51

хи-хи-хи

преди 3 години

Барба Ганьос пак се е изпуснал.Както обикновено ,този човек плещи само глупости.Гафовете му са един след друг.Няма място където да е отишъл, и да не е станал за смях.Отдавна е станал за посмешище и никой не го брои за жив.

50

Анонимен

преди 3 години

Вярно е, че имаме доста инвестиции в Китай, например фабрики за спортни обувки, но не съм чул за 10 млрд. годишно като Франция, а за немците да не говорим.

49

Анонимен

преди 3 години

България няма проблем с Китай. политиците имат, в желанието си да се подмажат на краварите. Лошото е, че накрая народа го отнася.

48

Анонимен

преди 3 години

Мдддаааа........това вече е дъното!!!! Всъщност, когато сме могли доброволно нещо да избираме, ВИНАГИ СМЕ БИЛИ НА ГРЕШНАТА СТРАНА!!! Така и през първата световна война, така и през втората! Нищо ново под слънчето.......после се случва националната катастрофа и ние ПРОДЪЛЖАВАМЕ ОТ СТРАНА НА ДРУГИЯ ЛАГЕР! виж, сърбите си подписаха споразумение с Евразийския съюз за безмитна търговия и сега няма какво да му мислят!!! Ние.........май сме по-т.ъ.п.и отколкото предполагах!

47

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 70 защо ?

46

фактите

преди 3 години

След като и външната ни политика се определя от Вашингтон , какво учудващо има. Господарят казва - слугата изпълнява

45

Анонимен

преди 3 години

Много правилно!

44

Един българин

преди 3 години

Бацето само да не се изцепи да каже нещо друго по адрес на Китай,че току виж мандарините са ни обявили война. Да ходи да си инспектира магистралите,че от тия ремонти има много пари да усвояване.

43

Анонимен

преди 3 години

Не искам моята държава да има нещо общо с Китай.

42

Анонимен

преди 3 години

Спокойно, Бокича е шоумен! Лично Ким Чен Ун ми каза, че се е впечатлил от уменията на Бойко в чупенето на дъска, страхува се и да не му наложим ембарго, все пак сме световна икономическа сила :)))

41

ха-ха-ха

преди 3 години

Абсолютна глупост е цялата тази статия.Дронове има под път и над път , а Тулупа е сниман с телефон от Севдалина Араудова.И проблема не е че е сниман , а от къде има толкова пари в шкафчето.И колко още е откраднал алчния *** ,скрити в касата ,в гардероба и в офшорки.И защо Гешефтаро не търси откраднатите пари на всички българи , ами върши мръсната работа на Шишо Пеевски?

40

Анонимен

преди 3 години

Аха тука се мотаят явно ония *** от луков марш. Там вече половината са следствени.

39

Анонимен

преди 3 години

Само прокарване на един 9мм пара през деформираната жълта кофа на такива като тоя ги оправят.Азиатски подхора.

38

КуКлус

преди 3 години

Само така ! Трябва да сме врагове на Русия и Китай ......един ден НАТО и ЕС като се разпаднат и Ердоган поиска Кърджалийско .....8-те ф-16 ще го спрът ......опс те пак ги нямаше :) Да видим тогава кой по дяволите ще се намеси !

37

Анонимен

преди 3 години

Гледайте го тоя спукан кпут у главата азиатска бе баси клоуна китайски.Тия са подхора ако ще и 30 млрд да са.

36

Анонимен

преди 3 години

От т'ъпо парче като Борисов нищо свястно не може да се очаква,поне да взема пример от Византийците как се ухажва Китай,ама то ако е Х.. да му го набиеш,акъл няма шансове да му даде човек!

35

Айде бе

преди 3 години

Вън гнусните и мръсни китайци докарали вируса.

34

Анонимен

преди 3 години

Добре де, ясно е че е пропаганда, ама западняците не се ли усещат, че тяхното вече е шизофрения? Критикуват Китай че не бил отворен, пък после ги било страх. Ами направете вие, ама ааа не, било скъпо и нямало кой да бачка. И сега какво? Дзверене докато китайците накрая не им изперат една обсада да се видят че не могат нищоббез тях или какво?

33

Анонимен

преди 3 години

Заради този коронавирус Китай трябва да плаща репарации на целия свят !

32

Анонимен

преди 3 години

Няма как, бойко им показа карате на южнокорейците, в момента Северна Корея се тресе от страх, да не би България да им наложи ембарго :))))