24

Анонимен

преди 3 години

Мъжът от репортажа е бивш полковник. Бил е най-дългогодишният общински съветник и най-дългогодишният секретар на общината в мирно време. Заемал е редица ключови началнически позиции. Вижте как живее! Има ли лукс? Има ли следи от крадено? Мутринският тон на коментарите в сайта само показва контраста, жалки креатури!

23

Анонимен

преди 3 години

23ти, България загуби и 1вата и 2рата световни войни какво искаш да кажеш че ако бяха спечелили всички българи щяха да пасат овце и крави ли?

22

Тишо

преди 3 години

Я оставете човекът.Лоши времена са били в онези години.Имал е късмет все пак, че се върнал жив и здрав.Милиони са загиналите, а за инвалидите да не говорим. В много филми и книги са описани ужасът и....романтиката за тази война.Но така сме устроени от....не знам си кой...Да се избиваме....

21

Анонинен

преди 3 години

Родените и израслите по царско време са други хора - имат морал, чест и достойнство. Родените и израслите след това са промити от руския комунизъм и нямат нито морал, нито достойнтво, а още по-малко чест.

20

Хемус

преди 3 години

НИкога немски ботуш не е мародерствал и изнасилвал по българските земи,за разлика от пияните съветски ***

19

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 22Не знам дали си заслужава да ти отговарям, но ще опитам:Сражавал се е за България и българската държава и суверенитета и (не се е бил, защото не е бил в кварталната кръчма)! Същата онази българска държава, която политиците днес продадоха за къщи и апартаменти!А какво общо имат каравите и овсете - трябва да познаваш историята, за да разбереш! Прочети за плановете на националсоциалистическа Германия, спрямо другите "раси"!Ту не е място за наваксване на пропуски в образоването!

18

Анонимен

преди 3 години

Браво на човека, малко останаха като него.На парада на победата в Москва мнозинството от руските ветерани са фалшиви с фалшиви ордени, както всичко останало в Русия.

17

Анонимен

преди 3 години

22 ри кой спечели ли войната накрая и какво общо имат овцете и кравите? за кого се е бил да питам все пак защото собствениците на държавата са мутри и държавата е мутроландия начело с баш великата мутра

16

Анонимен

преди 3 години

Спрете се малко с простотиите! Този човек беше и е бил ВОЙН, защишавал България и учил бойците от БНА на доблест и смелост!Дължим му уважение!Ако го нямаше него, сега много от пишещите, вместо да цъкат минуси, щяха да пасат кози и крави, ако въобще се бяха родили!

15

До Един от Северозап

преди 3 години

Разбира се, че всеки нормален човек ще гледа да си спаси кожата, няма нищо лошо в това.

14

Анонимен

преди 3 години

тоя осъзнава ли че се е бил за доган бей пеевски и бойко с приятелите му мутри които притежават България и му дават огризките си да яде за да не уме от глад?

13

Анонимен

преди 3 години

До АнтидотЛеле! Колко си ***! Баща ти да не е таксиметраджия? Или си дефектен по рождение? Или комшията е бил дефектен?

12

Анонимен

преди 3 години

Изключително добър, отзивчив и порядъчен човек.

11

Доктор ОхБоли

преди 3 години

Левенти!Пихте ли си хапчетата днес?Гледам много от вас искат да идат на война и да победят !Мисля, че трябва да се увеличат дозите...

10

Един от Северозапада

преди 3 години

Да е жив и здрав, човека! А за всички, които го плюете-я турете ръка на сърцето, и си признайте, ще зарежете ли дом и семейство, ако ви мобилизират сега, да се биете на фронта, или ще гледате да спасите кожата навън?

9

Анонимен

преди 3 години

Не бъркайте фронотоваците с "партизаните", разликата е от небето до земята.Шумкарите освен да обират мандри, за да нахранят себе си не са се били на фронта с фашистите.9 септемви 1944г шумкарите слизат от Балкана и избиват интелигенцията, а бедните пращат на фронта.

8

дядо йоцо гледа

преди 3 години

Бил се е за СССР, но човека си мисли че се е бил за България. Да е жив и здрав, важното че е бил смелчага. Българи са се били и за Османската империя - еничари, но вместо ордени са им давали земя, крепостни селяни и власт.

7

Анонимен

преди 3 години

И аз имах роднина ветеран, който почина на 95г. До последно помнеше факти от войната, а ирмната на децата си - не. Искам да кажа, че наистина за тях е било гордост да си спасят родината, и добре, че мозъка им изключва в един момент, иначе е гротескно да видиш как се променят нещата и какво е нивото на военните в момента. Вече само за вицове стават

6

Анонимен

преди 3 години

Дядо ми бог да го прости е участник във втората световна война.През 1945г бяха мобилизирани бедните българи и отидоха на фронта.Гониха фашистите заедно със съюзниците, дядо ми се е бил на Драва.Богатите "партизани" слязоха от Балкана скрити в шумата и избиха интелигенцията, но не са се били на фронта.Така че този човечец е герой и нека да е здрав още дълго време.

5

Анонимен

преди 3 години

Не е бил войник, а офицер!Респект!