314

Ха ха

преди 3 години

Поздравявам Каракачанов с песента:"Късно е, либе, за китка".

313

Анонимен

преди 3 години

с кой да е тоя диалог д едни мазни комунистически от.репки от банкяили шкембе патриоти за диалог са нужни хора авие във власта одавна не сте а и не се знае дали сте били щом сте бивши комунисти и обслужващи държавна сигурност

312

Правилно

преди 3 години

Не е нужна оставка.Нужни са бесилки на които ,вие престъпници гадни , да изгниете, докато птиците се хранят от тлъстите ви телеса.

311

A

преди 3 години

Точно сега, когато от ЕС отпускат стотици милиони евро и те са се настроили за кранене - тия протесъри им развалят рахата. Не, трябва избори след като се ошушка всичко до прашинка.

310

Този дебелогъзия,

преди 3 години

никога повече няма да види власт, издъни се като Станишев! Оня с целувката на Местан, а този с подлагането си на Боко! Изобщо тези "патриоти" са вече забравени!

309

СС

преди 3 години

Като искате диалог, отговорете на въпросите за корупцията по най-висшите етажи на властта. Защо мълчите и раздавате мизерни левчета на пенсионерите?

308

Анонимен

преди 3 години

Този какво ми се прави на миротворец, явно банкянския му набива идеята да го издигнат за кандидат президент догодина, но може и друго да му набие както обикновено става при м..утрите

307

Анонимен

преди 3 години

Карасиии, напъни се , че чакат около 4000 албанци за Беге паспорти в комплект с шофьорски книжки и дипломи за средно

306

Анонимен

преди 3 години

Води диалог с които са склонни на диалог, предложи нещо, излез с идеи. Нали си умен...

305

Анонимен

преди 3 години

Една част са склонни на диалог, а други - не са. В този момент една оставка на правителството, в тази икономическа криза едно служебно правителство, една анархия-------Каква криза и каква анархия?Криза няма, сичко върви по мед и масло магистралите и заводите никнат като гъби. Анархия на кое се казва, на служебното правителство ли? Говориш против Конституцията, значи...

304

Анонимен

преди 3 години

хайде де диалог, питай доган бей защо си присвоява пътя строен със пари от данъците на всички много велик ли е или ти е приятел?

303

Анонимен

преди 3 години

Каракачанов защо не говори за незаконните паспорти,издавани от негов човек от вмро, за 5-те си незаконни тераси,покри се по време на скандала,изпитана стратегия,научена от времето в ДС. Защо не каже нещо за пияния евродепутат Джамбазки,който пие и шофира и не си подаде оставка от европарламента.

302

Бико Томов

преди 3 години

На простеста липсва идеология,а господин Каракачанов агента на комунистическите тайни служби Държавна сигурност има ясна идеология - да е винаги близо до парите и софрата, и при комунистите преди 89-та, и след 89-та, направи коалиция с куцо и сакато само да влезе във властта, страхотен патриот - коалиция с Бареков, Ковачки, Волен и де факто сега пази дпс и герб.

301

Бико Томов

преди 3 години

Налиточно патриотите отговаряте за демограФСКАТА ПОЛИТИКА ДЕБЕЛ ***.

300

Сандо

преди 3 години

алтернативи няма на хоризонта, това е така. НО и да останат на власт НЕ Е АЛТЕРНАТИВА!!

299

да бе

преди 3 години

къф диалог бе с *** от улицата зибл си пъпчивия нос в смартфона и постващ селфита в инстаграмнормален човек може ли да води диялог с такъв тип субекти

298

Реалист

преди 3 години

До Анонимен Е как може да има диалог с Мафията ?

297

SVETA

преди 3 години

До НЯМА ДА ИМА ОСТАВКИНЕЩАСТНИК

296

SVETA

преди 3 години

ТИ НЕ ГО РЕШАВАШ ТОВА

295

Кат ще повърна

преди 3 години

КъФ диалог бе прасчо? Миришете на *** та не се трае. Как да диалогираме кат ще повърна.