59

Ех

преди 3 години

Ех, барманите и сервитьорите в Холандия, Белгия и Дания много работят, та ХХ не може да се дореди цял ден днес. Явно е силен ден, не са очаквали толкова клиенти по външните масички.

58

Анонимен

преди 3 години

До Христо Христов"Всичко може да се намери в интернет, всичко"Хохохохо. Аз знам, че от Интеренет си събираш инфото. Лошото е, че си неграмотен и не разбираш какво четеш. Както Германския Основен Закон, Както програма Европа 2030 и т.н. Барманите и сервитьорчетата с това сте известни: че се занимавате с неща, от които нищо не разбирате.

57

Анонимен

преди 3 години

До Христо Христов"относно Леопардите"Мхм, с полоявин уста. Гледам, засилили са се да купуват руски тенекета. Нищо де, явно ти разбираш повече от всички военни експерти, които твърдят обратното: нормално, барманите в Холандия, Белгия и Дания най-много разбират от въоръжение и политика.

56

Анонимен

преди 3 години

До Христо Христов"Колко е значителното участие? 30%"Колкото и на англичаните, ***.

55

Анонимен

преди 3 години

До Христо ХристовИзвода е, че Сталин е направил всичко възможно, да си гарантира една безпомощнса Германия, без възможност сама да се защитава или да бъде защитавана от друга военна сила, в сянката на СССР, с главен град превърнат в символ на Комунизма.Такова "предложение за обединение" би било ако Адолф беше "предложил" руснаците просто да се изтеглят в Сибир и да оставят Москва и Ленинград на германците. Точно толкова приемливи.

54

Анонимен

преди 3 години

До Христо Христов.... под "свободен" е известно от прословутата реч на Хрушчов, в която той настоява, че Берлин трябва да бъде изоставен от Западните сили, като руснаците се задължават да предадат ръководството на т.нар. Германска Демократична Република - име и организационно създадени от СССР. В противен случай руснаците ЗАПЛАШВАТ С ВОЕННА БЛОКАДА. Дотам с приказките за "желание" за обединение на Германия: желание за оставяне на една държава без защита и под опеката и влиянието на Съветите.

53

Анонимен

преди 3 години

До Христо Христов"Шперцонето не е в Берлин" *** руски хибридник, кой е казал, че е в Берлин? Буквално ти написах, че ограждането започва много по-рано.Нали са искали "обединена Германия", как са започнали да се ограждат, ако още са имали намерения да преговарят (второто предложение на Сталин идва много по-късно). Май много добре са знаели колко "изгодни" са били за германците тези "предложения". Сталине против това, защото си мечтае за "Свободен град Берлин". Какво разбират русанците ....

52

Анонимен

преди 3 години

До Христо ХристовКазах да ЦИТИРАШ условията, а не да ПРЕСЪЗДАВАШ каквото ти хрумне.Например, "неутралност" означава точно това което написах: Германия да не влиза в никакви военни пактове."Развъоръжаване" означава небоеспособна германска армия за в бъдеще."Изтегляне на всички окупационни войски", затова ли Сталин иска създаването на "Свободен щат Берлин"?Къде е условието за това как ще се управлява страната, или не ти стискаше да го напишеш?Цитирай, руски хибридник,а не преразказвай!

51

Христо Христов

преди 3 години

Относно леопардите, даже немците с половин уста си признаха, че са кофти ... след фиаското на турците в в пясъците на ирак... не говорим, че покупките им ОТНОВО се дължат на немските бизнесмени с куфарчета Schmiergeld за Гърция (след подкупите за кривите подводници на тисен).Всичко може да се намери в интернет. Всичко.Кофти е да слугуваш на опорките и лъжеш....

50

Христо Христов

преди 3 години

"Един от най-добрите самолети в света е Юрофайтър, със значително научно участие на Германия." - колко е "значителното участие? 30%?! Добре, че са островитяните да носят мизерните немци на гръб.

49

Христо Христов

преди 3 години

Относно Sperrzone -то, пак опорките куцат...Първо, не е в Берлин и няма нищо общо с берлинската стена.Второ, започва след решението на западняците да оформят фрг като отделна натовска държава.Трето, гдр-ейците искат граница и в берлин, но Сталин е отново против това.Изводите са, че Сталин е напровшл всичко възможно немците да се обединят като свободна и независима сържава като Австрия, но немските *** слугуват на янките и два пъти отказват.Факти.Куцат опорките лъжльо, куцат.

48

Христо Христов

преди 3 години

Условията в нотата на Сталин са:1. Изтегляне на всички окупационни войски:2. Неутралност;3. Развъоръоаване.Същите условия, които австриецът Рааб предлага 1955та и биват приети.Сега ти напиши, това което попитах с първия си пост и което явно е неудобно да си признаеш, че е лъжа:Къде пише за назначено правителство след обединението и независимостта?Аман от слабоумни *** с логорея.

47

Анонимен

преди 3 години

До Христо Христов"немците нито са войници, нито могат да правят техника"Най-добрия танк в света е Леопард, . Един от най-добрите самолети в света е Юрофайтър, със значително научно участие на Германия. За джендърите, явно не си припарвал до германски военни, но то няма и как. В кварталите за емигранти в Белгия, Дания и Холандия такива няма.

46

Анонимен

преди 3 години

До Христо Христов"Стената започва 61ва"Хохохо. Чувал ли си за т.нар. Шперцоне? 5 километра, с допълнителни 500 метра подсигуряване. Изграждането й е през 1952ра година. Ограждането започва доста по-раничко, хибридник. Неграмотността ти е потресаваща.

45

Анонимен

преди 3 години

До Христо Христов" ... както стана с Австрия"Не е "както стана с Австрия". Цитирай предложенията да видим дали това са предложили.:)

44

Анонимен

преди 3 години

До Христо ХристовЛъжа? Ти я цитирай ми условията на двете предложения, да видим кое е лъжа.

43

Анонимен

преди 3 години

Какво е това? Разновидност на стокхолмския синдром?Че нали с американските бази стават жертва на руските ядрени удари при първата излетяла към Русия ракета!

42

Христо Христов

преди 3 години

До ох/41Немците нито могат да бъдат войници, нито могат да произвеждат качествена техника/оръжие.Каквото е било до 1990та е жстанало в миналото. Сега са джендърпопулация, чиито гени имат нужда от афроараби за подобрение.ПП. По отношение на военни действия - единствено могат да поставят бомби в цивилни обекти, като онази в сградата на оон в косово и да бягат.

41

Христо Христов

преди 3 години

До 38Първото предложение е веднага след general treaty решаващ формалната окупация на гфр от янките и ко. Второто предложение е по време на приемането та гфр в нато 55та година. Стената започва 1961ва... Поредната лъжа ***, а?Лошо е с лъжливи опорки....

40

ох

преди 3 години

Германия е 4-тата по БВП страна в света и първата в Европа. И някак си не могат сами да се пазят и разчитат на контингент от 40 000 американци да ги пазят. Стига са плюскали за без пари. Време е да си плащат за отбраната