10

до номер 8

преди 3 години

Много интелигентно - ми ходи си прави тестове, такива не се изискват за гърците влизащи от България. И си попълни къде ще седиш там. И се надупи за гръцко гражданство, че да не ти искат тестове маляките.

9

гад

преди 3 години

Гърците искат тестове само от български и туристи преминаващи през България - НЕ ИСКАТ такива за гръцки граждани ако и да са били в България - това е показателно за манталитета им, но жалко че смае загубили много войни и сега маляките могат да ни налагат каквото им скимне.Чест прави на Борисов, че се опита да има единни изисквания за ЕС - но нищо не се получи, всяка страна може да налага и най-налудничави мерки - е на за гърци едно, за българи - друго, дори и да са били в България.

8

Анонимен

преди 3 години

Те понеже имат там по 12 заразени на ден ,а ние с лъжи по 250,сега са маски задължителни на закрито долу герб и слугите им

7

До номер 1:

преди 3 години

Отговора на въпросите ти е - Да, българите носят маски в Гърция, когато това се изисква, и НЕ, не крещят на граничаря че ковид няма.Това може би се дължи на факта, че в Гърция ходим предимно интелигентни хора.

6

Анонимен

преди 3 години

Е ние като ги носим каква е файдата???? Всеки ден по около 300 заразени!

5

House M.D.

преди 3 години

Най-компетентен по тази тема е Дейвид Прауз!!!

4

Анонимен

преди 3 години

То и тук е така.тестовете ме дразнят мен,другото е като тук.

3

До 2

преди 3 години

Ходят да си правят тестове, после стават през нощта да избегнат задръствания, чинно си показват тестовете на границата. Аз честно ако бях един гръцки граничар, тия щях да ги карам да ми правят по една флейта и те и това щяха да правят :)))

2

Халкидики

преди 3 години

Тази година в Гърция е много приятно защото няма много българи и румънци!

1

Анонимен

преди 3 години

Интересно ми е българина дето крещи по форумите, че няма вирус като иде в Гърция носи ли маска! А там на границата крещи ли на гръцкия граничар, че те такова животно Ковид нема!