10

Гневен

преди 3 години

Кърлежите от посочените организации да спрат да реват и да ни занимават с пришълците,които се влачат към Европа, за да паразитират на гърба на белите хора.Да кажат колко нещастници се простиха с живота си по време на епидемията,оставени без лечение да умират като кучета! Хора,които са работили,плащали за задраве плащали данъци,градили държавите си!Хиляди измряха в старческите домове,а други оставени сами в домовете си! Сега безхаберниците се загрижили за навлеците,които създават купища прблеми!

9

Само Питам

преди 3 години

А защо не останат в страната си и не я направят по-красива , по-развита и по-добра за живеене ? АМИ ЗАЩОТО НЕ ИМ СЕ РАБОТИ... Защо да се напъват да строят училища , болници , кина .... след като тези всичките неща вече ги има построени в Европа ? На тях им трябва дамо да се доберат някакси до там ... и готово.Ще им дадат общинско жилище. Социални помощи доживот и ще могат да си лежат поцял ден... да правят деца ,да се оплакват и да протестират че им е малко.... и колко са унижавани и бедни

8

Анонимен

преди 3 години

Ми много хора са затва толкова страдат.2 милиарда че и повече.Нон стоп правят деца и ги хвърлят на ***.Запознах се в нета с неква негърка.Сестра и на 19 год бременна с 3 деца.Живеят в колиба почти.И оная вика "охоо тва нищо не е "

7

Анонимен

преди 3 години

И какво следва да ни покаже тази статия!? Че трябва да им опънем един червен килим по целия път и да пратим армията да ги пази и снабдява с храна и вода? А после да си осиновя десетина тамганаеца и да си ги отглеждам като домашни любимци!?Аз лично няма начин да съчувствам на някой при.мат, който е чул, че в Европа има кльопачка и бели жени на корем и е тръгнал и нашите държави да ги препърне в ***, от която е изпълзял.

6

5678

преди 3 години

Тези полу,,човеци,които се размножават неконтролируемо нямат място тук.За какво идват?Не искат да учат,да работят,превръщат е кочини градовете в които се заселват.Ако това бяха разумни хора,да заповядат,но тия по пътя се размножават,като животни.За 8 години съм видял в Немска ферма да работи черен.

5

bocko

преди 3 години

в тези организации не разбраха ли, че тези хора имат различни цивилизационни ценности от европейците и нямат място тук.Вместо да гледат как да ги прекарат в Европа, по-добре да работят за спиране на конфликтите в тези региони, но по икономически причини това няма как да стане, така че колетото ще продължи да се върти както досега

4

До 3

преди 3 години

Ако мине - снайпер над заставата! Не ни трябва такъв свръхчовек!

3

Анонимен

преди 3 години

Не е проблемът, че драпат към Европа. Проблемът е, че като дойдат, не искат по никакъв начин да приемат ценности, култура, морал, искат да превърнат Европа в своята африканска страна, от която бягат. А европейците, понеже са невероятно загубени меки китки, оставят да ги мачкат по всякакви начини.

2

Анонимен

преди 3 години

Ами като е толкова зле пътя - да не тръгват?Идват с милиони, измрели с хиляди. Все едно да вземеш шепа пясък от плажа. Сега пък остава и да тръгнем да ги защитаваме, че още повече да тръгнат насам! Не, не и не - минни полета, крокодили, тигри, змии по пътя. Даже няколко тактически ядрени взрива да има радиационен пояс срещу тях. И за всеки случай - още един пояс с Новичок(aerial denial weapon).Aко някой мине - свръхчовек е, вземаме го.

1

Анонимен

преди 3 години

Ние сме жертвите. В Германия, 1/4 от населението са емигранти. Какво ще стане, когато станат 50/50? Питайте ЮАР. Само без раизан обаче. Всички знаем, че чернокож Е НЕВЪЗМОЖНО да бъде расист към бял.