19

Ле Нин

преди 3 години

Абе той народа има нужда и от изкуство и от култура, ама вие не може да ги правите. Вашето е безкултурие. По добре да пасете патки и ***, повече ползи, че донесете на държавата.

18

Кармен Младенова

преди 3 години

За каква култура бълнуват някои? Културата и Морала ги унищожихте още на "кръглата"маса в началото на 90те год. Създадохте чалга,проституция,казина и внесохте порно канали по телевизията и кич до небесата....Друга култура вече никой не познава!!!

17

Анонимен

преди 3 години

До 8Пример за култура не се дава, културата се усеща и забелязва. Културата е близка до етиката и ако я усетиш в някой той със сигурност е човек с култура!За огромно съжаление в рамките на България етиката често липсва!

16

Бунгар

преди 3 години

Крайно време е да разберем,че Култура е средата в която живеем и израстват децата ни,както и социалните отношения между хората.Защо бъркаме отношението към изкуствата с култура. Средата е сбор от хигиена,чистота,добра градска среда,да няма бездомни хора и животни,да има естетика и модерни пътища и зелени площи и съвременни паркове,както и тоалетна хартия в публични 00 и училища и липса на агресия в обществото и т. н

15

Иван

преди 3 години

Още комунизмът наби като щампа мнението, че само актьорите са носители на култура! Само че самите актьори не разбраха, че трябва те да бъдат културни, за да разпространяват нужната духовност. Почти всеки техен продукт е субкултурен, подвластен на елементарното и циничното с идея за модерност. Стига с тези приказки без край, а работете смислено и приносно за обществото!

14

Анонимен

преди 3 години

Тъжно е, културата да е такава, че населението да няма нужда от нея. :-) Не населението е виновно, уважаеми културогени.

13

култура

преди 3 години

или халтура?

12

Стойне от Чукурово

преди 3 години

За мен висока култура е да имам на софрата паница с боб,шопска с домашна ракия,тънко нарязана сланинка с лют червен пиперец,много чесън и домашно кисело мляко...А тия нека си праят техната култура....

11

Лили Барута

преди 3 години

То пък една култура поднасяте,наивна,противна и на никому нужна....Какво смислено сътворихте? По времето на Соца 95% от правещите култура бяха пияници които се търкаляха я в Унгарския рест. я в Чешкия я в Руския я в клуба на писателите и по други кръчми и заведения....И сега не сте стока,само дето сте по гладни от преди...

10

До 6

преди 3 години

Защото на българина трябва да му причиниш леко неудобство...за да си размърда малко мозъчните клетки.Иначе си стои пред телевизора..псува си...и не прави нищо за да промени положението си.

9

Каква ти

преди 3 години

Култура нали имаме протести

8

Анонимен

преди 3 години

Добре! Дайте Пример за Култура.

7

Един

преди 3 години

Също толкова тъжно е някой да нарича хората "население"!

6

Т.Шак

преди 3 години

Интересно ми е защо протестът блокира Аспаруховия мост, като упражни тормоз над хиляди варненци в тая жега, докато в същото време ББ беше на няколко километра от там в Евксиноград.Малоумие някакво!Какво са виновни хората, та стояха блокирани цял час в жегата.

5

Анонимен

преди 3 години

Може би тоя скапан актьор не е културата ковто търся

4

Голяма Нужда

преди 3 години

Трябвам на всички.Моля, носете си възглавници. Пуканките са от нас.На първите редове - само хора, взели матурата, оцветявайки картинки.

3

НЕ НЕ Е ТЪЖНО ! !

преди 3 години

А е логична закономерност от начина ни на живот .

2

Анонимен

преди 3 години

На културата лукс не и трябва но на чалгата със сигурност.

1

То нужда

преди 3 години

има, но няма лукса да си го позволи.....време, пари. Поне сред масата е така.