118

Анонимен

преди 3 години

Искам Радев, Корнелия, Манолова, Слави и Иванов да излязат и да обяват, че лично поемат отговорност, ако някой човечец умре, защото е блокиран един от най-важните пътища на линейките в София! С поведението си тези жалки платени клакьорчета подписват смъртни присъди!

117

Анонимен

преди 3 години

На 100% съм против протестите - няма основания. Лошото е, че в тази дандания се "оправиха" с помощи собственици на хотели, ресторанти, тур оператори и ББ им дава всичко, което поискат! При свободната търговия има ФАЛИТИ!!! Както забравяха да плащат данъци, сега са първи на опашката за помощи!

116

Анонимен

преди 3 години

Фъндъкова върни ми данъците

115

Анонимен

преди 3 години

Ние сме ясно срещу какво се борят и че са против правителството, и си имат имена ГЕРБ Б Борисов, също и Гешев. Но да кажат какво искат, за какво са "За", за кой конкретно са "За". Да посочат поименно - кой искат за министър-председател и кой за главен прокурор. Някои има ли идея членът на ВСС Атанаска Дишева най-явния опозиционер на Гешев и мъжът й адв Генади Дишев какви са? Знаете ли как уреждат дела за техни хора? А в изпълнителната власт, Корнелия ли?

114

Анонимен

преди 3 години

Цяла София пешеходна зона, джипката на Боко отиде на кино.

113

Анонимен

преди 3 години

Страшно са се загрижили за народа протестиращите! А случайно да знаят, че това е пътя на линейките до някои от най-натоварените болници!

112

Анонимен

преди 3 години

Затова никога милиционерите у нас няма да имат респект и уважение. То с няколко месечни пиянски курса полицай не се става. И що за професионализъм е това? Стоят и гледат шепа бандити да върлуват по кръстовищата. А след това синдикатите им ще реват за заплати. Рязане трябва, не увеличение.

111

Анонимен

преди 3 години

Къде изчезна "великият" вожд Радев? Къде се скри?

110

Анонимен

преди 3 години

Радев, БСП, Мая, Слави са отговорни за това нарушаване на трафика! Отровното трио са политически лузъри!

109

За правова държава?

преди 3 години

Малка група протестъри нарушават правата на всички.Блокират кръстовища.Общината да издава служебни бележки на закъснелите за работа заради транспорта.Снимат се блокиралите,установява се самоличността им.Приканват се официално да освободят кръстовището.Ако не го направят,мениджърите на засегнатите болници,предприятия подават иск и се отива на съд.В съда се доказва причината на закъснението и се търси отговорност.В болниците има усложнения с лечение на тежко болни заради закъснели медици.

108

НФСБ

преди 3 години

Ако бяхте 150000 души на площада, Бойко какъвто е шубелия да е подал оставка 100 ПЪТИ до сега, но не сте! Цяла България вижда че няколко наркомана от бивши шумкарски фамилии не могат да свалят никое правителство! 150000 Българи в момента може да ги събере под Знамената единствено антируска партия, защото на НАРОДА му писна от робията руската мафия- държава! Съд и затвор за руските еничари грабили Родината ни от 44 г до днес!Бог с нами!

107

Анонимен

преди 3 години

Червените кратунковци не проумяват, че с тоя хаос печелят още гласове за Герп. Затова винаги герб ще бъдат на власт.

106

До Иван

преди 3 години

Абсолютно съм съгласен с теб! Малограмотни хора с претенции за огромни заплати, млади хора, които учат в долнопробни западни колежи, нереализирани "политици" на издръжка на с***р***с - това са протестиращите!

105

Анонимен

преди 3 години

Къде дреме бойковата полиция. Това са престъпни действия от шайка наркомани. Реват за заплати, а елементарен обществен ред не могат да осигурят. Вън от системата шапкари.

104

Анонимен

преди 3 години

Тия наркоманчета със сигурност днес ще си намерят майстора. Убеден съм.

103

Анонимен

преди 3 години

Тези протести са незаконни и протестиращите трябва да се арестуват и съдят за нарушаване на закона за движение по пътищата. Какво е това нещо, хораа трябва да пресичат пътя на определени места а не да блокират движението, камо ли пък да опъват палатки и да лежат на него. Хем имаме претенции да сме цивилизовано общество хем се държим хато пpимaти

102

Анонимен

преди 3 години

И тия , повечето от тях и казарма не знаят какво е, ще ме блокират в жегата? Налагане с тоягите и това е.

101

Иван

преди 3 години

Беше време, когато определяха ромите за най-ниския социален слой. Нека сега се радват, защото бяха изпреварени от нов социален феномен - класата на малограмотните българи с претенции!

100

Анонимен

преди 3 години

Радев е като другаря им Георги Димитров. Създал септемрийския хаос през 1923 и се покрил по сръбско. Смешници жалки.

99

Анонимен

преди 3 години

Никога не съм гласувал досега, но като видях тия наркомани по кръстовищата, Боко получава от мен 14 гласа.