6

Анонимен

преди 3 години

Туй голямо страх,ей!Некой може да гръмне я протестиращи, я президент!Който напълно си го заслужава!

5

Осъзнат

преди 3 години

До Нашата войскаИ 40 най-накрая разбираш,че британският ,и другите паспорти са по-ценни.

4

Анонимен

преди 3 години

Неходенето в казарма довежда до писане на глупости. Да се наричат боеприпаси тротилови шашки, с които спокойно се запалват и разгарят мокри дърва без никаква опасност свидетелства за пълна некомпетентност. Утре навярно ще прочета,че шомпола на автомата е негова резервна цев. Тъй като не се споменава за детонатори тези "боеприпаси" не са по-опасни от павета.

3

Анонимен

преди 3 години

България,за разлика от СССР,който е бил пълен с немски мини,снаряди и хората са умирали и след ВСВ от тях,в България не е имало заровени такива снаряди или мини.Толкова години в България строят и не намериха един снаряд,сега напоследък все намират,същото е и в Германия,изведнъж отцепват някой район,уж че били намерили снаряд и не дават на никой да види какво всъщност правят,според мен полагат нещо в земята натовците или някакви други такива служби,вероятно се прави с цел контрол и следене.

2

SS

преди 3 години

И това новина за няколко тротилови пресовки?Без детонатор не представляват никаква опасност.Голяма работа са свършили!

1

Нашата войска

преди 3 години

Заслужава уважение. Дълги години тя беше пренебрегвана, станишката махна казармата, пагон се превърна в синоним на неудачник. Вицовете за военни край нямат, епитети грозни и от. Един президент не стига, но той даже не беше баш от войската, с Каракачанов пробва да раздвижи нещата но няма и време. Военните трябва да си върнат славата от преди цяла Европа ги е знаела храбри или безстрашни защитници на 111 Хил кв км.