22

Анонимен

преди 3 години

Ако увеличават, да увеличават на всички, другите пациенти също имат нужда от грижи.

21

Д-р Ох Боли

преди 3 години

До Анонимен Не всички. Аз например не съм.

20

Д-р Ох Боли

преди 3 години

До КЛ 58+

19

Д-р Ох Боли

преди 3 години

До Анонимен Предлагам ти първи да бъдеш отписан от листата на общопрактикуващият ти лекар!

18

Анонимен

преди 3 години

И за мен няма допълнителни пари. Бачкам под стрес в условия на коронавирус, плащам данъци, ама пак няма. Даже намаляха!!!Не съм джипи, но работя здраво.

17

Анонимен

преди 3 години

Пари ли?Ние не ходим от март при тях.И тез, които вземат са им много.Излишно се харчи здравната система за тях!!!Да отиват и да работят по отделенията, а не без да те приемат в кабинета си в коридора сестрата да те пита за какво си.Намалете им заплатите и ограничете броя на пациентите!

16

Анонимен

преди 3 години

Тоз вирус го изкараха нещо по ужасно от рак как огнища,че на човек кат му писне да чете и слуша,що да плаща завишени сметки без нужното покритие да открие някое огнище да схруска като на закуска няколко вируса различни безплатно та да се самоизолира от тоя свят като болен от рак с разсейки от вирусчетата различни,че да експериментира що е туй нещо вътрешно поел за което страшни неща се пише и говори без да се оперира и функции най-различни да му се прилагат за отделянето им от системи в клетките

15

айдее

преди 3 години

Как пък не се намери един да протестира, че е получел много пари, а е дрямал цял месец.Докторите май само се надскачан кой по- вече парички ще докопа.

14

Анонимен

преди 3 години

Ама какво искат - бабината си? От март досега много хора не са стъпили при тях.Ама си вземат пари за пациенти през това време,нали?!

13

и те искат

преди 3 години

Малко им са парите за необслужвани пациенти и потребителски такси дори за бележки на децата. Децата сега бележки не взимаха, всички вкъщи бяха. Обнагляха. Преди корона вируса, телефона не си вдигаха. Сега можело само по телефона. Имали домашни прегледи, но не ходели по домовете. Искат от еврофондовете, ама няма.

12

8 ми

преди 3 години

Не ми обяснявай какво и как да правя. Има ясни правила.Личните лекари не са първа линия и толкоз. Като му се обадя и ме разпита, дали ще ме прегледа, или директно на лаборатория за тест. И колко лични са диагностицурали ковид? Защо се наложи откриване на специални кабинети за Ковид, щото личните минаха на телефонни прегледи. А РЗИ са първа линия, щото ходят в огнища да пробонабират. Може неориентирани емигранти, кат си дойдат тука да очакват друго, но РЗИ не диагностицира.

11

Анонимен

преди 3 години

Мойта лична дофтурка, си щави харабийската и не се оплаква. Касовият апарат го гледа, като Борисов книга на английски език. Отделно продава илачи, фармацевтични бъркочи, швecтepoви соли и всякакви други ненужни неща и от там круизчета, семинарчета, тарикатска работа.

10

Денги

преди 3 години

До до 7Моето ДжиПи е потомствен такъв, децата й, също. През 2г си купува чисто нов автомобил...... ай стига са ревали.

9

до 7

преди 3 години

До ДртПрч.... пожелавам ти личният ти лекар да се пенсионира жив и здрав, а ти да си търсиш нова практика. Да видим кой ще те вземе.

8

до 3

преди 3 години

До АнонименАнонимник, като не са на първа линия, когато имаш симптоми за коронавирус се обаждай направо в РЗИ да те лекуват, щото те са на първа линия... не ходи да заразяваш личния си лекар и останалите чакащи там. В РЗИ вариантите са два докато те регистрират, изолират, карантинират и т.н... или да изкараш леко вируса, или да умреш. След това ще те могат да те видят по някое време в списъците на РЗИ, че подлежиш евентуално на лечение

7

ДртПрч

преди 3 години

До КЛКак да няма желаещи да станат джипита бе! Когато някой от тях реши да се пенсионира, организира търг, на който желаещите броят луди пари, за да му вземат практиката, особено в градовете. Нямало било желаещи! Може би из родопските и странджанските села и да няма, но това са едни от най-сладките и доходоносни лекарски практики.

6

КЛ

преди 3 години

Споко, тя средната възраст на личните лекари е 50 години. А желаещи да станат джипита няма. До 10-на години няма да останат такива, по които да плюем.

5

ДртПрч

преди 3 години

И без това досега джипитата получаваха твърде много за работата, която вършат. Да не се оплакват!

4

Брадвата

преди 3 години

Аз работя и живея и бивам управляван от безмозъчни ***. За мене обезщетение може ли?

3

Анонимен

преди 3 години

Ако 1000лв са им проблема, има свободни места в Ковид отделенията. Могат да си зареждат не изгодната практика и напред. Не съм чул личен лекар да го е направил до сега. И беден личен лекар не познавам. Имат си организации, ако смятат че заслужават да се броят първа линия, да се разправят с шефовете си.За мен не са първа линия, наравно с инфекциозни, бърза помощ, че дори и РЗИ.