21

До 23

преди 3 години

Заплатите СЕГА са ниски защото си назначихме капиталисти. Дадохме им заводите, зада им работим. Дадохме им магазините за да ни продават храна. Дадохме им земята, за да теглят еврофондове. Дадохме им курортите, за да си направят хотели. Дадохме им аптеките за да ни продават лекарства. Дадохме им болниците, зада ни морят. Държавата на назначените капиталисти. Така е било във Франция през 1830. Много хора в България живеят в комунизъм - потребяват колкото си искат.

20

До 22

преди 3 години

Точно така е , в Сащ най скъпо е образованието и здравето .

19

Анонимен

преди 3 години

Бившия управител на БНБ до 1989 в интервю заяви: За да имаме безплатно образование и здравеопазване държахме заплатите ниски, инженерът вместо 500 лева заплата взимаше 200... Та толкова с мантрата за светлия социализъм, безплатен обяд няма! И сега както и преди, повече от половината заплата може да ти иде за училище и здраве, преди просто не ти го казваха...

18

Аз

преди 3 години

Чужденците си имат здравни застраховки, не ги мислете.

17

Анонимен

преди 3 години

В Италия ни взеха 450 евро да се гипсира счупена китка, в болница , не в курорт . Така че айде по полекичка с дезинформацията.

16

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

Доктореску на мореско,джоба ще напълни днеска !Затова ли скачахте aбдaли ?!Болен с недостигащи парички -кyчета го яли !!!!!!!!!!!!!!!!!

15

Анонимен

преди 3 години

Не виждам нищо интересно. Нормални европейски цени...дори занижени. Ако нямаш здравно осигуряване или застраховка ще си плащаш. Какво има да се обсъжда изобщо ???

14

1500евро-кръвно

преди 3 години

К'во се оплаквате? Нали всички мразите Черно море и ходите по Гърция-та, значи не би трябвало да Ви интересува нито цена, нито нищо. Мен например не ме вълнува колко е гипса в Сен Тропе, защото няма да отида там. Може да е 2 евро, а може и 25 000евро, а може и да е безплатен?

13

Анонимен

преди 3 години

70 лв .за преглед за високо кръвно на поляк ,в хотел

12

Диамантената ръка

преди 3 години

Беше хубав филм

11

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

Доктори ?!Алчни капиталисти !!

10

Каскет

преди 3 години

Отървете се от мутрите и ще дойдем на плаж в БГ. Те са навсякъде, на плажа, на шизлонга, в кръчмата, в хотела, на паркинга, в и на всички места....

9

Пенсионер

преди 3 години

На морето не важат ли медицинските застраховки на българите ?Там друга държава ли е и няма ли държавни болници ?Баси мамата.

8

Доктор

преди 3 години

В бели престилки сме,морска бригада,стига ни само,тази награда -да ви лекуваме щедро,в лева, най-вече във евро.

7

Gogo

преди 3 години

Евлата. Аз си имам допълнителна здравна и те се оправят. Мен ме боли оная работа...

6

БХК

преди 3 години

#преоткрийБългария. Супер е!иначе дори и с тези цени,здравеопазването ни е скапано до такова ниво, че чак да се спънеш в него. И това се продължава с некадърно управление и с умишлено принуждаване на лекарите да стават писарушки и търговски представители на фармацефтични компании. Дори и да са супер кадърни.

5

АНТИ

преди 3 години

Страшно е да ти се налага да си по болници____________________________________________Нали скачахте против евтиното здравеопазване при соца ?!Нали скачахте за богат(американски) начин на живот ?Айде сега йежте банани ...

4

Ал.

преди 3 години

Заслужават да изпукат от глад !!!!

3

Анонимен

преди 3 години

За 15 еврака могат да ми измерят кръвното само с жив маншет,и то не къде да е. На мутрите жените са най добри в меренето на кръвното.Все са с завиден опит по тази част.

2

Анонимен

преди 3 години

Здравно осигурен българин плащаапандисит- 1300 лвотстраняване на жлъчен мехур 1400херния 1350 Здравно осигурен!Бъдете здрави! Страшно е да ти се налага да си по болници, защото може да не можеш да си го позволиш!