43

Една от София

преди 3 години

Ще гласувам само за ГЕРБ и БойкоНапук на тази безумна протестърска сгaн, която изпълнява поръчки! Аман! Полицията да си свърши работата!!!! Да арестува и да използва сила! Да бъде приложен до буква закона с тези долни ***!

42

То

преди 3 години

То антифато може само бой да яде. 5 дебелака от борисова и сте се пръснали.

41

Анонимен

преди 3 години

Чак пък блокада. Ха ха. Шепа хора на пикник излезли. Смеят ни се другите държави. Или всички на улуцата или не се излагайте с тия мижави протести.

40

Анонимен

преди 3 години

А аз като съм недоволен от протестиращите, къде да се оплача?????

39

Уф

преди 3 години

И сега септември като ме накарат пак да вися вкъщи с това дистанционно обучение, дето изобщо не е обучение, защото протестиращата с. *** е по-зле и от всички мачове и балове. Търкалят си се по земята и се прегръщат. Пикаят по кьошетата. Да не мислите че има химически тоалетни на тези пърформънси. Накрая всички с малки деца ще ги набием

38

Qwerty

преди 3 години

Нито протестирате, нито се излагате на опастност от Covid19. Стига сте мрънкали, че ви създават някакво неудобство. Как очаквате нещо да се промени, толкова ли пък сте доволни на какво прилича страната ни.

37

АНТИФА - БГ

преди 3 години

До АнонименПробвайте да пробиете блокадата и ще ви спукаме от бой

36

Путин е грозен

преди 3 години

До Путин е пичИмаме сделка !

35

Анонимен

преди 3 години

До ГеоргиНе съм платен. Не съм на Орлов мост, но смятам, че мутрите трябва да си платят.

34

бай Ламби

преди 3 години

Не са виновни тия безделници дет са се натъшкали по кръстовищата, а ония тримата пезевенка дет сега гледат сеира - Бубикян,Маникян и Простакян ли бяха.Тях трябва да хванете и да им хвърлите по 100 тояги бой на белите им ***.

33

Анонимен

преди 3 години

Продавам г0лф 3-ка 1.9 тди====Викаш "за какво ми е, не мога да карам"

32

Георги

преди 3 години

Ако обществото можеше само да организира протест и да си каже исканията, ако имаше истинско гражданско общество. Ей тия с палатките нямаше да блокират улици. Българина се обединява само ако трябва да направи мръсотия, ако трябва да набие или обере някой. Тоя протест е 100% платен

31

Анонимен

преди 3 години

милион столичани страдат за да може 10 цър вула да си пекат скара на Орлов мост! Ид иоти прости, спечелихте парламентарно мнозинство на ГЕРБ!

30

Е стига де!

преди 3 години

Жената на Радев май си е събрала съселяните да врякат по площадите. Само дето на мен ми пречат на отиване и връщане от работа. А си плащам данъците, от които сигурно и помощи за безработни взимат тези

29

То

преди 3 години

С тия провокации още повече затвърждават властта на ББ. Вижда се, че са шепа гавраджии, които не ги интересува кой ще управлява. Важно е шоу да става.

28

Анонимен

преди 3 години

Само Бареков и петното ги нема за пълен цирк.

27

Русия

преди 3 години

Врачанска телевизия разобличи постановката "Борисов на посещение в града"

26

Кой

преди 3 години

Ще поеме политическата отговорност за метежа???Искам обезщетение!!!

25

Lex

преди 3 години

Много дразнещи личица на неудачни пиянички и паркови кибици. Честно като гледам как се гаврят с 2 милиона град ми кипва. Нищо няма да направят и го знаят. Сега просто пречат на града да функционира.

24

Зле

преди 3 години

Костов е продажник