60

Анонимен

преди 3 години

Ми а дано чудодейното лекарство да му подейства де, колко още да чакаме...

59

муспи

преди 3 години

Е такава лекарка иска Бойко Борисоф и за себе - лъсната с вакса за обувки, за да се почувства най после и той бял, като Тръмп.

58

ПроСоТо

преди 3 години

нищо не разбрах...Какво всъщност са искали да кажат ония и за какво става дума в статията?

57

Анонимен

преди 3 години

До Кукуруку"И на едните, и на другите много им пречат фактите, установени от скучната и досадна академична наука"Имаш предвид десните екстремисти които вярват че мъжете и жените са различни, срещу "академичната наука" която твърди че мъж с отрязан член е жена?

56

Анонимен

преди 3 години

До Тръмп"Ми то и лекарката същото теле с капаци"Тя е май_му_на не теле.

55

Анонимен

преди 3 години

"крайнодесния новинарски уебсайт Брейтбарт"хахахах. Либерастите от брайтбарт ги изкараха крайно десни.

54

Избирател

преди 3 години

Не му е любима .... ама Тръмпела има отчайваща нужда точно преди изборите да покаже някаква любоф към чернокожите си избиратели и да се опита да докаже че не е расист . Щото иначе ще му изстине президентския стол и има голяма вероятност ако не го преизберат да отворят наново делата за измама срещу него, които той тихичко прекрати след като стана президент. Не че ще го вкарат в панделата , но сериозно ще олекотят банковите му сметки за да се съгласят да го оправдаят.

53

DOCTOR

преди 3 години

До Анонимен: tazi e ot secta. lexomyl 3/2/24/h.

52

Анонимен

преди 3 години

Нищо , че е докторка, ама да си пие хапчетата.

51

Кармен Младенова

преди 3 години

И аз също вярвам(без шега) че някои хора са демони и рептили в човешки образ...особено тия с черните шапки!?

50

Лили Барута

преди 3 години

А нашите масони във какво вярват? Напълно изтрещял и изкукуригал Свят...

49

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 58/И ще има улици, градове и училища кръстени на Оруел./:):)и кръстени на ковид1984

48

Анонимен

преди 3 години

До епидемиологИстината е че хидроксихлорохина ще смъртоносен, поне докато Байдън не стане президент. После всичко ще е ОК! И марксистите ще спрат да палят бият и обират.И ще настъпи така жадувания комунистически рай в сащ и европа. И ще има улици, градове и училища кръстени на Оруел.

47

ined

преди 3 години

В САЩ е пълно с рептили и извънземни и все някой трябва да ги лекува и тях

46

Учуден

преди 3 години

Който знае английски нека види видеото. Расистите се заядоха с афроамериканската доктокторка, ами за другите лекари нещо да кажете, а??? Тъпотията и продажноста на журналистите е безкрайна:https://youtube/watch?v=wRe4w_rG-rYДокато не са изтрили линка убийците и лакеите им.

45

Анонимен

преди 3 години

Това за рептилите си го измисли *** сама!

44

епидемиолог

преди 3 години

Eлкееее, тази черконокожа докторка е от Камерун завършила университет в Нигерия и точно нея атакувате. Излекувала е 350 пациента с ковид. А на събитието бяха много други лекари които са на фронт линията за ковид-пациенти. Те всичките казаха че хидроксихлорохин помага. Но те не са интересни за публиката ви. Нали!Нищо опасно няма в хидроксихлорохина и се изписва на милиони хора от десетилетия ако посещават Африка. А Форд-института скоро публикува че намалява смътността значително.

43

Анонимен

преди 3 години

Д-р Стела Еманюел е твърд поддръжник на разпространеното вярване за рептилите, завладяли, подчинили и управляващи световните елити, а от там и всички нас.

42

KAG2020

преди 3 години

Либерастите много мразят истината. Заклеймяват, плюят с/у онези които се осмелят да се опълчат с/у корумпираната либерастична месомелачка. Какви ли не лъжи и методи ще използват за да дискредитират някой и да наложат лъжливата си пропаганда. И журналягите от тоя смешен сайт разбира се превеждат лъжите им дословно за някоя друга стотинка.Пълна деградация. Не можете да спрете Тръмп и нормално мислещите хора, които си държат на семейството и морала, разбрахте ли ?!?

41

Анонимен

преди 3 години

САЩ не бха ли изкупили цялото количество рамзесивер ли какво беше, то не е хидроксихлорин?!? Това, че маските не пазат от заразяване, освен ако не са спациални медицински, е ясно на всеки и го обясниха 1000 пъти. В това няма изненада.