9

Анонимен

преди 3 години

Извинете, но това съвсем не е вярно, защото аз живея тук и само един път ни е спирал тока за 5мин., а водата ни е спирала за 15мин. обаче аз живея в долната част на селото, само горната част е без вода и ток.Така че моля, ви не лъжете че цялото село е без ток и вода!!!

8

Бедняк

преди 3 години

В Пролеша кмета е неадекватен, но проблемът с водата е актуален за цялата страна. Нима всички кметове в България са изкукуригали?

7

Анонимен

преди 3 години

Кметът на общината е умствено изостанал (съвсем сериозно), следствен (на свобода е срещу 50000 лв гаранция), но баща му е от криминалния контингет и му напазарува гласовете на последните избори... Докато това *** е начело на общината, в Пролеша вода няма да пият...

6

Der alte Spinner

преди 3 години

...Бойко иска методическа, техническа и т.н. помощ от неговата приятелка Ангела Меркел? Хора от форума! Много граждани са разбираемо против протестите. Но може ли в 21 векедна европейска, и уж цивилизована , държава да жъдува в буквалния смисъл? И никой отговорен фактор, включително и най-горностоящият не тематизират този проблем и нямат дългосрочна концепция за решаването му. Перник няма вода- всички се втурват да гасят пожара! У нас се работи по пожарникарски! На парче!

5

Der alte Spinner

преди 3 години

Ние биваме постоянно информирани за всичко... Вчера например БНБ информира за (забравих вече темата) с цифри в сферата на мил. и млрд и в проценти до стотни. Такива информации има бол. Дали някой ден ще четем колко % от населението имат редовно водоснабдяване и колко пък от тях пият вода с чистота съгл. нормите на ЕС? За 46 год пребиваване в Германия (преди ГДР) не съм останал нито минута без вода (изключ. ВИК чисти тръбопровода, 3-4 часа, 1 път годишно) или ток! Защо Бойко не иска помощ от ..

4

Анонимен

преди 3 години

Преди години още разкарах детето си от тази мафиотска територия. Живее в Белгия в момента. Чудно, там подобни проблеми няма. Чакайте да се върнат младите и да няма демографска криза!Гласувайте за шайката на Тиквата до края на света!

3

сокол

преди 3 години

Ее,тия пък! Все недоволни.Магистрали нали има? Да дойдат да живеят в Банкя - всичко ще имат...

2

Демек

преди 3 години

трай бабо за хубост. Или татко ще ми купи колело, ама друг път.

1

Анонимен

преди 3 години

Да си пуснат "Песен за Банкя" и ще им олекне!