27

Кармен Младенова

преди 3 години

Пет века ни държаха в робство,още колко века ще ни занимават с тия? Имаме ли армия да ги изрита отатък Босфора, или нямаме?

26

Стойне от Чукурово

преди 3 години

Я па тия!? Кога поганците са поздравявали нас българите за нашите църковни и религиозни празници? Тия нещо не са у ред....

25

текст

преди 3 години

"резидентът Румен Радев приведен с бяла риза, отзад премиера Бойко Борисов отправи своия по здрав"

24

Лили Барута

преди 3 години

Това нашите не са политица а върти опашки. Да поздравяват тия които само чакат възможност я пак да ни колят я да отцепят огромни територии от БГ...След Руско-Турската война не трябваше да оставят и един тук от тях. Тия не заслужават и транзит да минават през БГ. Браво на гърците! Мюсюлмански празник ли...празнувайте си го в къщи.

23

Анонимен

преди 3 години

Etoi koi schte raznesat coronata nai mnogo dnes

22

Анонимен

преди 3 години

Nqma li globi za maski i distanciq tuk a,,,??????

21

Ilqm

преди 3 години

A stiga ve bog ti gleda glavata i syrceto ne zadnite ti chasti

20

Анонимен

преди 3 години

Kva religiq tova da se molisch s gyza nagore kym bog????????

19

BEZMOZYCHNI

преди 3 години

De im maskite na tiq i distanciqta 2 m ot glava do gyz a ??????

18

Гогоолу

преди 3 години

Бошлаф и вкиснат пилаф .!.

17

баце

преди 3 години

Тиквензии не се е сетил да даде пари за ремонт и създаване на удобства в Централния Софийски затвор, ама тоз никога не е мислел поне една крачка напред.

16

гост

преди 3 години

Честито на мюсюманите. Боко и Радев да апнат по една курбан чорба.

15

Анонимен

преди 3 години

Тиквензи пише ли оставката или се е завил презглава в заичарника и трепери ,да спинка сладко на пухена възглавничка ,че при бай Ставри няма пухени възглавнички хохохоооо.Трепери суджук.

14

Християнка

преди 3 години

Спoред стaро църковнo пoверие, на кoйто правocлавен нe му стaва члeна, тpябва пo зaлез cлънце дa гo нaмаже oбилно c миpо oт мaнастирско кaндило и дa изpисува c oргана cи кръcт въpху икoната нa Архaнгел Михaил, зa дa сe cлучи чудo и дa полeти инcтрументът му нaгоре кaто rълъб към Рaйските селeния в имeто нa Отцa, Синa и Свeтаго духa.

13

Анонимен

преди 3 години

Докато се оставяме да ни разделят политиците ще сме зле. Научете се да разсъждавате реално.

12

1

преди 3 години

До МЮСЮЛМАНИНТя мафията в България е създадена от БКП-БСП, ДС и ДПС.

11

Анонимен

преди 3 години

До ПРЕДИ НЯКОЛКО ГОДИНИ: Не бяха шиити, а сунити. Поне така ги казаха, но знаейки, колко много игрички покрай Ислямска държава играят юдеите, не бих се учудила да е имало еврейско участие - било то пряко, или косвено.

10

Анонимен

преди 3 години

Когато 1992 г КС остави мафията ДПС,една структура с етнически характер се разбра,че КС измисля своя нова конституция с тълкованията си.Вчера естествено направи същото.Оказа,че че един човек в държавата нямало как и ще е над законите.Между другото Левски,Ботев и Кравелов се обръщат в гроба ,когато поздравявате наследниците на убийците на българи през 500 г ислямско робство.

9

Една от Пз

преди 3 години

Да наричаш религията на терора и кланетата - исляма толерантна религия, е признак на върховно слабоумие, съчетано с видимо подлизурство и нечестност. Радев има традиция с подобни изцепки. Това само показва колко фалшив е. Като личност.

8

Анонимен

преди 3 години

Бойко честити от уважение , а Радев честити на електората си!