11

До 8

преди 3 години

Как Обама създаде ИДИЛ бе ! Сигурен съм, че подкрепяш и Боко Тиквуня. И двамата дЬебили не щат да дават властта и се държат като малки разглезени деца. Обаче докато има такива създания като теб и сте милиони, такива простаци ще взимат властта. За какво ви дадоха технологиите инетрнет. Че вместо поне малко да се опитате да се ограмотите, вие го ползвате да си крещите и драскате простотти, а през останалото време лъскате бастуна с него.

10

До 8

преди 3 години

Не ,ча не е искал ,да води война ,на за война пари трябват ,а те отидоха за строежа на СТЕНАТА.

9

Анонимен

преди 3 години

До АнонименАко бе неше ИДИЛ отдавна да сме забравили за Асад. Помисли пак кой имаше файда от тях.

8

Анонимен

преди 3 години

Тръмп не е направил нито една война за разлика от "демократите" дето избиха милиони хора по света. Нали не забравяте че не Тръмп, а Хилъри и Обама създадоха Ислямска държава и кръвопролитията в Украйна. И не само там.

7

Анонимен

преди 3 години

И да спечели файда няма.Само големи приказки,а действията никакви.Демократите посяха семената на простотията си по целия свят.

6

До 3

преди 3 години

Демократите нямат вина ,че оранжевият бабуин е с огромни ментални проблеми.

5

Анонимен

преди 3 години

Какво толкова постигна?Уби един ирански генерал и построи стена с Мексико,която сега каза,че не върши работа.Китайци и *** са ги обсебили тотално.

4

Анонимен

преди 3 години

Сламеният човек на товарищ Вовкин почна да усеща накъде духа вятърът...Май четвърти път няма да има КОЙ да го спаси от фалита!

3

Демон Кратите

преди 3 години

се готвят за Най-Голямата Фалшификация в История, използвайки мерките за Вируса - искат да Инсталират Алцхаймера Байдън, дето вчера в речта си сам каза, че не знае къде се намира и е забравил - напреднал Алцхаймер - сложат ли Байдън със Свободният Свят е Свършено - тоя ще ни предаде в Китайско Р0бство - сина му за това е получил 2 милиарда от Пекин - Байдън си мисли, че е Китайски Комунист, Алцхаймера не прощава!!

2

Бау

преди 3 години

След толкова гафове усеща, че никой не го иска :D

1

Анонимен

преди 3 години

Напълни гащите дядката. А уж US били най-най на света. Пу, видяхме ги. гола вода са.