30

славянин

преди 3 години

Театърът епидемия/пандемия от коронавирус по цял свят продължава!

29

МНЕНИЕ

преди 3 години

ДА ГИ ПРАТЯТ НА МАНГЪРА В БОЛНИЦАТА, ЛИЧНО ДА ГИ ЛЕКУВА. САМО АКЪЛ ДАВА, НО НЕ Е ПОМОГНАЛ НА НИТО ЕДИН БОЛЕН. ТОЗИ Е ЗА НАРОДЕН СЪД, НО СКОРО СТАДОТО ЩЕ СЕ УСЕТИ. КАТО МУ ПРИПАРИ ПОД КРАКАТА И НЯМА МЕСТА И ЗА ДРУГИ БОЛНИ. МНОГО СКОРО....В СЪСЕДНА СЪРБИЯ ИМА 4500 В БОЛНИЦА И 150-180 НА ВЕНТИЛАТОРИ. ПРОВЕРЕТЕ, АКО НЕ ВЯРВАТЕ.

28

Анонимен

преди 3 години

Лекари предупредиха преди време, че заради увеличаване на клиничната пътека, болниците ще се претъпчат излишно. Не е толкова проблем вирусът, колкото прогнилата здравна система, търгуваща с човешкия живот за пари. От тази статия не става колко са действително болните и колко просто запълват легловата база.

27

хсплескан

преди 3 години

джурналята, колко ви струват платените репортажи като този да платя и аз един, вкойто казвате как има над 40 000 болнични легла и как болниците са празни. Да интензивните с по две легла може да са пълни, въпреки че иало 1400 апарата в страната за обдишване, все пак има 40 човека в интензивното.Сасмо със вменяване на страх нема да стане, ***

26

Шопо

преди 3 години

Абе Фантомас нещо спреха да ни го показват?!!!

25

Активист на БСП

преди 3 години

По 1200 лева за всеки болен в ЧЕКМЕДЖЕНЦЕТО !!! Кой като Бойко !!!

24

Handel

преди 3 години

До тКъде ги видя "всеки пети" болен? Ако имаш пред вид "заразен" това е поредната манипулация на бoko, а не болен. По всяко време около нас и във всеки от нас има милиони различни вируси и бактерии, сега става един повече... който ще изчезне ако август месец се задържи топъл. А инае това, което не ти казват от НОЩ е, че заради пари болниците като намерят един "контактен" извидрват по телефона близки, съседи и колеги и ги заплашват със извънредното положение за да се тестват за още пари.

23

Анонимен

преди 3 години

Ами,че то в Разлог има 25 легла в болницата,какво очакват тия бездарници. Споко,като падне правителството и вируса ще си отиде с него. Важното е да бъдат наказани тия дето наплашиха народа. Демек всички на първа линия плюс управляващите и бездарните докторчета от НОЩ

22

До номер 1

преди 3 години

Заради такива като теб, които не могат да осмислят писмен текст, болниците се пълнят. През последните 24ч са били установени 11 случая, не са казали колко са в болницата. С тези темпове явно ще се увеличават + както споменават може вече да има вътреболнична инфекция. Ти колко инфекциозни легла мислиш, че има в град като Разлог??

21

До 19

преди 3 години

Те шведите така си ги оставяха вкъщи ....Ама ако ти не можеш да си вземеш глътка въздух и оная с дългата коса ти е до леглото...не съм сигурна че ще предпочетеш да си си в къщи...Ама както е тръгнало май и никой няма да те кани да ходиш в болница- ще са си пълни и без тебе

20

Хм

преди 3 години

Сигурен съм , че и тук става въпрос за едни пари.

19

Боже Боже

преди 3 години

Колко *** народ!!!! Да, щото никой не умира от вируса, та затова половин свят се чуди как да се справя .. А другата няма сили да се справя. Даже кукуто Борис Джонсън му треперят гащите като чуе за вируса , дето за малко не го прати на оня свят. Ню Йорк не сварваха линейките да извозват критичните случаи....Тука случаите растат всеки ден . Ама сега , дървените философи "ше ви обяснят всичко" .Жарко ,че тоя вирус не го привлича простотията ...

18

НЯМА ЛИ КОЙ ДА СНИМ

преди 3 години

ИДЕТЕ СНИМАЙТЕ И РАЗОБЛИЧЕТЕ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ И ЛЪЖЦИТЕ БЕ!

17

А не, без такива

преди 3 години

Просто си ги оставят вкъщи и това е. Не е нужно хората да бъдат приемани в болници.

16

Така

преди 3 години

И сега всички към София на лечение. Там има много за изчистване, а в Разлок ще рипат по съборите.

15

т

преди 3 години

Много злоба в коментарите. Всеки си има мнение, но истината за мен е една:Здравната система е в катастрофално положение, и ако се стигне до това всеки пети болен като е по статистика да стига до болница, съвсем скоро няма да е само този град на ръба.

14

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен-обзалагам се с теб на 3000 лева,че няма да искаш да лежиш в една стая с други болни от ковид 20 дни.Колкото и да си шашав не ти стиска!Освен ако не си болен.

13

до 10

преди 3 години

И тези със задуха ли???

12

Анонимен

преди 3 години

Има ли друг човек в държавата, при това контактен, който да е бил под карантина два часа, освен бойко борисов, обичан от народа и известен сред масите като полиглота Бо, или keлeмe соджук баш чекмедже бабаит. При това обикаля ден и нощ с държавната кола и гориво.

11

Анонимен

преди 3 години

Батко т ъ п, мислиш ли, че болниците седят празни? Болницата е разчетена в нормална ситуация да е запълнена на 70-80%, да не мислиш, че има някъде на планетата болница със 100 легла, което седят празни?