4

Разбирач

преди 3 години

До АнонименПоредния хейтър, чел-недочел ... Къде пък в материала пише, че няма кой да прави оптимизация? Пляскате си глупостите колкото да не заспите и минавате нататък.

3

Serp

преди 3 години

Повечето информация в темата е точно така. За съжаление клиентите в България са свикнали да не мислят в перспектива, повечето си мислят, че като си направят сайт и хората магически започват да го посещават и да ги засипват с работа. Истината е, че ако нямат план и стратегия за развитие на сайта и бизнеса си седят, и се почесват защо никой не ги търси.

2

Анонимен

преди 3 години

Тоя па нямало кой да направи оптимизация. Моите сайтове са в топ 3 в нишата си. Всичко е благодарение на SEO. Аре ходи си лягай пишман разбирач. А по темата бизнес, без сайт е все едно нямаш бизнес.

1

NoIndex

преди 3 години

В България няма кой да направи добра оптимизация а гледат само да вземат парите на хората с гръмки обещания за първи места и реализации. Бъдете много внимателни какви фирми наемате. Ако маркетинговия отдел на компанията за изработка на сайтове има по- голям отдел за маркетинг от колкото разработчици... бягайте далече.