159

Troll Army

преди 3 години

Каква крепост може да бъде стара руска казарма оградена с телена, прокъсана на места ограда и 200 души персонал, половината от които готвачи, интенданти, шофьори и началници?Та те няма да успеят да спрат дори стадо сигаани тръгнали на сезонна беритба на бакър в района та какво остава за "руска армия".Май ще стават само за ПРИСЪСТВИЕ...Освен ако многобройните краварските тролчета от сайтовете не бъдат мобилизирани да помагат в жива верига пред базите.Стига само са дремали пред клавиатурите.

158

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 162Нали руснаците не са имали намерение да "окупират"?

157

Анонимен

преди 3 години

В румъния имаше руска база, понеже румънчетата бяха съюзник на Хитлер и дори пратиха войници на руския фронт.

156

Мразя ФАЩ

преди 3 години

краварския окупатор вън от Европа в чувал!

155

БДЖ София

преди 3 години

САЩ могат да направят някой конфликт както в Сърбия,сега се подготвят с Украйна срещу Русия.НАТО да се маха от бъл.площ и САЩ ,Няма нужда да пазят мухите и да създават напрежение.

154

Анонимен

преди 3 години

До АнонименDo 154V Kuba imalo li e niakoga ruski raketiDa ne sam izpusnal neshto

153

Анонимен

преди 3 години

До Дани МирковичЗащо там е имало руска база?

152

Дани Миркович

преди 3 години

От какво точно да сдържат Русия ?От руската агресия ли ? А какво беше когато тази база беше руска??да не би по онова време западния свят да беше мачкан от руската агресия????? Останаха ли хора които вярват на глупости.... и глупаците вече не вярват

151

soldat

преди 3 години

novite lazerni raketi na russia ne se vigdat kak idvat do rumania i do polcha. puka im te vigdat vsichko ot kosmosa. neka da si kisnat v rumania. rumankite imat nugda ot sex.

150

Анонимен 2

преди 3 години

Американците никога не са имали шанс срещу Русия, за това си живеят живота а *** *** от одиклон. Дай боже и на нас живот като американския.

149

Анонимен

преди 3 години

Май пак ще се наложи в Куба да се разположат ядрени ракети.

148

наблюдаващ

преди 3 години

Вместо разрушеният паметник на Колумб,ше издигат друг.И то на двама отявлени бойци срещу белите: Комдив Чапай и верният ординарец Петка.

147

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 5Американците обаче нямат шанс срещу руснаците.Груз 200, Груз 300

146

Средногорец

преди 3 години

До Анонимен 153Ааайййде бе!? Нали ? Щото "ДъндиПрешъс Метал" не ни изнасят необезпокоявано златотоДънди е Канадска компания и златото се извлича в АФРИКА.2008г имаше проект с 40% държавно участие за завод за извличане на златото на наша територия, но протести в общините Чавдар и Челопеч(подстрекавани от БСП разбира се) предотвратиха изграждането на тази инсталация, а сега ревете, че някой ни бил крал златото.Хаха!

145

Очевадно

преди 3 години

До Очевидно сдържане еИмаше един световноизвестен русофоб, който наричаше Русия страна-бензиноколонка.И беше прав човека!Ще мине още малко време и пак ще видиш, че е бил прав, а фантазиите си за млякоколонки и месоколонки ще си останат просто твои дрънканици.Иначе в момента Русия е златоколонка.Продава златния резерв, защото износа на газ е толкова орязан, че печалбата на Газпром е няма 4 милиарда за последните ДВА месеца.

144

Очевидно сдържане е

преди 3 години

необходимо.Имаше един световноизвестен русофоб, който наричаше Русия страна-безиноколонка. Времето си тече неумолимо. Русофобът умря, а Русия постепенно, но уверено се превръща в страна-зърноколонка, в страна-маслоколонка ... От 2-3 години Русия е на първо място по експорт на зърно, а тази година изнесе на външния пазар близо 6 млн. тона слънчогледово масло и влезе в десетката на най-мащабните производители и износители на захар. Може би скоро ще има Русия-млякоколонка, Русия-месоколонка ...

143

Анонимен

преди 3 години

И Хитлер, и Кралица Виктория, и Наполеон, и Чарлс Шведски, и Зигмунт Васа все са се опитвали да "сдържат" Русия, но не им е минал номрът.Американците хвърлят пари само за да се репчат и да изнудват собствените си васали... като нас. Тях неща като международни договорености не ги вълнуват.

142

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 154Мога, то тия опровержения толкова пъти са писани, та вече всеки който се е интересувал ги знае наизуст.Чакай да видим ТИ какво знаеш:Къде се обработва рудата добита от Дънди, знаеш ли?

141

Анонимен 154

преди 3 години

До Анонимен 155.... но нищо от това което съм написал не е лъжа. Можеш ли да ми докажеш че съм написал нещо невярно ? Пиши минусчета колкото искаш. Нали трябва да си заработиш центовете.Чаветата ти трябва да ядат.

140

Репичка

преди 3 години

Какво има да алармира Китай ,та Румъния си е в НАТО от години.....и е естествено да си решат каквото си искат.Същото беше и с Варшавския договор.