415

Факти

преди 3 години

Преди 10 години сърбите и турците бяха много пред нас.Сега взимат два пъти и повече по-малки заплати от българските.Прехвалените румънци не са в преговорите за Еврозоната.Там са Хърватия и България.

414

Чочо

преди 3 години

Протестиращите изпълниха със съдържание поговорката -" Власите на край Дунава се давят "

413

Мразя разлята бира

преди 3 години

Мая Илиева председател ! друг начин да накажете върхушката ??? Предлагайте !Дайте да видим пробно , айде, предлагайте някой и да гледаме отстрани палците ?

412

ПроСоТо

преди 3 години

До Анонимен443ако ти НАИСТИНА не си гласувал/а за Тиквата преди,но сега,след безбройните му ГАФОВЕ,просташки изцепки,шкафчетата с пачките и пищова,след десетките оставки,следгрубо демонстрираната от него НЕСПОСОБНОСТ да управлява държавата "ЩЕ ГЛАСУВАШ" за него,значи...значи...Ще ти го кажа по друг начин:-Нема се плашиш,има лекарства за болестта ти.Просто потърси помощ! Но ТУК нема начин "да минеш"..каквито и "схеми" да измисляш..

411

Digger

преди 3 години

Моля Ви, хора, не пречете на герберските калинки да ходят на работа-да дремят и да крадат!!!

410

Анонимен

преди 3 години

Последните години не съм гласувал, но на тези избори твърдо ще гласувам и то за ГЕРБ. Не искам безхаберници, некадърници, платени *** да ме управляват! По-добре крадци, отколкото Нинова, Радев, отровно трио, Слави или Мая.

409

Другари

преди 3 години

А Радев им ръкопляска уважително на коляно. :)

408

другари

преди 3 години

бутнете правителството, за да видите Доган и Пеевски как правят играят кючеци заедно като братя. ;)

407

Анонимен

преди 3 години

Не съм гласувала досега за ГЕРБ, но тези безумни протести на хора без работа и незнаещи какво искат определено дразнят!

406

урината си изследвай

преди 3 години

До АнонименТе брато в Люлин 5 не протестират, няма да ти минат под прозореца! Пикай в чашка за изследване, че май не си много здравичък!

405

ПроСоТо

преди 3 години

що се отнася до Банкянската Тиква,то тя ДЕФОРМИРА установените СЪС ЗОР обществени отношения и ги ИЗВРАТИ ПО СВОЙ ОБРАЗ И ПОДОБИЕ!!!!СРИНА и имиджа на България пред света.ТОВА е основния му грях,за който трябва незабавно да бъде изметен не само от властта,но и от политиката!Не толкова кражбите му,защото всеки,който се докопа до кацата с мед нема начин да не оближе пръстите си...Разбира се,за престъпленията си ТРЯБВА да отговаря!

404

не не си

преди 3 години

До МС Не, не си маргинал, обикновен то.уп си! И понеже любимшия ти вожд заявява, че на прости хора им се вкарва , щото от акъл не разбират те оставяме на К.ра....

403

ПроСоТо

преди 3 години

До Анонименкакъв "остромер" чупи "ПроСоТо" бе?!Долу цитирах първия ми попаднал сайт,защото не знам дали ще можеш да се оправиш с езиците.А ето ти и нещо съвсем официално от Официалния сайт на ЕС:..-Държави с плосък данък:..освен България:-Естония-20%-Латвия-23-Литва-15-Румъния-16-Унгария-15-Чехия-15За това написах:-"Повечето държави в ЕС прилагат ПРОГРЕСИВНИЯ подоходен данък"..ПОВЕЧЕТО!!..НЕ "всички"!!!/ и си включи климатика,ако имаш де,защото горещините ти се отразяват много зле/

402

Тикволандия

преди 3 години

До R: Не виждаш за кого да гласуваш освен за бат'си Бойко? Всеки сам си решава. Алтернатива винаги има, проблема е да не се сетим за нея твърде късно. Изоставаме и от предпоследните в ЕС.По времето на Станишев по БНП на глава от населението бяхме на едно ниво с Румъния. При третия мандат на Бойко вече сме далеч зад нея. Те вървят напред като костенурка, ние - като ***. Още един мандат на Бойко и никога няма да ги стигнем.

401

Машинно гласуване

преди 3 години

Машинното гласуване е реалната възможност да се намалят манипулациите на изборите. Бойко и гербаджиите го знаят и затова нищо не правят за да го има наследващите избори. И не е вярно това, че в Европа не се използва. Изцяло машинно гласуват в Белгия, а частично - във Франция.Има време да се организира, но това може да го направи само служебно правителство. Остане ли на гербаджиите, ще шикалкавят до последно и ще кажат накрая "няма време".

400

Анонимен

преди 3 години

Дано Гешев да изкара още един мандат.

399

Me

преди 3 години

Браво! Свободата иска малко жертви, но без тях се обричаме на мизерия и тегло нас и децата ни. Сега е времето, станете и покажете че сме обединени българи , които обичат родината си. Бъдете солидарни с хората на барикадите, както беше 90те. Защото сега е не по-малко страшно, даже повече!

398

R

преди 3 години

До Честни избори?Има си назначени хора за тази работа. Има си комисия и работата и е точно затова. Затова взимат заплата.

397

Анонимен

преди 3 години

След новите избори Бойко вече ще им прати жандармерията под аплодисментите на народа и купоня ще свърши.

396

R

преди 3 години

До Защо избори сега?Добре. Машинно гласуване. Аз обаче искам да гласувам по интернет. Не искам машинно, искам да гласувам от вкъщи. 2. За кого ще се гласува. Зеления чорап, Учиндолеца, Нинова, ДПС или отровната тройка. Та за кого от тия смехотерапии. Борисов отново с мнозинство, прави отново правителство с някой от малките, влязал случайно. И какво правите. Отново блокажи на кръстовищата ли. Или за времето до изборите парата вече ще е разпределена , гушите напълнени и няма да има значение.