35

Анонимен

преди 3 години

Я гледай колко интересно! Курдисали тоя, който натрупа 72 милиона дълг в Александровска, да следи и разрешава проблема с натрупаните 700 милиона в цялата ни здравна система... Найс, а?

34

Анонимен

преди 3 години

Този защо всеки ден е в новините, не е голям красавец и интелигент. Не може ли да работи по безшумно, но ефективно?Ти пък сега. На Коцето там му е силата - да вдига пушилки и да натъкмява документи за измами. Ти ако очакваш да свърши нещо - объркал си се, хахаха.Ако не го познавах щях да кажа А дано да свърши нещо хубаво, ама надали. Ама го познавам и от сега ти казвам че е твърдо НАДАЛИ.

33

Борисовата клиника

преди 3 години

По клинична патека на Пожарникара в шкафчето разбираш ли.

32

Ivan

преди 3 години

Тези задължение са благодарение на мъдрото ръководство на др. Борисооф и неговата клика. Колко още извършени и неплатени разходи ще се окажат в министерства, ведомства и общини.Некадърното управление прикрива разходите, да не говорим как и на кого ББ раздава нашите пари. Милиони на професори да си довършат болници, ремонти на университети, да не говорим за оскъпяването на строителството на магистрали и пътни възли. Около 1.5 млр. лв. бяха прехвърлени от здравната каса в бюджета. Само затова затв

31

Анонимен

преди 3 години

След като най сетне има министър който може и да брои, да сметне и парите в чекмеджето

30

Възмутен

преди 3 години

ама какви дългове, моля ви се? Хората дълго не смееха да си покажат носа навън, поликлиники не работеха, болниците само с короната работят. Направляния не се раздаваха, откъде тия дългове сега? Майките останаха без контролни прегледи почти два месеца?

29

Христо Христов

преди 3 години

До 28Така е... ако пожарникарят не беше и ренегат.

28

Анонимен

преди 3 години

Само да не направят черепа министър на финансите. От нинова всичко може да се очаква.

27

Христо Христов

преди 3 години

До 20ЕС иска болниците да са търговски дружества....

26

Анонимен

преди 3 години

По добре партия на пожарникар, отколкото партия на ренегат.

25

Христо Христов

преди 3 години

Голям прас!Финансовият министер ПАК да си затвори едното око, както с парите за черепа.

24

Анонимен

преди 3 години

А другите какви са? Ти прочети за прехода и тогава коментирай. Подкрепяш най крадливата, нагла и арогантна партия. Ще го разбереш по трудния начин. Едно е да смениш управляващи, съвсем различно е да смениш системата.

23

обективен

преди 3 години

До до "обективния"-Ей ,гербав мушморок.Нямам партия и никога не съм имал.А бандата на пожарникаря ми е най-противна.Само невежи и алчни продажници сте се събрали там.Време е чекмеджетата ви да бъдат конфискувани , а "най-младия член на БКП" и личен слуга на Тато да заеме мястото си в килията.Няма да му е за първи път.Лежал е в Чехия за кражби на коли.

22

Анонимен

преди 3 години

До "обективния" уж! Той поне умее да прави пари, за разлика от твойта партия любима - бсп, дето касата и все е празна.

21

konduktor

преди 3 години

predichnia ministar , sega finansov da gi plati.

20

Анонимен

преди 3 години

Еми, когато не се отказва лечение на неосигурени лица, така ще е. Не може през ден да са в болниците, да лежат с дни, да им се правят безплатни процедури и после хоп болниците да са на плюс. Идете в което и да е произволно Спешно в България и ми кажете процента на неосигурени, които са минали оттам съответния ден. Щот тия марли за хъхри струват пари, които после болницата няма как да прибере от НЗОК и седи на минус

19

Анонимен

преди 3 години

А фигуранта допълнително натовари здравната система с измислените си "протести" с цел да спаси корумпираните си заместници.

18

Анонимен

преди 3 години

Като болниците са търговски дружества така ще е. Вместо лечебни заведения вие ги превърнахте в место за правене на пари.

17

срамота

преди 3 години

Проф.Коце Обратников се оказа интимната приятелка на Владо Карамазов.Явно в тази държава нормалните не са на почит.

16

Т.Шак

преди 3 години

10% от тези дългове са на ръководената от този некадърник Александровска болница.