10

Щерю

преди 3 години

"Някъде под връх Тяншан,във едно градче Уханимало китаец Ян.Преживявал той нормално,но веднъж и най-фаталновлязъл във един бордел,хапнал прилеп с бешамел,сетне се поразболели след малко поумрел..."(от в-к "Стършел")

9

анонимен

преди 3 години

Като се знае, че прилепите са родствени с мишките и плъховете - какво може да очакваме от мишките и плъховете?!

8

Анонимен

преди 3 години

Информирам се по темите за вирусология и епидемиология от сайтове като днес.бг

7

хм...

преди 3 години

Хората, които ядат прилепи са ги яли и преди 1 и преди 1000 години. Как така сега чак се натръщка човечеството? Едва ли някога ще разберем, но който и да е виновен лошото е че няма връщане. Не е въпроса дали ще се разболея, а кога. Дано хората в бели престилки намерят ваксина или лекарство, иначе "редушката", както казваше баба ми нима да ни подмине и тези които вярват и не вярващите, че има такъв вирус.

6

Анонимен

преди 3 години

Корона вирусите има и по кучетата и котките, китайските *** също си хапват супичка от прилепи от векове,но никой никога не бил болен от корона. Напишете истината кой и защо пусна вируса,и да върви на съд за престъпление срещу човечеството.

5

до 4 от славянин

преди 3 години

''Ако вместо "десетилетия" бяхте написали "милиони години" - щях да ви повярвам. Корона вирусите циркулират из хората, от както има хора. А преди това са циркулирали в предците на хората.''Точно! Обаче искат да ни излъжат, че този вирус е ''съвсем пресен'' в човешкото тяло и е с '' колосална мощ''! И първото, и второто ча 100%-ови лъжи, разбира се, които за съжаление минават лесно при нежелаещите да мислят самостоятелно и да се просвещават!

4

Доко

преди 3 години

Ако вместо "десетилетия" бяхте написали "милиони години" - щях да ви повярвам. Корона вирусите циркулират из хората, от както има хора. А преди това са циркулирали в предците на хората.

3

Анонимен

преди 3 години

Как вирусът е скочил при хората - питат в статията? От лаборатория, естествено. Всяко друго становище няма да е вярно. Елементарно, Уотсън.

2

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 1Абе (1)...я оди на сянка щото на 40 градуса жега от сабаале даваш фира и ръсиш глупости!

1

Прасе с каска

преди 3 години

Ало номер 1 анонимен, ходи се лекувай. Макар че шанса да се оправил клони към НУЛА!!