167

Анонимен

преди 3 години

Шефката на напоителни системи е фолк певица, да изпее песен за проливен дъжд...то не, че в София не ни удави. Абе няма такава държава министър на здравеопазването счетоводител, ревизор еколог, правосъден със забавено умствено развитие..и *** народ, така ще е и по-страшно ще става :(

166

Щирлиц

преди 3 години

Егати държавата,щом на огризките казват пенсии.

165

Анонимен

преди 3 години

Хубавото на тия протести е, че докарват спомени за 90-та година, за града на Истината и Васко Кръпката и изобщо за гоненето на КомунизЪма. Обаче тогава не стана - Комунизма се 'махна', останаха си пак комунистите, Боядисаха се на СДС,НДСВ и Герб. Сега се гласят да направят ново Ребрандиране. А хората имат прости желания - просто честен и справедлив живот. Дали пак ще ги излъжат? Според мен - да. Но има някакъв малък процент вероятност нещо наистина да се промени. Това е и смисълът.

164

Бългериъ фърст

преди 3 години

Под непрестанните грижи и вещото ръководство на Партията и Правителството, непрекъснато се повишава материалното благосъстояние на българския народ. Във връзка с това, любимият вожд и учител на българския народ, другарят Бойко Борисов, реши да увеличи живота на всеки пенсионер с по 100 (с думи сто) години. За да могат българските пенсионери спокойно, и без излишни вълнения, да си харчат 150-те лева, дарени им, от душа и от сърце, от любимата им Партия!

163

Мразя разлята бира

преди 3 години

Аз ще я кажа истината , ама ще ми изтрият коментара и утре ще ми падне бетон на главата докато ходя , Големия нарочно пусна тия *** ( прахчета ) да може да ги лъже тия за който споменава 163 и печели , Слави се тресе защото винаги е бил на прахче, умрелите не ги интересува само им дай прахче за днес, *** играят театър иначе на една маса седят , Големия печели и сега снима тия дето не са на прахче ( дет седят на орлов) след зимата всички ще ядем сняг .Мая Илиева председател!

162

Ямболски цървул

преди 3 години

Спокойно.Скоро рептилите ще се предадат!

161

Анонимен

преди 3 години

оставка и съд за целия свинарникк!!!

160

Анонимен

преди 3 години

164Аз зная кой. Викаме един чукча и ще се оправят нещата.Чукча действа, чукча малко говори.

159

до 161

преди 3 години

Преди Бойко подаваше оставка, защото знаеше, че пак ще го изберат, понеже няма кой друг. Но сега знае, че подаде ли оставка - влиза в затвора.------------------------Явно ти вече си открил решението! И кой е този "друг"?

158

До 160

преди 3 години

Грешиш , този тероризъм от шепа неудачници ,ще накара и не гласуващите да подкрепят ГЕРБ, защото БСП се държат като истерични ***!!!

157

Пешо

преди 3 години

Днес се заслушах какво говори улицата. За "нова визия на България" -прекрасно! И как си го представят това в настоящата обстановка- идея си нямат! Друго - "оставки и виновните на съд"! Браво и аз го искам, но как ще стане със сегашната съдебна система, която никой не пожела да реформира-пълно неведение! Трето-"да сме като Румъния"-е това вече е изречено от хора, които не са живяли в Румъния. Да там имат вече формирано гражданско общество, но и много проблеми. Обобщено: манджа с грозде!

156

доверието

преди 3 години

е изчерпано, ОСТАВКА

155

Анонимен

преди 3 години

Преди Бойко подаваше оставка, защото знаеше, че пак ще го изберат, понеже няма кой друг. Но сега знае, че подаде ли оставка - влиза в затвора.

154

Анонимен

преди 3 години

До 146Нямам си и на идея. 30г. само обещания и милиони спестени от закуски.

153

Анонимен

преди 3 години

Мутрагеньо е в отчаяна контра атака ! Раздава кинти !

152

Анонимен

преди 3 години

Улицата говори общи приказки, които дори и по комсомолски и партийни сбирки правеха впечатление за празни приказки. Който има данни и информация, има прокуратура съд и прочие, дори и до Европейско ниво. Останалото са празни приказки, и желание рушвета да е в моя джоб, а не по принцип да го няма.Българина е с силно изразено чувство за справедливост, но и усеща фалша. За това не подкрепя масово протеста, а не че не е информиран, че такъв има.

151

Анонимен

преди 3 години

До активист на БСПАлоу, цоциалиста!Ти когато си в къщи на "Вие" ли разговаряш с близките си?Или може би на литературен руски?

150

Анонимен

преди 3 години

Максимум основно образование сред пишещите!

149

Анонимен

преди 3 години

Ако хора от вашия сорт протестират нямате шанс братовчеди! Язък ви за мръзненето по паветата!

148

Анонимен

преди 3 години

Погледнете се какво пишете,как се изразявате!!! Ядете и пиете ментета,четете менте вестници!!! Те само майките ви харесват!