290

Анонимен

преди 3 години

НАЙ СТРАШНОТО ОРЪЖИЕ НА ГРАЖДАНСКОТО НЕПОДЧИНЕНИЕ- БАБЕШКИ Б А С Т У Н...

289

муспи

преди 3 години

Обърнете внимание че и полицията е корумпирана, - тя е точно до бабата, когато по цялата страна се бие и краде.

288

Софиянец

преди 3 години

Явно новата опорна точка ще бъде : "Изпращат провокатори".Абе вие за какви се взехте , бе нагли ***.Не стига че незаконно сте окупирали централни ОБЩЕСТВЕНИ части на града с което тормозите над един милион души, ами и се опитвате да давате акъл кой може да минава и какво да приказва минавайки през Орлов мост.Аз лично мисля довечера да мина от там и ако някой *** започне да ми спретва изречения - ще му се види тясно Цариградско шосе.Ай сектир ! Оляхте се вече !

287

ФИГУРАНТЪТ

преди 3 години

ДА СИ ОБИРА ОТПАДЪЦИТЕ ОТ УЛИЦИ И КРЪСТОВИЩА...ИЗБОРИТЕ ПРЕЗ МАРТ...

286

Анонимен

преди 3 години

До АнонименЖенски бой в кал! Много еротично!

285

Анонимен

преди 3 години

ЧУХТЕ ЛИ БОРЦИТЕ ПРОТИВ МАФИЯТА И МУТРИТЕ КАК КРЕЩЯХА НА БАБАТА С НАЙ СТРАШНОТО ОРЪЖИЕ БАБЕШКИ ***- "МЪРЛО"ТОВА БЕШЕ НАЙ МИЛОТО ОТ УСТАТА НА ВИДНИЯТ НАУЧЕН *** КОГОТО АРЕСТУВАХА- ОТИВАШ В ОБЩИНАТА И ВИДНИЯТ АРЕСТУВАН ТЕ ПОСРЕЩА КАТО КМЕТ ИЛИ ЗАМ КМЕТ- С"МАХАЙ СА *** МЪРЛО"- ОО КОЛКО МИЛО- А ТО ГЕРБ КАКВО СА ЕДНА НАЙ ПРОСТА МАФИЯ- ВИЖ БОРЦИТЕ НА ЧЕРЕПА И ФИГУРАНТА СА КЪДЕ КЪДЕ...

284

муспи

преди 3 години

Ето как и бабите могат да забогатеят! BG е страната на неограничените възможности.

283

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 304Ми не, просто ме забавлява натрапването й като немощна старица. Единствено съжалявам, че не бях там - интересно как биха представили конфликт между нея и мен - от един пол сме и на приблизително еднаква възраст :)Изчаквам да мине обедната жега и отивам с надеждата да мине друг провокатор.

282

Анонимен

преди 3 години

До АнонименИ ако беше бръкнала за скрито оръжие

281

Само питам

преди 3 години

ГЕРБ вече и бабички ли праща да правят контрапротест? Да хвърлят бастуни? Иначе тая женица каква работа има да тръгне в най-голямата жега? Накъде е тръгнала? 20 дни нагоре продължава протеста. Как да не знае,че всичко е блокирано.

280

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 303Леле, верно ли толкова ви е изплашила!?! Чак със Шварценегер я сравняваш! Яко! :))) Бабата-терминатор президент!

279

Анонимен

преди 3 години

Не съм за ГЕРБ и всеки път грасувам против тях, а вие ходили ли сте да гласувате потни ***? Не сте! Сега плачете. Световната революция забуксува. Демокрацията е свобода с вот в ръка.

278

Анонимен

преди 3 години

До Къде е Фигурантът ?Каква стара жена, бе? Тая въртеше бастуна като нунджако, мачкаше плакати, бицепсите й като на Шварценегер...

277

Димов

преди 3 години

Зелен комунист. Вместо да е в пандиза, тормози хората и ни унищожава протеста.

276

да питаме

преди 3 години

Да питаме по всички сайтове и Фесбук - Когато полицаите блокираха Орлов мост за да искат повече пари и екстри всякакви, и то без да имат право, тогава какво ставаше с транспорта и как се справяуха гражданите? Тогава правителството ги търпеше в наша вреда, нали? Сега какво е по-различното, освен че тези управляващи с пхраво трябва да си ходят веднага!

275

Къде е Фигурантът ?

преди 3 години

Фигурантът - Метежник Радев да отиде при този протестиращ и да го поздрави за смелата , мъжка постъпка, да залее стара жена, за това, че не е съгласна с тероризирането на обикновенни граждани ........

274

Анонимен

преди 3 години

Бе тия са сбъркани, първо жени преследват , сега баби бият. Виждат им се конкуренция.

273

Анонимен

преди 3 години

До АнонименПротестъри, като видите баба да се разхожда наблизо - бягайте! Току виж направила "ситуация" .

272

Анонимен

преди 3 години

Току що се обадиха, че пристигат световно известни журналисти да видят чудото което не видели. Протестиращи пияндурки да бият баба за да искат правителството да падне. Др. Радев ги подкрепя, но да не го бият.

271

Анонимен

преди 3 години

Както е казал другаря Георги Димитров пред 36-тия конгтрес на Коминтерна " навсякъде има фашизъм, само в Амирика няма, но демокрацията ги фашизира" Има го Читанка тоя доклад.