335

До ПроСоТо

преди 3 години

Когато попитах "Спаси София" - с кой от предишния Общински съвет сте се опитали да работите по проблемите на София, знаеш ли какъв беше отговора: "С демократична България, но всички хора, които бяха свестни от тяхната партия минаха към ГЕРБ" - Има много непочтенни хора и в ГЕРБ, но поне като ги разкрият ги гонят, което не може да се каже за СДС, ДСБ, БСП+ДСП! Там непочтенните гонят почтенните!!!

334

До ПроСоТо

преди 3 години

Симпатяга, като няма нужда от партии, защото това според теб и останалите наивни протестиращи е "*** дума" и символ на корупция и непочтенност - Момчетата от "Спаси София", които ми бяха супер симпатични, защо вместо да вкарат 10-тина човека в Общината (бяха събрали доста хора, вярващи в тях), точно защото и за тях думата "партия" беше ***, вкараха един единствен човек в Общината.

333

Анонимен

преди 3 години

До АнонименА президента умен ли е? IQ колко?

332

ПроСоТо

преди 3 години

и нещо за последно от мен към "умника" "анонимен/357/":..-Цитат от Нета:-"22 от 28 страни-членки на ЕС прилагат прогресивно данъчно облагане на доходите. Всички държави, в които е въведен т.нар. плосък данък са от Централна и Източна Европа: България (10%), Литва (15%), Унгария (16%), Румъния (16%), Естония (21%) и Латвия (23%)."..четеш ли ***?...22 от 28!!!!!!..айде полей си гаванката със студена вода,явна жегата те е дамлосала..

331

Анонимен

преди 3 години

Набираме желаещи протестъри за участие в повсеместната блокада на София!Предимства:- Незабравимо преживяване в палатка- Нощно къпане в Ариана- Адреналин и еуфория- ще подсили самочувствието ви и усещането за лична силаИзисквания:- липса на житейски опит- способност да не ти пука, когато изглеждаш глупаво и те дават по телевизията- способност за работа в екип и следване на заповедиЗаплащане:- три стека вода- три сандвича- Ремдесивир (в случай, че се заразите с Ковид)

330

Анонимен

преди 3 години

Предлагам нощна гонка на Орлов мост ;-) Дано палатките да са светлоотразителни

329

www

преди 3 години

Айде на новата опорка другари: ОТ ПЛОСКО МИСЛЕНЕ КЪМ ПРОГРЕСИВЕН ДАНЪК!

328

Анонимен

преди 3 години

До ПроСоТо *** чети преди да ръсиш глупости.О забравих вие неграмотните червени троляци от прованса сте "писатели" а не "читатели"Някой да те запознае кои държави са с прогресивен данък в ЕС и кои с "плосък .Като научиш за кои "всички" в ЕС има прогресивен данък,пак се върни.Е разбира се ако е непосилно за интелигентността на червена амеба тогава ще те разберем

327

браво

преди 3 години

тамън въздуха ще се прочисти от автомобилни отпадъци

326

Анонимен

преди 3 години

Този протест е почти толкова смешен като опита за импийчмънт на Тръмп. Някои изобщо вярва ли, че това са автентични искания?

325

Анонимен

преди 3 години

Когато се организира протест, митинг или шествие, организаторите наред с другите неща, трябва да уведомят Общината какви мерки са предприели, за да не се нарушава обществения ред.Този протест, макар да е доста болнав и мижав, явно разчита само на полицията за опазване на обществения ред. Но това е нарушение на закона.

324

ПроСоТо

преди 3 години

и да,"ония" въведоха "плоския данък",но ТИЯ вече 10 години не посмяха да отменят "грешката на предишните"..ЗАЩО?..Също и с Божковия:-Тоя не внасял години наред дължимите данъци,но Горанката цели пет години СИ ЗАТВАРЯЛ ОЧИТЕ за това!!!Е,питам аз:-Кой е по-виновен в случаите?

323

Светльо Иванов

преди 3 години

БСП ще получи по-малко места в следващия порламент, НО ДОГАН Е БОТОН И ЩЕ вдигне бройката, за щото ще има дисперсия при гласуването и ще се разпилеят електорални гласове... при толкова много претенденти за властта... тези дето УЖ не я харесват и не я искат

322

Анонимен

преди 3 години

Не знам за никакви протести.Ще си измисля.Мухахахахахахахахахахаха

321

ПроСоТо

преди 3 години

"прогресивен",или "прогресиращ",каква е разликата?..И ***,тая дивотия,която си надраскал:-"..почти в цяла Европа" данъците не са прогресивни,а само в тази част ,която е с огромни дългове,дефицити и стагнация,т.е. в "социалистическата част"говори,че си изключително неинформирано същество,или..си просто ***.Данъците са ..айде,"прогресивни" ЗА ВСИЧКИ!!..Нещо повече,има един НЕОБЛАГАЕМ МИНИМУМ!!!..не ви ли пращат на некакви елементарни курсове за обучение преди да ви пуснат да се излаг

320

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ може би ще получи по-малко гласове и места в парламента на следващите избори,но няма да остане извън парламента със сигурност.

319

до 341

преди 3 години

ти чел ли си Конституцията на Република България? или гледаш шоуто на Слави... само партии могат да правят Коалиция, може и някой да влезе като независим, подкрепен от инициативен комитет на изборите, но още не се е случвало... ВСЪЩНОСТ ИСКАШ КОАЛИЦИЯ БСП И ДПС, да върнете ОРЕШАРСКИ.... бравосссс

318

Анонимен

преди 3 години

До Жоро Киров "Червен ***" от първи клас ли те изхвърлиха бе ретард?"Което се построЙ"Верно ли?Ех мъка мъка

317

Анонимен

преди 3 години

До АнонименДо Анонимен Абе "червен ***",как плащат "богатите"по-малко при "плосък данък"?Я сметни ако можеш,колко е 10% от 500 лв/бедех/ и 10% от 2500 лв/богат/.Кой плаща по-малко?Вас на "Позитано" съвсем бавно развиващи се ви събират-----------------Прогресивния данък е по-висок от плоския,бе "умен"!Просто казано - при прогресивния данък,колкото повече пари взимаш,толкова повече се увеличава и процента на данъка,сега разбра ли? Тогава няма да е 10% ,а над 10% или 20% и нагоре!

316

Анонимен

преди 3 години

ПроСоТо си е просто ПроСтоТо, какво очакваш да разбира един *** от икономика и политика. Има си 5 опорни точки и ги копи-пейства