6

Някой

преди 3 години

Какво става с новата линия на метрото? М3 ще тръгне ли този месец най сетне и ще се раздели ли М1 на линии М1 и М4, както е в схемите.

5

Предложение

преди 3 години

към столична община. Нека приемем, че общината извършва традиционните летни ремонти в столицата. Тъй като протестиращите са завзели само кръстовищата, няма ли да е удачно да направите ремонти където е нужно, докато траят протестите. После няма да се налага да затваряте отново. Така може гражданите да проявят разбиране към толерантността ви . Поне ще се свърши някаква работа.

4

Анонимен

преди 3 години

***, как, много """"""измъчени"""""" тия граждани (на село раждани). Цяло МЕТРО имат, подземно, хладно... те селяците дай им да се редят като сардини в консерва по фурните на открито т.е. спирките на скрито.

3

На друго място...

преди 3 години

Защо измъчват обиковените граждани?

2

Анонимен

преди 3 години

ГЕШЕВ ДА СЕ САМОСЕЗИРА ЗА ПРЕДИШНИЯ ДИРЕКТОР НА ТОПЛОФИКАЦИЯ ГЕОРГИ БЕЛОВСКИ ОТ ОТКРАДНАТИ ПАРИ ОТ ТОПЛОФИКАЦИЯ ЛИ СА МУ 6 ТЕ АПАРТАМЕНТА И 3 МАГАЗИНА ,МУТРАТА ГЕОРГИ БЕЛОВСКИ ВИКА МУТРИ ДА БИЯТ ДЕЦА.ГЕШЕВ ТИ СИ НА ХОД.

1

Главният

преди 3 години

инициатор на протестите по време на пандемия и нарастващите случаи на заразяване (цяла Европа ще ни отсвири) e бъдещ затворник! Разминаване няма да има, дори и да е след време!