28

Анонимен

преди 3 години

Хахахаха! Дано след падането на правителството всички тези министри бъдат съдени....и осъдени

27

До платените тролове

преди 3 години

Eдинoдyшнo, Koнcтитyциoнният съд взe peшeниe пo Дeлo 1 oт 2020 г., което гласи, че дoĸaтo ca нa пocтoвeтe cи, cпpямo пpeзидeнтa и вицeпpeзидeнтa нe мoгaт дa ce извъpшвaт извънпpoцecyaлни и пpoцecyaлни дeйcтвия, cвъpзaни c peaлизиpaнeнa нaĸaзaтeлнa peпpecия. Te нe мoгaт дa ca oбeĸт нa пpoвepĸи и paзcлeдвaния, нe мoгaт дa им ce пoвдигaт oбвинeния, нe мoгaт дa бъдaт пoдcлyшвaни, cлeдeни и изoбщo дa ce пpилaгaт cпeциaлни paзyзвaнaтeлни cpeдcтвa cпpямo тяx.

26

хемафродита сачева

преди 3 години

защо безработните в заварено положение ги подхвърляте на банките за кредит а на бизнеса плащал квот плащал раздавате пари като за световно = "такава социална държава сме" - цитат ББ

25

гост

преди 3 години

Стегай си куфарите.

24

награда

преди 3 години

за успешното симулиране на работа ли ...

23

Анонимен

преди 3 години

Е нали нямаше пари,бе?Откъде започнахте да вадите всеки ден по милиард?Май вие ще счупите държавата,преди да си отидете,а не другите.

22

Знае се!

преди 3 години

Тъй-тъй, и заплати ще вдигнете и детски градини ще обещаете - това са мутрите в Министерски съвет с Главната мутра на Републиката начело! Те само обещават. Е, ако са притиснати и от това, което са откраднали могат да заделят, и да го дадат като рушвет. А после по мутренски си го взимат обратно. И мутрата Сачева не е по-различна. Затова само оставката е подходяща за тях.

21

Фес

преди 3 години

Тази си е жив милиционер.

20

Анонимен

преди 3 години

Предизборни номера, но служебното правителство ще измете всички платени калинки на борисов!

19

Схемата

преди 3 години

Хора с по 40 фирми...без персонал и обират само такива балъшки далавеки....вече карат бентли. А Вие? Кога ще направите 40 50 кухи фирми за да влезете в далаверата?

18

Като чета скок

преди 3 години

И си представям от 2300 ? скачаме на 5700 ? заплата на месец за образованите. А то скачало от 1000 лева на 1005 лева на месец скока..!

17

ДААА..

преди 3 години

Г-ЖО А ЗНАЕТЕ ЛИ КОЛКО МНОГО ПЕНСИОНЕРИ ИМАТ ПОВЕЧЕ ОТ 40 ГОДИНИ ТРУДОВ СТАЖ И СЕГА ЩЕ ВЗЕМАТ 250ЛВ. С ТАКИВА КОИТО ИМАТ ПО 20 ГОДИНИ СТАЖ - ЩЕ ПОПИТАТЕ ЗАЩО НЯМАТ ПО ГОЛЕМИ ПЕНСИИ ЗАЩОТО КОЙТО СЕ ПЕНСИОНИРА ПРИ КОСТОВ БЯХА ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ ПОСЛЕДНИТЕ ТРИ ГОДИНИ А ТОГАВА МНОГО ПРЕДПРИЯТИЯ И ФИРМИ БЯХА ЗАКРИТИ И ВСЕКИ СИ ТЪРСЕШЕ РАБОТА НО ЗАПЛАТИТЕ БЯХА НИСКИ - ВАС ИЗОБЩО ТОВА НЕ ВИ ИНТЕРЕСУВА НАЛИ ВАШАТА ЗАПЛАТА Е ВИСОКА ?????........КАКЪВ СОЦИАЛЕН МИНИСТЪР СТЕ ТОГАВА??????????????

16

Анонимен

преди 3 години

Оставка и затвор ***.

15

гост

преди 3 години

Аз не уважавам представетели на НПО в правителството . Служат не само на БГ.

14

Tawq

преди 3 години

Супер, сега остава да арестувате и *** на Орлов мост и оценката ми за правителството е 6+

13

Марш!!

преди 3 години

Марш от държавата, кopyмпиpaна пacминa!!!

12

Сата НАТО

преди 3 години

Сачева е дъщеря на преподавател в Милиционерското училище, идеолог на Боковата диктатура.

11

Анонимен

преди 3 години

В социалните домове имаше доста жертви а им вдига заплатите. В МТСП работят от вкъщи ако не се лъжа и не са в риск за зараза.

10

Сачева

преди 3 години

До ЯааКато адвиминистрация ли броиш социалните работници, които обикалят по адреси и в момента приемат стотици молби за отопление и за осмокласници? Те общуват ежедневно с най-рисковия контингент - ***. И повечето са на 600-700 лв. заплата.

9

Анонимен

преди 3 години

За 60 на 40 е незаконна държавна помощ за частни фирми, защото са мнго повече пари откколкото са внасяли данъци. За 1-2 месеца може, но то се проточи вече половин година. Трябват реформи и закриване на фирмите, които са фалирали, за да се спести за бюджета и не фалира борда. Лежат по цял ден и вземат 60 на 40 и е кражба от бюджета и сответно затвор за Сачева и Бананиев..