24

Анонимен

преди 3 години

Отвратителни са повечето коментари! Ако беше починал Ваш близък, така ли щяхте да реагирате?! Той не страхотен Човек! Винаги усмихнат и обичащ животните. Бог да го прости!😭Пс: всички знаем, колко зле е настилката на магистралата. Хайде по - леко с квалификациите!

23

Анонимен

преди 3 години

Максимално разрешената скорост за мотористите на магистралата е 100 км/ч. Този с колко е бил? С 200, с 250 или с 300 км/ч?

22

Анонимен

преди 3 години

Само хейтъри и ръсещи мозък хора, каращи дизели по над тридесет години. Лека му пръст на момчето и нека всички сме разумни на пътя, независимо с какво превозно средство се предвижваме!

21

Анонимен

преди 3 години

Мотористите са ми доста противни, но по противни са ми тези със скутерите, дето излиза син дим от ауспуха миришеш на изгоряло масло и цялата улица след тях не е желателно да има дишащи хора!

20

Анонимен

преди 3 години

Камикадзе е загинал. Това изненадва ли ви?

19

Гамен

преди 3 години

Всеки, който се качва на мотор, трябва да знае няколко неща неща. Моторът, не е средство за избиване на комплекси.Когато управляваш подобна машина (особено ако е мощна и бърза), трябва да мислиш 3 коли напред и 3 зад теб. Трябва да предвиждаш поведението на останалите участници в движението. Не всички те виждат.Мотора е с малки размери, но голяма динамика и трябва да се научиш да го командваш ти а не той теб.Трябва да се научиш да "четеш' пътната настилка.

18

Анонимен

преди 3 години

Един шумотерорист по-малко.

17

Анонимен

преди 3 години

Ама защото е заразен с ковид ли е самокататрофирал?Да умре като моторист а не като ковидист!Лека му пръст!

16

Poeblo

преди 3 години

Тези с моторите са просто ...... Нереални.

15

Анонимен

преди 3 години

Или е бил пред излитане , или е шофирал по джапанки и къси ***, из нета има видеота където излитат от мотора с висока скорост и оцеляват , но са екипирани от-до.

14

Цоло хемодиализата

преди 3 години

Давайте бърже бъбреците. Знайте ли колко чиляка чакаме. Готов съм да им давам пари за бензин, да имат да бръмчат момчетата, па може и ние късмет да ударгаме

13

глас от тъдява

преди 3 години

Пазете се бре хора, нещастията стават за секунди. Вчера се видях с един познат и човека ослепял с едното око, защото решил да дялне нещо с малкия ъглошлайф и къде да търси очила и маска- счупил диска и сега "Ако бях , ако не бях....." но му е до края на живота.

12

Митьо

преди 3 години

Ламбата светеше ли?

11

Митко 21 см

преди 3 години

Бързал е за морето. Мантинелата как е?

10

бла,бла

преди 3 години

В никакъв случай не защитавам мотористите, защото доста от тях са ненормални, обаче тая магистраала е тоталка на места. Караш си със 140 и хоп, дупчица. Не е нормално това.Лека му пръст на човека!

9

Анонимен

преди 3 години

Нормално! Добре, че няма други жертви...

8

Патоанатом

преди 3 години

До м даааКато обявен за мъртъв с потвърдена клинична смърт, този моторист може да се каже че вече е стигнал за където е тръгнал . Тази история няма поука ... нито пък щастлив край .... щото вече е приключила . Окончателно.

7

Учуден

преди 3 години

Ама как така ? Не е възможно да няма някой ДРУГ виновен . Например дърво , което да е избягало след акто е причинило катастрофата ..... или дърт шофьор който да е завивал неправилно ... или турски тираджия ... или умишлено направен лош участък от пътя , дело на подли строителни работници...Ако сам се е "самокатастрофирал" , тогава водете ги успешен опит за самоубийство и приключвайте случая . Нищо повече не може да се направи .

6

м дааа

преди 3 години

Ами другия път да не бърза толкова , пък може и да стигне за където е тръгнал.

5

Saki

преди 3 години

При мотористите често се случва да имат очи и на гърба си в буквален смисъл