ!!!

16

Анонимен

преди 3 години

Потестягите са ги хвърлили за да затворят плажовете в знак на протест.

15

Към Гърция!!!

преди 3 години

Догодина пак отидете на мутроморието! Доволни ша останете!

14

АнонимеН

преди 3 години

МОГА НА ПОВЯРВАМ, ЧЕ ПАЛМОВОТО МАСЛО НЕ СЕ РАЗТВАРЯ ВЪВ ВОДА НО СМЯТАМ, ЧЕ КОГАТО ДОСТИГНЕ БРЕГА ЩЕ СЕ СТОПИ ОТ СЛЪНЦЕТО И НЯМА ДА Е НА БУЧКИНЕЩО МНОГО ГНИЛО ИМА В ЦЯЛАТА ИСТОРИЯ!

13

Анонимен

преди 3 години

Не виновен бойко бе, той толкова си може. Не е виновен човека че е творение на милиционер и даскалица. Поне на курс по английски език да го бяха записали.

12

ЕДИ КОЙСИ

преди 3 години

И СЕГА ПАК БОЙКО ВИ Е ВИНОВЕН

11

Анонимен

преди 3 години

Единственото ганьово творение , което се вижда от космоса, е изливащата се от девет месеца във варненския залив канализация. За която видния гербераст портик мълчи и крие. Как мисирките не са подшушнали на баш чекмедже бабаит, да се хвали със сътвореното.