9

Велика Франция

преди 3 години

Германия била най-велика хаха, не ме разсмивай. Проваленотo проектчe на Бисмарк, загубилo всички вoйни, битo до oткaт, разделено на две.. съсипалo Европа три пъти от нeкaдърнoст и комплексарщинa. Франция е най-великата страна защото има най-успешната воeннa история и защото е люлка на цивилизацията и майка на съвременния свят. Vive la France!

8

Deutschland

преди 3 години

Германия е най-великата страна, ето защо. Deutschland uber alles!

7

Анонимен

преди 3 години

Намалява, щото метачите от Сирия се увеличават...

6

Анонимен

преди 3 години

Инджинерите и доктурите, които Меркел покани ще спасят Германия.

5

Анонимен

преди 3 години

Естествено че са глупости.Маса немски фирми са всъщност китайска собственост.Кука са купени от Карер пълен срам.Някой моце и да фантазират за Майнщайн Хитлер и други врели некипели ама истината е че немците копаят дъното.

4

Анонимен

преди 3 години

Естествено това са откровени лъжи.Става въпрос за хора, които са били регистрирани като безработни защото са имали по-рано работа и искат да получават помощи за безработни.След като това време изтече, излизаш от статистиката макар да нямаш работа.

3

Munchen_DE

преди 3 години

Говорим за правилна и последователна политика, и адекватни мерки, не знам какво има за чудене.

2

cringy

преди 3 години

Глупости, тук едва сега започва да се усеща големия удар от целия маскарад с "вируса". Много дребни бизнеси са на ръба, цялата икономика се клати. Да не започваме с клетите бежАнци, които ще скочат на нож, ако им се съкратят малко джобните. Те вече правиха едни изпълнения в Щутгарт и Франкфурт арабеските преди седмица - две... Така че, наистина това са фалшиви новини.

1

Кармен Младенова

преди 3 години

Fake News