16

Анонимен

преди 3 години

До 16Ми отиди в частния сектор бе. Или не те искат? Щото не ставаш за нищо.

15

До 13

преди 3 години

Всъщност служителите в държавните структури признават изтеклите лични документи, а неграмотните работещи в частния сектор с големите заплати, не ги признават.

14

Готин

преди 3 години

Сам го каза: ,,За толкова пари, толкова работа,,. Комунизмът е тук. Ние още мислим по онзи начин. Какво пречи да се мисли за качеството и ефекта от положеният труд на чиновника, което да доведе до резултати в полза на хората и обществото!? Може системата на заплащане да бъде обвързана с действителните резултати. (Има начин и лично съм го ползвал.) Тогава ,,Който е работил, той ще яде,,. Могат да взимат не по 600, а по 6000 лв. месечни заплати но тогава мързеливите ще останат гладен електорат.

13

До готин

преди 3 години

Прав си за всичко, ама за заплата 600 лева няма кой читав да дойде да е чиновник.Трябва да им утроят заплатите и да утроят изискванията към работата им.Иначе всеки казва "за толкова пари толкова работа".

12

Анонимен

преди 3 години

Това говори за грамотността на администрация и чиновници на всякакви нива. Не е само това нарушение на закон да не се признават официални лични документи.

11

Готин

преди 3 години

Тази държава има огромен проблем и той се нарича Държавен служител (чиновник). Колкото и добра да е системата, чиновника винаги ще я опорочи. Къде и мързел. Къде от невежество. Къде от алчност. Докато ЧИНОВНИКА не започне да отговаря ЛИЧНО за делата си и да е подсъден за нанесени вреди до тогава, което и правителство да дойде на власт, чиновника ще продължава да ни рекетира. Такъв му е ,,матриала,,!!!

10

123

преди 3 години

В Тикволенд, трагедията е пълна ... тотален хаос ! Никакви правила ... само кражби и тормоз. Оставка мутри !

9

Коментар

преди 3 години

В Тиквария само хаос..анархия...беззаконие и тормоз над обикновения човек от Вечния и несменяем Чиновник!Оставка мутри мръс ни!

8

Gogo

преди 3 години

Е нема такава държава. Дългият е прав!

7

Анонимен

преди 3 години

Цар дава - пъдар не дава! Много са пъдарите в тая държавичка.

6

m

преди 3 години

МВР са тотално спрели. Преди месец и половина съм подам документи за подновяване на книжка и все още не е готова!Пак калинки в МВР и изобщо ня всякъде!!!Заради това, ОСТАВКА!

5

Анонимен

преди 3 години

Те това е запазена марка на тоя вилает...а после що младите са по чужбините. Щели били да се върнат...ама друг път!

4

Ммм

преди 3 години

Оплачете се на Лойко, той ще ви помогне с 200.

3

Бате Гойко

преди 3 години

"Лични документи удължени..."Рекох, че личните карти са станали по-дълги и се зачудих кък ша я събирам в портфейла, пък то к'во било...

2

Анонимен

преди 3 години

В Държавен вестник е обнародвано удължаването на личните документи. Общинските и държавни чиновници нарушават закона, ако не признават документите с удължена валидност

1

Анонимен

преди 3 години

Нищо де. Каракачанската торба ще ви шитне други.