12

...

преди 3 години

До Hitar PetarБратле!Ти си гениален...............

11

z-rock

преди 3 години

До Анонимен 10: А бе, брат, то и най-скъпото кафе е онова дето го се-Рат едни маймунки, *** не бих си купил!

10

Анонимен

преди 3 години

Полицейска акция с романтични разходки под лунна светлина в землището на някое си село, хванати за ръце. И "забелязват" фенер! Може нивата да си е тяхна. Глупости! Не си вдигат задниците от патрулките. Впрочем интересен факт. В Афганистан пускат малки момиченца да тичат голи из нивите (нямат окосмяване) и събират после полепналата смола. Това е най-качественият и скъп хашиш. Та може полицаите да са си правили шкембе-косми-хашиш - специалитет срещу арабите. Те свинско не пипат.

9

Hitar Petar

преди 3 години

Тея с по 100, та даже 1000 растения не знам какво очакват. Гледай си спокойно 1 на тавана в къщата и немаш грижи. А като си с автомобила, Waze за да следиш де има полиция и да ги избягваш.

8

Аз Боко вожд ваш 2

преди 3 години

Ваш Вожд Боко говорих с Меркел,ама тя нещо е в климакс и изкрещя само: Was и ме пита дали,ако ще ходя при нея ще си нося немската масща,която ми подари". Не знам защо не иска да чуе,че конопът лекува тоя вирус и да ми даде пари. На Макарона нищо не му разбирам,ъ-ъъ дали да не поискам съвет от Путин? Руски най-много разбирам.

7

ъъъ

преди 3 години

Да ти имам чувството за хумор, Гълъбов..

6

Само питам

преди 3 години

Не спипаха ли мъже докато правят любов с коноп?

5

Аз Боко вожд ваш

преди 3 години

Аз вождът на племето Боко заявявам като шаман,че конопът лекува и корановируса и призовавам да го изнасяме и в Е.С. Аз лично ще питам Меркел и Макарон да ми отпуснат още евро средства за отглеждането му. С една стрела,така пробождам 2 заека. Инвестиции в селското стопанство и за борба с корановируса. Не съм ли умник и отличник на племето,а?

4

видяно

преди 3 години

Полицаите да идат да проверят в с. Алтимир- Врачанско - срещу бензиностанцията има нива с растения, подобни на канабис.

3

Анонимен

преди 3 години

Ей,журналисти. Откъде знаете,че е било с любов,а не без любов това поливане? Видели сте ги как целуват конопа ли?

2

Анонимен

преди 3 години

работят момчетата по програма ,, Млад Фермер ,, копаят , пръскат , поливат ..... и накрая търтеите идат да им откаднат реколтата .......

1

11

преди 3 години

Е защо не са оставили завалиите да си изтъкат ризки от конопа?