138

BG

преди 3 години

Аз съм за ОСТАВКА, но блокирането на пътища и кръстовища пречи само и единствено на гражданите. На Тиквата не му дреме, че е блокиран Лъвов или Орлов мост или което и да е друго кръстовище. Ефект ще има само, ако се отиде пред дома му в Банкя и там се направи блокада.

137

Анонимен

преди 3 години

Какво означава "хора ходещи на работа", аз също ходя на работа, но не карам скъпо возило защото фирмата за която работя или съм изпълнителен директор не печели обществени поръчки под масата... Не е от тези които се редуват да лапнат лъвския пай, защото някой отгоре таке е отредил... Със здраве!

136

До анонимен 162

преди 3 години

Не е това начина,ако тези протестиращи са мислещи хора!Защо нарушават моите права,по-точно-не мога да стигна до работата си,вчера прибирането ми беше 2,5 часа,вместо 45 мин.Кой ги забуди тези хора,че такаще постигнат нещо!?Напротив-ефекта е обратен.Сутринта минах покрай палатките(естествено пеш)и ми стана ясно за какви "МИСЛЕЩИ"става въпрос!Жална ни майка ако очакваме нещо от такива.....Ало,плиция,МВР,искам си правата ,не желая друг да решава как да се придвижвам и за колко време!!!

135

Георгиев

преди 3 години

Вчера в безграничната си наглост една лигла от къмпингуващи на Орлов мост се опита да дава акъл на противозаконно блокираните от тях граждани - да ползвали метрото !?Питам : Кое метро ??? Това в което същите вие извършихте терорисничен акт ?Нагли и безумни *** .

134

1

преди 3 години

Бой, *** и трудови лагери за протестиращите да видят какво е комунизъм.

133

Анонимен

преди 3 години

тези герберастки гролове не могат да схванат,че само още повече дразнят хората и ги предизвикват с още по-голяма сила да искат оставката на Борисов по чиято заръка пишат глупостите си...и то поне да пишат нещостойностно тези пичлемета и ***,а то простотии на килограм...какъвто вожда,такива и слугите му...

132

Анонимен

преди 3 години

Ми не, не сме ***. Просто тези *** настройват нормалните, работещи хора срещу тях. И да - този път за първи път ще гласувам за герб. Мисля, че постигат обратен ефект.

131

Анонимен

преди 3 години

Няма нищо по-жалко на света от герберски *** - налазили са сайтовете и постват стотици еднообразни мнения за стотинки. Абсолютни смешници

130

123

преди 3 години

До Анонимен"Сърдете се на наглото правителство, не на народа по улиците, защото това е тяхно право и така трябва да бъде". Шепа безделници ! Кой им дава право да нарушават моите права!?Искам да отида на работа,но тези С ПРАВАТА не ми дават ,имам задължения и отговорности ,но някой ме спира и аз не мога да ги изпълня!Нали бил мирен протеста,кой им разреши да блокират града?зная,че за всеки ден общината трябва да им разреши и по-точно-може ли да се блокира,за колко време.....

129

Анонимен

преди 3 години

Ще протестирам, докато г-н Борисов се научи да говори възпитано и спре да псува.

128

Анонимен

преди 3 години

До АнонименЖивота е скапан за неуките, необразованите от които и *** за зеле н става. Виждате ги по снимките.

127

Анонимен

преди 3 години

Затвореното кръстовище е следствие на един месец протести от всички мислещи хора в тая продадена страна. Щом толкова ви пречи, после да не псувате, че живеете в скапана държава и че животът ви е скапан.

126

Анонимен

преди 3 години

Боко вече ще ви управлява само от телевизора с джипката.

125

Анонимен

преди 3 години

Дайте да се съберем хора ходещи на работа и да ги изметем тея платени шутове от улиците

124

Анонимен

преди 3 години

Хеехехе, имало големи протести по света ли бе! Да защитават Корнито ли бе! Ти това къде го чу, по БТВ Кана Рачева ли ти го каза, докато обясняваше че не знае да има протести в други държави ама щяла да си го измисли! Вие вчера не гледахте ли новините с яката изцепка на уж журналистката! Интересни неща се случват, когато ги включат по-рано и те не знаят че са в ефир!

123

пенсионер

преди 3 години

ОТ 2000 ГОДИНА, ЕДИНСТВЕНИТЕ ФАЛШИФИЦИРАНИ ИЗБОРИ БЯХА ЗА ГРИПЕНА!

122

Анонимен

преди 3 години

Този шум по улиците е защото Гешев иска да разследва Радев. Но "протестиращите" дори не ги интересува.Карат си купона просто.

121

Алена

преди 3 години

До 156Посочи ЯСНО кой ти плаща - Божков, джобния генерал на Иванов, Нинова или Радев?На изборите ще гласуваш за някой от тях!

120

Анонимен

преди 3 години

Стига сте спамили ***, имаше доста големи протести не само в София, но и във всички големи градове в България и Светът. Хунтата нагло си седи и не пуска власта, въпреки очевидния провал и корупцията която ни съсипва в полза на една шепа нагледци. Когато се даде оставка и улиците ще се освободят. Сърдете се на наглото правителство, не на народа по улиците, защото това е тяхно право и така трябва да бъде.

119

Дедо

преди 3 години

Същите тези протестиращи като дойде време за избори отиват кой за риба, кой за гъби или лежат в къщи на дивана.