Общ преглед
 
Част от протестиращите разпънаха палатки снощи на Орлов мост в столицата, като възловото кръстовище е блокирано и в момента.
 
Полицията е спряла движението в посока центъра на отбивката за бул. "Ситняково", колите се отбиват и пред националния стадион "Васил Левски".
Още по темата
По време на 21-ия ден от протеста не са регистрирани сериозни нарушения на обществения ред, няма задържани.
 
Палатков лагер е разположен и пред Министерския съвет.
 
Блокирането на възлови кръстовища, което започна още по обяд на вчерашния ден, продължи и след 22:00 часа.  
 
Четири от тях останаха затворени - Орлов мост, кръстовището пред Софийския университет, кръстовището на булевардите "Васил Левски" и "Граф Игнатиев", както и бул. "Дондуков". 
 
Полицията призова за спазване на обществения ред и да не се поддават на провокации.

Коментари Напиши коментар

204

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 207

Абсолютно не! гадняри , че сега и превратаджии. Поне се опитват. А оня уж президент направо си приготвил ***. При това положение протестите трябва веднага да бъдат спрени и полицията да си свърши работата. Незабавно. Радев - вън от президентската институция. Той отправи директна заплаха и ясно даде да се разбере чия маша е. Президент- друг път, най - обикновена маша на БСП - то.

203

Анонимен

преди 6 месеца

"Математика на политическата реалност: Борисов 3 е равно на Орешарски 2. Също така Борисов 3 е равно на Станишев 2.
Някой ще каже "ама не сме имали Орешарски 2" - имаме си - в момента. В момента си имаме и Станишев 2, а също и тройна коалиция 2. Яко а? ОСТАВКА! "

ДА бе....ама и при Станишев 2 и при Орешарски 2 имаше спрени фондове....при Борисов 3 НЯМА....та така....#ФОСТАТА

202

Анонимен

преди 6 месеца

Пак ли ще серат и ще пикаят в центъра на София? А искат да живеят в европейски град. какво е това на снимката ? Тийнейджъри - най - големите громили. Живеете в това в което сами сте си сътворили и ще продължавате така. А Радев вече съставил и кабинет. Че кога бе? Майчице, на това да се каже ужас е малко. Става ли ви ясно че това е нещо като опит за преврат. Човекът вече е готов, сложи тигана. Направо ме побиват тръпки. Не искам дори да мисля за това.