334

Анонимен

преди 3 години

Егати мижавите протести тази година.Напишете в гугъл "протести сдс" или "протести орешарски" и отворете на изображения.Открийте 200 000-те хиляди разлики.

333

до 391-- мирише му !

преди 3 години

Вечерта имаше повече ,,***,, защо не отиде да го събереш ?

332

Анонимен

преди 3 години

До R: "Aко президента не си е бил назначил далавераджии за съветници,"Самият Грипен е далавераджия!

331

R

преди 3 години

До АнонименAко президента не си е бил назначил далавераджии за съветници, нямаше да бъде очернен. Но, фактите са си факти. И на народа не му пука нито за президента, нито за съветниците му. Президента получава 12000лв за нищоправене, хората масово са на 1000, 1500 за работа на 12часа. Всичко е дирижирано от Бошков, Корнелия и синьото чорапче, което е осъзнало , че свърши ли му мандата и си отива на село. Вярно, с хубава пенсия, ама на село.... А това едва ли се нрави на Деса...

330

БОЗО

преди 3 години

До АнонименИ кои са тези хора дето харедват Радев, 10 хиляди ***, дето пречат на останалите да работят, за да плащат данъци и да ги издържат, докато те си развяват ?

329

ВАМПИР

преди 3 години

До Беден IT 3000 лв кешА, и това за шкафчета и псувни си апсолютно сигурен че не е фалшификат, щото ти сам си го снимал, така ли?

328

Българин

преди 3 години

До ОставкаИ като докарате президентчето на власт, той ще ви съкрати неплатеният отпуск!?

327

Анонимен

преди 3 години

Вижте ги тези на снимката - представлението им изисква подготовка, също както миналата година протестиращите майки на децата с увреждания разполагаха с театрален реквизит, каквито със собствени средства не са купили! И миналата година, и сега една част от протестиращите явно е добре платена, за да разиграва предварително режисирани циркове!

326

Анонимен

преди 3 години

До ОставкаБойко Борисов ли пусна вируса, ***?Голяма инфлация ще има при дестабилизиране на държавата, толкова ли е трудно да го разбереш? На комунистическата върхушка не й пука, защото при голяма инфлация ще обеднее народът, а червените големци ще разполагат с 29-те милиарда от Европа.Толкова ли е трудно кратунките ви да осмислят това?

325

Анонимен

преди 3 години

Малки протестиращи овчици ... как ви го набута мафията, всички олигарси и мафиоти ви се радват. Пиленца със жълто по човките, не знаете какво е комунист да ви управлява, не знаете какво е долара да е 3000 лева, а пенсията на баба ви 3 долара, прокурора им бил виновен, ... те не знаеха името на прокурора до скоро, сега му искат оставката :) ... нищо не знаете, затова ЩЕ НАУЧИТЕ ВСИЧКО ПО ТРУДНИЯ НАЧИН

324

Анонимен

преди 3 години

Нямаш си понятие от Виденовата зима, когато за една нощ доларът от ~100 лв стана 3000 лв и всички спестявания на хората отидоха "при когото трябва".

323

Оставка

преди 3 години

Бойко-Борисовото лято е нещо като Виденовата зима? Преди - заплата от 5 $ , сега 4 месеца неплатен отпуск.

322

Анонимен

преди 3 години

Всички прецакани за добра работа в чужбина така казват: I Like BG

321

Анонимен

преди 3 години

Ходи в САЩ и там ще получиш "справедливо бъдеще", там ще ти обяснят на място.

320

Анонимен

преди 3 години

Не харесвам Радев, PR - ката му го направи президент с уговорката от любовница да стане първа дама. Мнението ми няма нищо общо с разните партии, дори и БСП.

319

Беден IT 3000 лв кеш

преди 3 години

Браво на младите! Просто искат справедливо бъдеще. Спрете да ги хулите.. за добро е всичко това.Ето на мен лично, пък не ми е приятно по цял ден да гледам крадени от нас пари в шкафчета, съпроводени с цветущи псувни от премиера и себеподобните му.... Това е отровна среда за младите. Лустрация трябва.

318

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 371 Лесно е обяснението . Реалните подадени гласове са много по-малко. След като си назначи пудел за главен проурор , Борисов допусна грешката да си мисли ,че каквото и да прави , все ще му се размине . Естествено , никой няма да го разследва за нищо - това е ясно . Ама прекали с акциите по очернянето на президента , и на хората им прикипя .Той и сега си си скуби косите , заради тази грешка ,ама - файда йок . А просто трябваше да се кротне и да приеме ,че хората си харесват Радев

317

Анонимен

преди 3 години

Мутри вън!И те излязоха по улиците и започнаха да блокират кръстовища.

316

до 368

преди 3 години

Thank You!Поне един ме разбра. Преди/след комунизъм, няма значение. Остави го тоя, няма смисъл.

315

Анонимен

преди 3 години

Как така протестиращите се сетиха точно сега че Боко е мутра. На последните избори повечето не мислиха така. Има нещо гнило тук...