375

ля ля

преди 3 години

послушковци!

374

Анонимен

преди 3 години

До Чанго Четете бе червени неграмотници :При откриване на данни за престъпна дейност на президента или вицепрезидента забраната да бъде възбудено наказателно преследване не препятства започването на наказателно производство.

373

Ел Чепо

преди 3 години

Koвpaта на Божков, Лилана са я оставили в килията. В общи линии няма да я пуснат, докато той не се върне. Може и години да откара в тоя арест. Там ще и мине малкото останала част от младостта, а спонсора й нека си плацика в Дубай.

372

XuTbP5bP

преди 3 години

Лумпeни проститу...***...протестиращи. Продължавайте да дразните нормалните работещи хора и после гледайте какви "симпатизанти" ще си спечелите. В най-горещият ден те блокират целият град... Никакви симпатии за вас, дано ви спукат от бой в близките дни!

371

До Ха-Ха

преди 3 години

Дори когато беше правителството на Оглушарски, не съм излизал на протест, проста защото след като успяха (няма да коментирам как) да направят правителство - бяха законно избрани!!! Това, че някой хора не излязаха да гласуват, а после бяха на площата ми се вижда супер тъпо!!! Изборите са мястото където се взима властта!!! Всичко друго е подмолна игра на някой, който знае, че хората не го искат и него!!! И стига с тия "нечестни избори" - Това е оправданието на всеки който няма гласоподаватели!!!

370

нещо не си разбрал

преди 3 години

До националист Конституционният съд каза ТОЧНО ОБРАТНОТО , май платено ***? Каза образно "Гешев да го д.ха"! И да оди да си ДОУЧИ, щото милиционерската школа не е достатъчна! Вероятно и ти си я завършил, гледайки написаното?

369

Чанго

преди 3 години

Радев не може да бъде раследван. Гешев изгоре и да си подава оставката защото е позор.

368

ха ха

преди 3 години

До До антиГербера Полицаите като пушеха и блокираха Орлов мост за високи заплати, откъде се прибирахте, бе то.упи и ми.ирки? Ама тогава траехте? Сега много героично го карате,А?

367

Иван

преди 3 години

* докопване до Евросубсибии - това е мечтата на Христо Иванов да разпределя и раздава на когото той прецени!!! НОВИЯ МОРАЛ!!!

366

до Иван

преди 3 години

Сърди се на любимецът ти боко - сикаджията - той си избра Радев, посредством издигането на цецка цачева за кандидат-президент.Мерси

365

а вие като пушехте

преди 3 години

Абе приятели , задавайте им във Фейсбук и навсякъде въпроса -" Вие полицаите като блокирахте Орлов мост дни наред без да имате право, и пушехте за по-високи заплати, давахте ли си сметка че усложнявате пътната обстановка и тормозите нас-гражданите? Айде новия министЕр да ни отговори!

364

Иван

преди 3 години

Ще се раздава на калпак, а после като ГЕРБ се върне, ще се вика: "Що нема пари"?Не знам кой е по-жалка картинка - Костовистите или Радевците (Русофилите) :D

363

Иван

преди 3 години

Христо Ивановци и други "умни" протестиращи.Защо не искате нормални избори, а такива направени от Радев???Какво си мислите - и Папата да направи изборите, като имате 4% привърженици, няма да се докопате до Евросубсидиите!!!А за феновете на Радев (Русия) - всеки път като вземете властта и се чудите кой олигарх да обслужите първо!!!Ж*лки сте - служебно правителство на Радев, само ще похарчи парите, които са запазени от дисциплинираната ни финансова политика последните години!!!

362

факт

преди 3 години

Защо опълченците блокират прохода Шипка , а не ходят в Цариград при султана?И аз съм поданик на Османската империя и аз имам права.Мерси

361

Хахааа

преди 3 години

До Жоро КировБоядишат викаш, ***

360

Анонимен

преди 3 години

ПроСтоТо както винаги чупи *** 9 държави в ЕС са с плосък данък,но така е като копираш само доказания червен неграмотен льохман Георги Пирински.Както всички знаем "ИНТЕЛИГЕНТНОСТТА Е ГРЯХ ЗА КОМУНИСТА"

359

Анонимен

преди 3 години

До АнонименНа никой не му пука какво искате шепа неграмотни, мързеливи тoлyпи. А скоро и шамари ще ядете докато се висите по кръстовищата. Народа няма да ви търпи дълго време да се правите на интересни.

358

@

преди 3 години

И ЗАЩО ТРИЕТЕ!!! НЕ ГИ ХАРЕСВАМ ПАЛАТКОВЦИТЕ. ПРЕЧАТ! ДА СЕ ХВАНАТ НА РАБОТА, НЕ ДА СЪЗДАВАТ САМО ПРОБЛЕМИ НА НОРМАЛНИТЕ ХОРА!!!

357

До антиГербера

преди 3 години

Къде ги тия "млади, образовани, честни хора" бе Ръ*б??? Щото тия дето пречат на нормалните хора да се приберат, след тежък работен ден, хич не ми изглеждат образовани, умни и честни!!! Не всички, които мислят различно от теб са *** и Изм*т, но си достатъчно Тъ*п да не го проумяваш!!!

356

до 386

преди 3 години

Искаме честни избори и нови,млади,образовани хора,а не неграмотни,нагли тикви-----------------е нали имаше точно такива ЮПИ-та от чужбина специално дойдоха да участват в правителството на Саксофоски - Миленчо Велчевия, Никито Василев - Мики Маус, Любка Качакова и те бяха трио и ни.... оправиха за 700 дни, сега явно ще се предложи оправянето да стане още по-бързо