241

Анонимен

преди 3 години

черепчетата на батко, на ктб и други неуспели да се награбят като що си требе.а народа чака тоягата и дрането.

240

Анонимен

преди 3 години

Протестърите дори да получат оставки сега, няма да приемат резултатите от предсрочни избори. Пак ще има ексцесии. Тогава защо да се подава оставка?

239

Анонимен

преди 3 години

Както е писал колега, пиян турски тираджия ще реши проблема.

238

Анонимен

преди 3 години

След оставките се освобождава моста.Мутрата и Каскет Каренин да побързат

237

Татул

преди 3 години

Абе, то всичко хубаво . Нужни са нови промени. Ама някои хора не могат да си позволят да стачкуват, защото инак ще гладуват. Та, тръгвам аз за работа и няма как да стигна там, защото 100 човека безделници, седят и си правят купони, така излиза според приказките. Кой финансира храната и бирата там? И колко човека могат да си позволят да седят и да не правят нищо. Казвам това, защото има много почтени българи, които трябва да отидат да работят. Разбирам и защо газят някои от протестиращите.

236

Анонимен

преди 3 години

Къде видяхте протестиращи,мамини журналисти,3ма ...се събрали на лаф,че и да блокирват вие наистина не сте добре толкова лъжи по цял ден пишете,чак и си вярвате на тях

235

Анонимен

преди 3 години

Морее, неокастрена тояга трябва за тези золумаджии! Червени жилетки!

234

Егати

преди 3 години

Наглеците !!

233

1

преди 3 години

До Анонимен-223,жалки сте вие ,и вашата тиква.

232

1

преди 3 години

До Анонимен-242, с крем ще намаже и къдравата грива на тиквата.

231

1

преди 3 години

До Възмутен,ти си цункай тиквата,за нас не мисли.

230

Анонимен

преди 3 години

За да се затворят герберастите в затвора,първото действие е затварянето на кръстовища...хората трябва да го разберат ,ако не искат мафията на толупа да продължава да ги ограбва и тероризира...не случайно сме последни в Европа,а вече и в света по почти всички показатели за нормален живот ,докато шкафчетата на герберастите са пълни с банкноти и кюлчета...

229

Възмутен

преди 3 години

Ех "отровни", "отровни", с действията на 15-20 протестиращи на "Орлов мост", настройвате милиони против вас , заради създаващата се бъркотия в транпорта. По този начин губите привърженици!

228

Анонимен

преди 3 години

август всички изчезват от софия, нека да си блокират

227

Анонимен

преди 3 години

100 човека тероризират 2млн, бой и затвор трябва

226

Анонимен

преди 3 години

Нали в крайна сметка точно обикновените хора би трябвало да са на тяхна страна. А те правят така, че обикновения човек да е против протестиращите. Ето така се създават безредици.

225

шофьорите да си

преди 3 години

гледат в своята паница + тяхно задължение е да осигуряват спазването на правилата по ЗБУТ на територията на автобуса, който управляват, сиреч съгласно закона те са охрана, мед.сестра и google maps, затова са 1 категория труд

224

Анонимен

преди 3 години

През м.януари 2017 год. президента Р.Радев назначава служебно правителство с премиер Огнян Герджиков. В служебното правителство, назначено от президента Р.Радев министър на МВР е Пламен Узунов, а министър на финансите е Кирил Ананиев. На 26.03.2017 год. президента Р.Радев насрочва парламентарни избори. Партия ГЕРБ, начело с Б.Борисов печелят с 33,54 % и съставят правителство.

223

Анонимен

преди 3 години

До SharkНе мисля, че ББ е този, който би почнал гражданска война. По-скоро тези, които плащат на протестиращите биха го направили. Със сигурност има там и хора интелигентни и идеалисти. Но не те са организаторигте. И това да създаваш проблеми на стотици хиляди души, защото не ти харесва правителството си е простащина. Ок нека протестират пред парламента, министерския съвет или конкретни министерства. Но да затвориш централна пътна артерия (тоест да причиниш проблеми на обикновените хора) е тъпо

222

До сега

преди 3 години

се колебаех на изборите (живот и здраве) за кого да гласувам. Сега обаче, след тия терористични действия на протестърчетата, категорично аз, колегите и приятелите ще сме за ГЕРБ! Някой направи лоша услуга на опозицията!