104

Мразя разлята бира

преди 6 месеца

Кьосемарлиев, снимай бирите дето немогат да се научат на промяна да ги спрат или да си ги хвърлят в кофата :)

103

Анонимен

преди 6 месеца

лузърче си ти, ела да те видим , ама небързай - задръстено ще ти е !

102

Анонимен

преди 6 месеца

Глейте после като се връщам от работа да няма палатки на пътя защото докато сърфирам онлайн може да не забележа как джипа ми ще събере сополите на поне десетина протестиращи палаткови лузъра и да им нанеса непоправими щети по невнимание без да искам не само по палатките.

101

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен

Дано да имаме нерви в задръстванията, че да не стане масово газене на хора

100

Анонимен

преди 6 месеца

Много мразя двойния стандарт. В случая, тези дето сега пишат в подкрепа на мутрите, дали не бяха платени протестиращи против правителството на Орешарски? Преди това през 1996-1997 години пак имаше платени протести, през 1989-1990 година също. Тогава малко на брой протестиращи също затрудняваха придвижването на много хора

99

мхм

преди 6 месеца

До Калеко Алеко

калеко, ти виждал ли си какво става в съседни държави? там спират абсолютно всичко. не говори глупости. ако наистина ти пука за българския народ и човешките права, ела да протестираш с нас, защото сега, ако не си платил и 1 стотинка от някаква стара лихва или данък, не можеш да излезнеш / напуснеш България! къде ти е свобода на предвижване? манипулатор

98

Анонимен

преди 6 месеца

Нямате си на идея колко благо ми става, като гледам как се агресирате на протестиращите :) наслаждавайте се на задръстванията , но докато няма ОСТАВКА всеки ден ще се пребирате по никое време ! :) незнам колко ви плащат ГЕРБ да злословите, но халал да са ви тези пари :D

97

Калеко Алеко

преди 6 месеца

Няма как няколкостотин дежурни протестиращи да говорят от името на българския народ и да нарушават правата на стотици хиляди граждани ... дори и в най-развитите демокрации това няма как да се случи, а по-скоро е наложително да се вземат мерки, гражданите които в търсене на някакви свои неустановени права и искания, нарушават правата на други граждани, в т.ч. правото на труд и свободно предвижване, да попаднат под ударите на закона ... !!!

96

пепе

преди 6 месеца

Протестърите (независимо дали са платени от Божков или са само "умни и красиви" идииоти) само за 20 дена показаха защо никога не трябва да се допускат до властта! Точно в момент на глабална епидемия и предстояща невиждана финансова криза, те решиха да блокират цял град и да си устройват COVID партита по улиците. И така щели да победят "мафията" милите...

95

Анонимен

преди 6 месеца

айде жандармите да пускат водоструйките че стана жега

94

ууу

преди 6 месеца

До www

Гнило е твоето съществуване като тролл! Защо офиц. медии не покаазват панорамното видео от факкти, показващо истинския брой на протестиращите? За симпатизантите им пък да не говоричм.

93

www

преди 6 месеца

Има нещо гнило в Дания! 1000 човека тормозят 7 милиона и никой нищо не прави, за да се спре това.

92

Анонимен

преди 6 месеца

БСП-то пак се оака.

91

Анонимен

преди 6 месеца

Вчера БТВ дава 40 минути репортажи от протеста. После се оправдават че нямали нищо с Божков. Айде моля ви се. Всичко е толкова нагласено, че ме е страх ако успеят да бутнат властта, кой ще дойде после.

90

Анонимен

преди 6 месеца

Така наречените организатори на протеста очевидно са хора, които се вълнуват само за собственото си политическо бъдеще. Няма как иначе, да блокират предвижването на стотици хиляди работещи, в момент, в които други десетки хиляди губят работа, заради Ковид ситуацията. И обяснява Хаджигенов, как всички трябва да правим жертви, но защо? Той ли ще ми плати заплата, като не мога да стигна до работата? Всеки има права в тая държава, но нека не забравяме, че имаме и задължения, а и отговорности.

89

Анонимен

преди 6 месеца

А може би Борисов е толкова дипломатичен и отстъпчив към протестиращите, защото иска да подаде приятелска ръка на Златев и други набедени бизнесмени. Никога нищо не е така, както изглежда.

88

гражданин

преди 6 месеца

На блокиралите кръстовищата да им се снемат данните за самоличност, за да може гражданите да заведат искове за нарушени права за свободно придвижване и нанесени материали и морални щети. Като започнат да ги друсат с по няколко хиляди лева административни глоби нека продължават.

87

Реалист

преди 6 месеца

До 80. И колко са много? Те тези телевизии, вашите - БТВ измислящите си и БСТ, така тарикатски дават протестиращите, че да изглеждат много. Само че има клипове в ютуб, направени с дрон, въз основа на които е изчислено, че са не повече от 5-6 хиляди. Хората са разредени и освен това има доста случайно минаващи и просто разхождащи се.Ти и тях броиш, нали?

86

WARNING ГЕНОЦИД ИМА

преди 6 месеца

ЦЕЛТА НА ОПИТВАЩИ СЕ ДА ЯХНАТ ПРотеста на Българите е да накарат СОФИЯНЦИ ДА НАМРАЗЯТ БСП ..

Корнелия Нинова играе вързано с Борисов и Доган..вече много години..

НСО И ДАНС ДА ДОКЛАДВАТ АКО БОРИСОВ И ДРУГИ подставнеи на власт са опасни престъпници .
НЯМА КОЙ ДА ПАЗИ Служителите на НСО <ДАНС <МВР След смърта ако се окаже че СЛУГУВАТ НА НАГЛИ ПРЕСТЪПНИЦИ НА ВЛАСТ В СОФИЯ Провеждащи ликвидация на Българите..

85

Анонимен

преди 6 месеца

Не е само В.Божков, следващия в списъка на Гешев за разследване е Валентин Златев и Лукойл. Затова и борбата за свалянето му е такава жестока и с всички средства