5

*

преди 3 години

Уважава мнението ви, затова ви разпитва коя жена намирате за привлекателна. И е въпрос на време да ви замени с нещо по-добро. Така че, твърдо отбивайте да правите и минимални комплименти спрямо каквото и да е било от женски пол. Успех)

4

Усетиш ли, че

преди 3 години

очите му шарят, да знаеш, че според него ти не си му достатъчна и изобщо не му пука дали ще те изгуби. Ако се стреми да те запази за себе си, той ще се старае да не те нарани и да не събуди у теб подозрения и ревност.Затова не се ядосвай, не търси кусури в себе си, а направо му обърни гръб и го забрави. Не си струва да прахосваш златното си време заради такъв. Няма да си цял живот млада и привлекателна. Докато си в най-добрите си години, усилено търси такъв, който те цени. И ще намериш!

3

MaйMyната

преди 3 години

Аааах много ми е зле, но знам защоооо

2

брило

преди 3 години

Кога ще почнете да пишете, че Тя иска това, Тя - онова, какво внушавате, че Той диктува нещата и е незаменим. Много го интересува някого какво бил искал, за признаци или намеренията му. Намеренията му са да си живурка като при мама и тате и да го дундурка жена му, да не го тревожи горкия, че светът е много страшен и действителността го ужасява.

1

Патриот

преди 3 години

Пет?!? Глупости! Един е само знака - става ли му, готов е!