102

Рекет даден!

преди 3 години

Малей, като гледам троловете на ГЕРБ са пропуснали пробойната в тази новина!Разбрахме, че ГЕРБ са мутри.На съвестта на всеки българин остава личното решение - ще се примири ли да живее в такава държава (управлявана от мафиоти, организирани предтъпници).

101

Българин

преди 3 години

Управляващия орган, не Управителния орган :)Лаици.

100

fF

преди 3 години

Ала и макролидите са противовирусни антибиотици, като азитромицин,кларитромицин, макропен и еритромицин. Еритромицинът не уврежда толкова сърцето, него пийте може би или поне така си мисля срещу коронавирус но първо питайте за сърцето дали вреди, може да се пие азитромицин в ниски дози за продължително време да не вреди толкова и имунната система да си свърши работата малко в кооперация с ниските дози на антибиотике, Зи Макс се казва вариацията с ниската доза за продължително време.

99

видял и страдал

преди 3 години

това с еднократната такса нищо не е! Защо не споменете и ежемесечния данък чекмедже, който всеки бизнес плаща, за да не го затворят герберите? Навремето Аполо-Болкан ми искаха такса спокойствие, но в сравнение с днешните облечени във власт мутpи бяха скромни. Мой познат спря да си плаща и 1 месец по-късно фирмите му бяха иззети, та и с обвинение в укриване на ДДС се снабди. А от ДДС-то също му взимаше половината еднокнижникът. Колко мога да говоря... но ме е страх да не свърша като сем. Кюхови!

98

баце

преди 3 години

С калинките на всякакви полически *** е така. Режи до корен змиярника, ако искаш да ти работи корумпираната администрация.

97

Анонимен

преди 3 години

Като го видя този и се сещам за Никулден. не знам защо.

96

fF

преди 3 години

Тубоцинът и хепатит Бе и коронавирус лекува, след като е противовирусен антибиотик и диабет и да не ви разправям още кви вируси. За него какво оправдание ще си намерят да не го дават?? Щом туберкулозните го пият поне 6 месеца нонстоп, 10 дена няма да навреди толкова.

95

Анонимен

преди 3 години

И защо е уведомен премиера, като той го знае.

94

Анонимен

преди 3 години

хахаха, добър ден. Сега ли се сетиха, че се вземат комисионни за одобряване на европроекти.

93

Б2

преди 3 години

Айде на бас, че Боко е много по богат от Тръмп, като при управляваните от тях държави.... е точно обратното... Как може един маркучлия да е толкова на гъл и безнаказан ??И някои да му вярват??Не познавам никой нормален дето е гласувал за него!! Забелязвате ли основната причина да не подава оставка?? Други щели да организират изборите...

92

сминдух енд чесън

преди 3 години

Прилича ми на боксьор озовал се случайно на ринга срещу Тайсън в добрите му години.Хвърляй кърпата и да се приключва

91

Кънчо

преди 3 години

Това е безусловна подкрепа на цялата политическа система.Смелоооооо.

90

Анонимен

преди 3 години

Поредната касичка на бсп хлопна. Пак ще има протестяги

89

Ая

преди 3 години

Процента е стандартен,те вземат принер от crime minister-а!! Че как иначе магистеала ще е 7-8 млн на км и саниране по 400 лв на квШкафче как се пълниТой е назначил.. верни и бързо възприемащиБокоЛук

88

Анонимен

преди 3 години

Едно време СДС имаха Мистер 10%, сега имаме Мутри 40-60%.

87

Анонимен

преди 3 години

Такса мутри май.

86

Анонимен

преди 3 години

Всички знаем, че хунтата краде, ама 40 до 60 % си е обир

85

Анонимен

преди 3 години

Някой с vpn шляпа лайкове???

84

уточнение

преди 3 години

Такса "Тиква" е задължителна от 11г , откакто Боко дойде на власт и започна масовия рекет и невижданата корупция.Вече 11г сме номер 1 по корупция и твърдо на последно място по бедност.Какво още трябва да се случи ,че Хунтата да бъде свалена и вкарана в затвора?

83

Анонимен

преди 3 години

Този Лъчо тотално прилича на Лъчо Мозъка.Имам чувството, че в кабинета на Тиквата няма нито един нормален човек.Нормален човек никога не би си рискувал името и кариерата ,за да седи 1 седмица в министерско кресло ,преди да го ритнат в задните части.ОСТАВКА ТИКВИИИИ ,ОСТАВКА-СЪД И ЗАТВОР ЗА ВСИЧКИ ОТ ХУНТАТА ГЕП.